Colectia de toamna-iarna 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Buna....dimineata!

Felicia , la noi treaba sta cam asa :Mihai baga aspiratotul-eu sterg praful, curatenie,etc. Eu fac mancare el spala vasele murdare.La noi treaba se imparte (mai putin Bianca-adica nu o schimba niciodata ca cica i se face rau-fite!). La piata impreuna...ce numai eu mananc sau traiesc in casa asta?!? Asta ca sa nu mai spun ca uneori face el mancare numai sa stau eu cu Bianca, eu ii spun tai..pui..amesteci si el gateste.Duce gunoiul dimineata cand pleaca la munca, spala pe jos uneori...

Corap , frumoase pozele din vacanta! Si frumoasa si burtica ta

Leea, ce dragut Tudor! Ti-a adus flori de 1 martie? A facut vanataie ceva la cap?

Noki , am vazut si pozele voastre, foarte draguta Srah in poza aia cu bujori in obrajori!

Mada , Miruna e o scumpa! Are niste ochi expresivi...o dulceata nazdravana din cate vad in poze.

CristinaH , (stii tu de ce)

Meems , mortal sotul tau cu farfuriile de unica folosinta.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Fetelor, o intrebare intrebatoare :ce fel de canita aveti voi, cu cioc?

Bianca bea apa din biberon acum, pentru ca i-am cumparat un biberon mare cu cioc si manere de la bertoni, dar bandita varsa apa pe jos si apoi se joaca cu ea .

Deci, vreau sa-i cumpar o canita sau un biberon cu cioc dar care sa nu curga daca il intoarce invers sau daca il mulge (nu rageti, trage cu degetele de el pana curge apa).

Fug la culcare ca e dimineata, nb

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

'Nratza fetelor!!!

E...si al meu barbat daca ii zic face curat iar eu strg praful.., spala vase...se ocupa de baitza lui Stefan mereu, il schimba daca nu sunt u prin preajma sau daca il rog...se ocupa de Stefan, ii da sa pape, Ma ajuta la mancare dar...mai rar, mergem la piata impreuna mereu, duce gunoiul mai tot timpul. Dar in ultima vreme s-a cam lenevit si nu prea mai vrea sa faca treaba din proprie initiativa. Adica...nu mai gasesc surprize gen...spalat geamuri sau spalat aragaz decat rarutz. Dar tot harnicutz e fata de alti soti si daca il rog face detoate!!!

Noi suntem ok, la 12 plecam la dr. imi e o frica...si o mila ca o sa il doara...offff!!!

Cam atat..si mai intru cand ma intorc de la dr.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna dimineata,

Steff are 2 muscaturi de tantari pe fata, dara asta de alaltaieri si nu stiam de la ce....pana a prins Ioji(sotul meu) 2 tantari azi....phii ce nenorociti, trebuie sa bagam aparatul ca la steff tareee urat arata astea.
A dormit ceva mai bine azi noapte si tati mi l-a luat la 7 si eu a mai dormit pana la 08.30. Intre timp i-a facut ceai la steff, la schimbat, imbracat., tot tacamul. Asa da sot....

Dordia, tinem pumnii pentru voi. Trece! si tu vei fi linistita apoi.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Dordia tin pumnii.Sa intri te rog sa imi (ne)zici ce si cum.Pe mine ma intere in mod deosebit.
Catutza T nu pare sa se resimta.Doar ca eram acolo, am vazut cum se duce si n-am putut face nimic.Da s-a lovit rau,e cert.
Joy multumesc pt raspuns.

Mai e asa figura T.Cind ii dau jos sosetele, primul lucru - controleaza degetele sa vada daca e vreo mizerie intre ele.Si sta asa si le studiaza pe fiecare in parte si le vorbeste pre limba lui.Daca gaseste ceva, elimina imediat si imi arata victoria.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
.......................................................................
Vrei te rog sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.

Mergi la inceput

Leea, si steff cand ii dau jos sosetele se studiaza...si inca isi ridica picioarele si le duce pana la gura si se prinde de bulane si trage de piele....ii se pare interesant

Asa a adormit steff de zici ca n-a dormit noaptea...sa vad cat doarme.
Tati s-a dus dupa niste cumparaturi si dupa ce se scoala steff, tati il duce la plimbare ca e un soare afara de numa

de-ale gurii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Mai fetilor,, io din experienta stiu ca nu sunt "sanatoase" comparatiile!!!Iar sotul meu ar lua foc daca l-as compara cu altcineva.De altfel, nici mie nu mi-ar place sa ma compare cu alta(sic!)

Voi ati auzit de cartea aia:"Barbatii sunt de pe Marte, femeile de pe Venus"( editura vremea)?V-o recomand.Sunt bune niste "tipuri" pentru convietuirea pasnica cu consortul!

Oricum ar fi buni, rai, sunt ai nostri si cu ei trebuie sa ne impartim traiul si amarul.Io ma gandesc ca daca s-ar intampla ceva cu el noi am ramane pe drumuri!

Iar la capitolul copil, din pacate ei se vad fff rar in cursul saptamanii pt ca eu il culc pe V intre 7.30 si 8 seara iar sotul de cele mai multe ori vine dupa ora asta.Dar cand vine ii face baie si il culca pt ca ii face placere.In weekend tot el se ocupa de V, ii mai da si sa manance, il culca si la pranz, il imbraca cand iesim afara, dar eu am si un motiv, respectiv sunt insarcinata.DE schimbat nu s-a pus problema sa nu il schimbe, l-am mai sculat si noaptea cand mi-a fost mie rau.Dar cand a fost ff obosit si a avut nevoie de odihna si relaxare am inteles si l-am lasat sa doarma mai mult si sa se odihneasca.Mi se pare normal.

Acum in 2 vorbe si despre mine: am ajuns la cerclaj, joi am iesit din spital, col scurtat sub 2 cm, eminenta de avort, trebuie sa stau in pat pana la termen, sau cel putin pana in sapt 37.V. este la mama la Constanta, l-am lasat acolo ca nu am avut alta solutie.Asta e!Am pierdut si banii pe care i-am platit pt. Italia si trebuie sa vina mama sa stea cu noi pt ca nu vreau sa il las pe V acolo cateva luni.

Weekend placut!

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1365dbc0fb60f4c8cb0a71&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz Victorash

Mergi la inceput

Ilenutza, ai grija de tine..

de-ale gurii

Mergi la inceput

spuneti si voi care adidasi sunt mai buni?...ceva de genul marca nike sau adidas. As vrea sa-i iau la steff marimea 23 sa zburde primavara in ei...ca sunt comozi, nu? Ce ziceti?Nici nu stiu daca gasesc aici la noi.
online oare n-as putea cumpara?

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Intepaturile astea de tantari trec daca se ung cu ceva? steff a mai avut o data asa pe fata si au trecut de la sine.....
i-am comandata cum o sapt la steff biberoane tigex, unul cu manere si unul fara. de ce? ca de 330 ml nu gasesc....nu stiu cand ajung ca vin cu posta romana.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput