Colectia de toamna-iarna 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Pai n-am pus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Eram precisa, dragA marmota, ca NU aveam cum sa ratez asa ceva...IA FA BINE SI INVREDNICESTE-TE!!!!!!!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

OK, OK, da' acuma tre' sa plec la Carrefour. Adineauri m-am tot ocupat sa trimit poze la diversi participanti (ca nici la aia nu trimisesem pana acum)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

BA NU PLECI NICAIERI PANA NU PUI 2-3 POZE ACOLO!!!!!

[emoticon de-ala de numai vorbeste cu tine!!!!]

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Salutare si de la noi! Vazut poze frumoase, admirat mamici si bebici draguti foc!! Corap, si eu vreau la Barcelona!! Leea, tare frumoase floricelele de la T/tatal lui T! Noki, tare dulce Sararici cu florile de la tati! Madau, Mirunica ta e ca o , ocupata de numa'.
Am iesit si noi aseara cu fetele, asa ca aveti aici poze de Martisor

Cu ce face husbandul prin casa... Feli, m-ai lovit unde ma doare! Al meu nu prea vede nimic de facut in casa, decat daca-i spun eu. E un baiat extraordinar, munceste mult si e trup si suflet pentru familie, da'... nu vede dezordinea sau murdaria nici de i-ar sari in cap!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Lavi ce frumos! Uite asa are cine sa-mi spuna ce face socrul meu in Poli Glumesc, ca nu e nevoie.
GHici de unde vin eu acum? Din carrefour... Orhideea. Nu-mi place deloc magazinul, e atat de aglomerat!
Madau haioasa Mirunica! Si Ilincai ii place sa se bage in sacul de jucarii.
Meems mai, ce bine ii sade Riannei in poncho. Dar... e tati toata
Joy of, parca nici nu-mi vine sa ma uit la documentarul cu Steve
Leea si aici a inceput sa ploua marunt. Dar stii tu, dupa ploaie vine soare. Nu stiu cand, insa...
Pupam T accidentat

Stiti ce noua preocupare are fii-mea? Pune o bluza sub barbie si o plimba asa, fara sa o tina cu mainile Poate reusesc sa o filmez intr-o faza d-astea.

Gata, ma duc sa recuperez copilul.

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Deci sa spun si eu cum este al meu sot, tuca-l mama pe el. Fara el as fi moarta ca sa zic asa.
Spala vase, strange masa, spala baia cand e cazul, pe jos, face papa(ce stie el:pizza, paste, omleta, friptura). Face lapte noaptea cand e cazul la copil....il schimba, se joaca cu el, in weekend il plimba el....io stau in casa.
El zilnic dupa ce papa isi spala farfuria. Ii fac lista si merge el la cumparaturi cand nu putem merge toti trei.....
Strange seara jucariile in timp ce io ii fac baie la steff,aranjeaza ce e de aranjat.
Si in plus in casa n-am nevoie de electrician sau instalator:el pune prize, el monteaza candelabre, el pune robinete......si de astea....de fapt cam orice stie sa faca
Se pricepe foarte bine la spalat pe jos baie si bucatarie....
Cam astea face sotul meu acasa dupa ora 15.30 zilnic cand vine de la servici unde sta la birou in costum si camasa si in weekend sau normal cand am eu nevoie.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!!!
ce de poze frumoase!!!! Asa m-am delectat ! Miruniciu, Sarah, Dn. T, Rianna ... Fetele se domnishoresc din ce in ce!!!

Noki,si mie mi-a placut tot poza lui Miru cu suzi!

Corap, bine ati revenit sanatosi pe meleaguri romanesti!!! Superbe pozele din Barcelona!!!

Leea, dn. T! Bine ca n-a patit nimic!

Referitor la husband ... nu comentez acum, ca ma apuca nerviii!

Fiica-mea e din ce in ce mai incapatanata si l-a cam luat pe "nu" in brate !! Mooor cand ii dau bibele cu lapte si ea zice "nu-nu!" dupa care "apa-apa" (adica sa-i dau apa/ceai, nu lapte)! Mai nou zice "paine", "cana", "opa sa"(hopa sa), "tanti","stai"(striga la mine cand vreau sa o imbrac),"aina"(haina)... si inca vreo cateva, pe care nu mi le amintesc!
Referitor la husband ... nu comentez acum, ca ma apuca nerviii!
Editez, pentru lamuriri:
Face el, ce face prin casa, doar atunci cand ii spun eu, mai face si cumparaturi, insa ma enerveaza pentru ca nu prea sta cu Daria, iar daca sta, e cu ochii la TV si fff dezinteresat de copil , astfel incat buburuza vine si ma cauta pe mine ...

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

cu tot spiritul meu diplomatic si impaciuitor, nu sunt de acord sa fiu data ca exemplu pozitiv la capitolul sacrificiu de sine.
da, m-am descurcat singura cu 2 copii, pt ca n-am avut de ales. si chiar n-am avut de ales! nu, nu sunt adepta statului cu amandoi acasa, mai ales cand n-ai nici un ajutor. e crunt, obositor, epuizant, stresant. si corectez, nu m-am descurcat, am supravietuit.
sunt si eu om, am dreptul sa traiesc, am dreptul la o viata care sa-mi placa. si, ca sa le ofer ceva mai mult de dragostea mea si traiul de pe o zi pe alta, am decis asa cum am crezut mai bine.

asa ca lordra, te rog, nu ma mai da drept exemplu, ca nu ma incadrez decat la o singura categorie. am crezut ca le pot face pe toate, dar m-am inselat. acum incerc sa repar, si incep cu mine.

acum, ca am zis ce aveam de zis, tin sa spun ca ma simt bine la munca. simt ca am cap, si nu doar atunci cand ma doare.simt ca pot face in sfarsit mai mult decat puericultura.
iris e ok la cresa. sper sa fie din ce in ce mai bine, sa trecem peste plansul de dimineata. e schimbata, curata, mancata. de mintit n-am simtit ca ar fi facut-o cineva. da, poate nu s-au omorat sa-mi dea mie raportul scris. dar nu stiu de ce plec linistita de-acolo. o simt in siguranta.
azi am ajuns cand punea piureul in canute, sa le dea sa manance. a luat-o in brate si cand a vazut fi-mea canutele s-a linistit imediat.
aaaa, si apropo de schimbatul pe banda. pai si la noi ii schimba dupa somn, fie ca au facut, fie ca n-au facut ceva, pe toti la rand. n-am asistat, dar asa mi-au spus ca fac.
am avut si o repriza de muci. i-am spalat bine cu spray humex, am incercat sa-i dregem cu vitamina C si am dereglat copilul la scaune, de ma gandeam ca dam in diare nasoala, dar n-am avut nimic. nici n-am tinut-o acasa in alea 2 zile, nici n-am strans pe cineva de gat pentru asta.
si uite ca avem o luna de cresa, si suntem bine. in afara de un rasfat fantastic seara, cand vrea sa stau mereu cu ea, copilul e ok. dar poate noi suntem exceptii, sau mai norocosi din fire.

cam atat acum. pup pe stefanelul dordiei, mititelul...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mai-mai, a venit martisorul cu o gramada de poze!

Leea la mine e sigur care sunt pozele preferate cu T.: cele in care poarta tricou de rugby, of course!

Madau ce coama are Miruna!!! Cand i-a aparut atata par?? Si ce "linistita" pare in unele poze.

Corap bine te-ai intors . ce pofta de plimbareala mi-ai facut cu pozele alea. lasa ca vine ea, vara!

Meems si eu decretez: Rianna seamana cu tine! Ce cuminte statea pe scaun. Cum ai vrajit-o?

Felicia LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!! si o viata fericita si implinita!
Mai da' ce probleme existentiale iti pui de ziua ta

Silvia te-ai afundat in noul job de nu mai dai un semn?

PS. ce a patit Stefanelul Dordiei? Mi-a scapat mie ceva?

Tania 7+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput