Colectia de toamna-iarna 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
leea_cv spune:
Madutza sarumina pt raspuns.Un testicul al lui T e deasemenea la plimbare.Dr a zis ca-l tine sub observatie ca nu vrea inca sa-i dea hormonale.
Joy eu i-am decalotat-o accidental putin lui T si am sunat pediatra care mi-a recomnadat Unguent oftalmic cu kanamicina.L-am folosit si i-a trecut inflamatia.Asta daca nu gasesti ce ti-a prescis tie.
Noki ce pupuietz obraznic are Saraly.Bombat.Asa le-or face okii la domnisori.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
.......................................................................
Vrei te rog sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
joy04 spune:
nu-i corect si nu-i normal.
mi-am luat de papa la calculator c anu puteam sta fara sa citesc.
FELICIA LA MULTI ANI SI SA FII FERICITA
vezi ca sambata, la ora 21:00 (de fapt la 22:00 ora noastra) este pe ANIMAL PLANET ultimul film al lui STEVE IRWIN Ocean's Deadliest urmat de CRIKEY CE AVENTURA
am vazut astazi reclama.
LORDRA pai bine bine, asa rar intri???? chiar ieri reciteam scutecele cu bebelusi si dadusem de postari de ale tale si ma gandeam ce-ti mai face DARA???
GANDACEL scarry rau cu cresa. sunt sigura ca nu toate-a asa si printre cele private sunt uscaturi, dar cum ai si zic important este sa fie aleasa cu grija.
sunt pro cresa/gradinita daca nu are cu cine sta acasa, bunici, rude apropiate.
si chiar si asa, cu bunici, eu tot mi-as da copilul la gradi - daca nu de la 3 ani dar de la 4 ani sigur.
am o vecina in bloc care a dat-o pe cea mica la gradi pe la 5 anisori, au incercat vreo 4 gradi din cartier dar nu s-a acomodat. era de groaza, nu au putut-o stapani educatoarele.
infumurata, rea, egoista...asa fusese crescuta de parinti si bunici.
si acum este un copil cu probleme la scoala, cand ar trebui sa fie brici pt ca a avut toata dragostea familiei si nu a dus dor de nimic. i s-au facut absolut toate poftele.
quote:
In ce priveshte joaca cu ceilalti copiii, la varsta asta...hmmmm, da-mi voie sa am indoieli. La 1 an si ceva, copiii sunt mai mult atrashi de uneltele cu care se joaca ceilalti copii, decat de copiii in sine.
cam asa-i...ma uit la Uka si Vlad cand sunt impreuna nu se joaca unu cu altu si vor jucaria pe care o are celalalt in manuta.
si asa face si cu nasu mic, dar care are cu 1.5 ani mai mult.
in schimb fimiu este atras de nasa mica care face 8 luni...chiar i-a dat o jucarie...
ELOOOO iar mi-am adus aminte de tine. de ce ma nu ai sunat, bipuit...strigat....uf....ce rea esti, na!!!
LEEA nu se vede glandu' ca la tati
![](icon_smile_big.gif)
s-au strans mizerii acolo care s-au infectat.
cam asta s-a intamplat si la vlad. a zis dr ca ramene in picut de urina si daca nu am spalat tragand de putica bine s-a inflamat un pic.
ii facea de asera operatiunea - se da cu un spray anestezic sa stiti, doar ca vreo 2 zile tooot o sa-l usture la pisulica - dar fiind si inflamata si putinel trasa doar ar fi sangerat mult prea rau.
oricum, se face intre 1 an si 2 ani chestia asta.
MARIA ALEXA fix aceeasi problema am si eu cu inumo baby. dr i-a recomandat IMUNOGRIP. pe care scrie clar ca nu se da 1 luna inainte sau dupa vaccin.
pe IMUNOBABY nu scrie. so eu cred ca-i safe.
adica aseara dr mirific i-a dat celei mici a nasei (are 8 luni) imunobaby, in conditiile incare a facut acum 1 saptamana vaccin.
daaca intri in HELP-NET-u din cartierul meu, toate farmacistele iti spun ca 3 luni inainte si dupa vaccin nu se da nici un stimulent pt imunitate.
Joy
![](gravida.gif)
![](copilas.gif)
foto
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
Feli m-am intalnit cu Ilincuta prin Poli. Era cu bunicul, tocmai plecau. I-am zambit fetei, a intors si ea capul dupa mine zambind. Bunicu' era preocupat sa-si ia la revedere de la tantile din parc asa ca n-am zis nimic.
Sa-ti traiasca!
Noki bafta cu gradi, tine-ne la curent!
Sanatate la puiuti si pupici la mamici,
Lavi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/madau/madau.jpg)
madau spune:
Iaca am reusit sa mai pun si eu cateva POZE NOI. Enjoy!Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
leea_cv spune:
Joy multumesc.Defapt trebuie trimitere de la pediatru sau pot sa ma duc io de capul meu cu putza la decalotat?Si dr care face treaba e urolog sau de care?
Mada si eu vreau sa-mi mut televizoru si nu pot singura.Mi-o imprumuti pe Miru?Ca vad ca ii tot da tircoale
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
leea_cv spune:
Ce liniste e p-aici......
Io am innebunit stind in casa.Ce cod galbean?Cod verzui in dungi curcubeistice la noi.E orrrrribiiil.Ce naiba sa mai fac.T nici el nu mai are stare.A si picat din pat.A dat cu capul de dulap de s-a zguduit.Dulapul.Saracutul.A plins o juma de ora.Credeam ca si l-a spart.Da e bine.Mi-am adus aminte ca Anda zicea ca ai nostri copii sint predispusi la lovituri la cap.Al meu cred ca ii intrece pe toti.
Unde sinteti????????????
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lavi02/lavi02.jpg)
lavi02 spune:
Corap ce vreme super ati prins la Barcelona! Nu-mi inchipuiam ca e atata soare si asa de cald!
De ginere-meu si nora-ta.. ce sa zic... se potrivesc, amandoi cu cratitile...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Leea, io-s prin zona..la mama fiind.Imi pare rau pentru T-ul busit.
Da' las' ca-i trece pana se-nsoara!
Lavi- deduc ca ai fost la scoala?Auzi, stii ce mi-a mai trecut mie prin bibilica..in loc sa tot admiri tu pozele altora, ia mai baga cateva prospaturi cu Nataliciul-pogoniciul si Silviuka-habauka! Ca taaare mi-e dor de ele. Pune-le pe privat si zi-ne cand le incarci!
Aaaaaa...si stai asa...le-am ratat eu, sau NU ai pus poze de la ziua mandrei mari?????
Madau- figra mare Miruniciul! Astae de belea! Si-a revenit Marius de tot?
Joy- saru mana ca ai zis aici de Steve. O sa ma uit!
Il astept pe Adila sa mergem la o plimbare in oras numai noi. Sa vedem cand ajunge la mama...
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Noki_Lara/Noki_Lara.jpg)
Noki_Lara spune:
Lavi, amu tradu!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!