Colectia de toamna-iarna 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Intrebare pentru oameni destepti, de raspuns la prosti ca mine:
Are cineva idee pe ce site mi-am incarcat eu filmuletze, mai demult, ca acum vreau sa mai pun unul si... lapsus total!

Tania 7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

quote:
Originally posted by felicia74
[sotii vostri vad ce e de facut in casa?

Feli, don't even get me started, please...Daca te uiti la istoria mesajelor mele o sa vezi cite motive de plingere am.... Si fiinte norocoase alde Ilenutza ar trebui interzise de pe forum...

Oricum daca super traditionalul barbat roman din el care nu=l lasa sa faca nimic, se mai itzeste din cind in cind ? mila? bunul simt? comparatia cu altii? si mai face cite ceva, daca stiu cum sa-l rog. Desi daca il compar cu barbatii americani sau cu consortu' ideal al Ilenutzei nu face nimic, fetele romance de pe aici cad pe spate cind eu vin singura la plaja si le spun ca de copil are grija barbata-miu sau cind il vad ca schimba scutece sau ca o adoarme, ca sta cu ea daca vreau sa ies in oras etc.
Altfel, nimic nu merge in casa si el nu vede, iar daca il rog sa faca imi spune ca e treaba mea ca eu stau acasa... si uite asa scaunele, robinetele, usile scirztie, iarba in gradina e pina la briu, etc.etc.

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Hilde ia mai da-l si cu imprumutul pe husbandu' tau,ca mai nu imi vine sa cred.
Tania cind te-ai imbatat?Atunci (cind ai pus filmele) sau acu.Esti taaaare.
Meems sinteti frumoase rrrau amindoua.Iar dintre cele doua mindre,a ta straluceste.
Bic la voi ar trebui sa fii tu barbatul in casa.Ia apuca-te tu si tunde iarba.Poate..poate i s-o face rusine.Sau nu?
Cris orice-ai zice,tot exemplu ramai.La "asa da"

Multumim tuturor pt compasiune si pt aprecieri.
Bai pe mine ma tot chinuie raceala.Daca nu are T simptome pina acu,inseamna ca a scapat?Sau is io f optimista?

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
.......................................................................
Vrei te rog sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Bic ca sa rasucim cutitul in rana, hai zi-ne de barbatii americani - cum sunt? Oi avea eu 33 de ani, dar ei parca se casatoresc mai tarziu, nu? N-o fi timpul pierdut
Ps: azi am rugat "persoana" sa mergem impreuna peste vecinul zgomotos care nu-mi lasa copilul sa doarma la pranz. Raspuns: pai daca te duci tu, de ce sa mai vin si eu?
Insa exista si cazuri horror, cand o sa am timp o sa va povestesc de ei (prieteni cu noi), ca acum a adormit chiti si trebuie sa scurtez mesajul.

Hildegard mai bine nu povesti, ce vrei sa ne facem harakiri/sepuku?
Ps: dar unde lucreaza, mama draga, de vine asa devreme acasa?

Tania Era dropshot cumva? Daca nu incearca photobucket sau youtube.... Bafta la identificat site

Cristinamh sefo, tu cand te apuci de scris, bagi mesaje "muncite". Imi place ce ai zis

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Felicia, sotul lucreaza 8 ore/zi intr-o fct. de conducere carburanti.
Am sa modific...scuze, pana la 15.30 lucreaza

noapte buna ca io merg langa sot

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

quote:
Editez, pentru lamuriri:
Face el, ce face prin casa, doar atunci cand ii spun eu, mai face si cumparaturi, insa ma enerveaza pentru ca nu prea sta cu Daria, iar daca sta, e cu ochii la TV si fff dezinteresat de copil , astfel incat buburuza vine si ma cauta pe mine ...

prefera sa spele vase, sa intinda rufe, dat cu aspiratorul, strans unele si altele....facut ordine chiar de la a la z cateodata decat sa stea cu piticu.
adica sta cu el in camera, dar cu ochii in calculator.
si doar daca il rog si eu ......sa ma epilez, sau sa-mi fac baie, sau ceva il "tine" mai bine, adica isi mai face de lucru cu piticu.

LEEA pt putoasa decalotata cred ca un chirurg ....nu urolog.
dr care-mi face mie -de fapt lui piticu'- este dr de spital, nu chirurg.
da poti intreba pediatru daca are cunostina de cineva care se pricepe mai bine.

io ma duc la nani ca-s franta.

Joy 10+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefanalex spune:

O PRIMAVARA DULCE IN SUFLETELE TUTUROR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Un mesaj scurt si de la mine, sa nu trezesc sforaiciosii.

Vazut poze faine-faine - Rianna dulce de Meems (faine pozele, m-am uitat si la cele de la 1 an, toata eleganta si dulce ), si Mirunici o sotie mareee, frumusei foc si Sarah care primeste floricele de la tati dar si Tudorelu care ii da flori superbe mamei. Si Stefan cu Alex ce dragalasi dunt, cum se iubesc ei, frateste.

Pupam degetelele fripte ale piticului de Dordia, sa treaca si sa faca bine.

Ela, lasa ca va avea cineva curand bucataria super amenajata, chiar daca acum e putin greu.

Meems, dar ce frumos stateau pustoaicele in scaunele, la masa? Erau scaune speciale de bebei?

Al meu barbat? E ajutor de nadejde, ce sa zic. Avem casa repartizata pe sectoare, ca sa zic asa, si fiecare isi face portia lui de treaba. Cu muzica data tare, de cele mai multe ori.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara fetelor!!!

Am culcat una bucata copil cuminte si basicat la cele 2 degetele! Nu s-au spart basicile si arata mai bine! In rest suntem ok tot familionul.

BIc-ule echipa verde e o echipa dintr-un concurs de slabit la care sunt inscrisa si sper sa castigam. E pe alt subiect la Femina Intim "Un nou stil de viatza"
Madau sanatate muuulta mamei tale. Sper ca e ok! Ms mult de sfaturi!!!
Hilde maine mergem la dr.
Felicia mai nou asa e si la noi. In trecut ma ajuta enorm dar acuma....parca are servitori. Daca ii zic face dar sa vada el ca tb dat cu aspiratorul...nu De dus gunoiul il duce dar vase...nexam decat daca il rog eu!!!
Gandacel ms mult de sfaturi. Dupa ce vin maine de la dr. o sa ii sparg basicutele ca s-a cam intarit si la una (degetul din mijloc) s-a acumulat destul lichid!
Lorda ma bucur sa aud vesti despre voi!!!Sa intri mai des!
Corap, Leea, Noki, Madau, Meems superbe pozele!!!
Joy noi maine mergem sa facem operatiunea!!! Offf si eu va tb sa il tin dar...si eu sunt barbata!!!

Cristinamh si noi pupam o mamica ganditoare si muncitoare si o Irisuca frumoasa si cuminte si un Andreias nazdravan!!!
Pischims de pupici!!!

Gata ca abia acum a adormit fi'miu si ma duc si eu sa fac dus si la nani cu mine!!!
Tania fi'miu sa ars la flacara de la aragaz. mai precis a pus 2 degetele pe ochiul aprins. Si are 2 basicute si a plans si...offf a fost horror!!!

Gata acum chiar ca ma duc la nani!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, multumim de complimente Si Tania un pentru tine ca mi-ai zis ca-mi seamana odrasla! Si Feli, uite un si pentru tine ca stiu ca ai dreptate, Rianna seamana cu tati.

Pischi, fetele stateau in scaunele speciale pentru bebei, aici se numesc high chairs. Sunt si in RO la unele restaurante, eu de ex. am cerut unul la Timisoara cand am fost si mi-au adus.
Tania, pai fata statea cuminte ca avea painea in mana si tot rodea la ea! Dar spre final s-a enervat de numa' ca era galagie mare in restaurant si ea era super obosita.
Leea, asa zic si eu, da'... sunt subiectiva

Hilde, Ile, mama.... unde i-ati gasit? Al meu barbatel vara trecuta cand a ramas o luna de zile singur (de-am fost eu cu Rianna in RO) a mai facut cate ceva ca n-am fost eu acasa. La cateva zile dupa ce am plecat am vb. cu el la telefon si i-am spus ca sper ca nu-i ghiuveta plina de vase murdare! La care el zice: "nu, stai linistita, ca am descoperit farfuriile de unica folosinta!"

Mergi la inceput