Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (20)
Raspunsuri - Pagina 31
angi_m spune:
quote:
Originally posted by mayaione
Am pus si eu poze noi, ca pana isi face tati timp sa i le adauge pe pagina, face fata 1 an. Le puteti vedea aici.
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
Mayaione, si a ta e forumista? Pai daca toti bb-lusii din ziua de azi sunt forumisti, cine o sa mai munceasca peste 25 de ani? Ca noi iesim la pensie. Poza asta e mortala.

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
angi_m spune:
quote:
Originally posted by mayaione
Mai fetelor ma gandeam sa cumparam si noi domeniul pentru site-ul bebeilor nostri "fulguleti.ro" (e disponibil, am verificat eu). Cu timpul dezvoltam site-ul si cand vor creste mari se vor intalni acolo toti, le punem un forum al lor etc. Atat ca o sa platim anual hostingul, trebuie sa cautam unul mai convenabil, oricum la cate suntem nu cred sa fie mare lucru, parca pe an se plateste, ma interesez daca e. Ce ziceti?
www.smi.ro/anamaria" target="_blank">Poze Anamaria
Povestea nasterii
O sa incercam noi sa mutam site-ul pe 3x.ro ca acolo ne dau mai mult spatiu, dar trebuie sa mai sapam un pic sa vedem cum sa facem. Si acolo sper sa nu mai avem probleme.
Pana sa ajunga ei sa forumeasca intre ei, mai e timp, mai vedem noi ce solutii gasim.

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei
ruxandra_sb spune:
Va amintesc ca regula pe DC este urmatoarea: cand un subiect ajunge la 20 pagini se inchide si se deschide eventual altul, in continuare.
(Doar anumite subiecte-exceptie sunt scutite de aceasta regula.)
O data ce continuarea a fost deschisa va rog sa postati acolo.
Multumesc pt intelegere. 
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore