Colectia de toamna-iarna 2005 (125)
Raspunsuri - Pagina 9
maria_alexia spune:
Leea, Salin poate fi cumparat mult mai ieftin direct de la sursa:
http://www.salin.ro/comenzi/product_info.php?products_id=37
leea_cv spune:
Maaama da ce diferenta de pret.Maria multumesc.Chiar o sa-mi comand unul.Noroc ca veni Anda cu ideea.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
.......................................................................
Vrei te rog sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
anda77 spune:
leea, aparatul l-am primit, nu l-am cumparat, dar este Salin simplu, nu s2, nu plus etc si este k cel din site-ul dat de maria alexia. cu okazia asta am vazut si io de unde comand rezervele cu sare.
din cauza virusarii colective, conducerea institutiei a taiat accesul tuturor angajatilor la messenger for ever deci "ne auzim" seara si in we
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
leea_cv spune:
[b][Anda/b] multumesc.
Bine ca mai poti intra totusi pe DC.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
.......................................................................
Vrei te rog sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Madutza10 spune:
Io salin n-am saualte aparate ,as fi luat cind a avut piticu bronsita dar dr a zis ca nu-i neaparat nevoie ,mi-a zis sa tin mereu un vas cu apa pe calorifer ca aerul sa nu fie uscat
Leea ,dupa ce l-am decalotat ,arata ca a lu' tati dar cu timpul s-a mai lipit un pic ,deci tot iese ,,caposu'' afara dar nu de tot
Corap frumoase poze!Alea cu mazgaleli erau pe parchet cumva????
Maine luam biletele pt vara ,nanananana ,scap de acum ca vine potopu' ,pe 14 aprilie botez ,pe 29 apr merem la o nunta si un botez ,1 iulie plecam la mare ,pe 8 iulie avem botez ,in august nunta iar septembrie motz ,imi vine sa fug de acasa
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Noki_Lara spune:
Iacata cateva poze noi Poze de Martisor !
O iau in ordine inversa cu raspunsurile:
Corap- bine ai revenit! Sublime poze! Io-s innebunita dupa Barcelona si Gaudi!Anais ce mai face? Zgubilitica sau cumintika?
Leea- Tudor e un frumos! Are niste ochi maaari si expresivi de te baga-n boala!
Bic- am vazut ieri filmuletzul cu Sma cea dansareatza! De nota 10!
Feli- jurnal de gradi - partea 1 - dintr-o serie luuunga...
Gradi Aline care e chiar langa mine e ff mare, dar aveau doar 7 copii si o sg educatoare - e deschisa in noiembrie. Am dubii legate de capacitatea lor de a face educatie si de competenta lor. Plus meniu cu fasole uscata si varza calita...Altfel curat si mare. dar cu muuulte scari.
Cealalta era la polul opus: ff mica: o camera in care se si jucau, si mancau si dormeau. Hmm...insa mi-au placut mai mult educatoarele dpdv comperenta si discurs.
Concluzii generale:
- cica de la 2-3 ani nu se pune ff mare accent pe educatie in sens de multe activitati, cica nici nu exista programa de invatamane decat d ela 3 ani in sus
- ambele sunt in jur de 7.5 mil, cu mancare inclusa
- ambele sunt cu cev limbi straine dar nu se vorbeste exclusiv limba respectiva cu ei - io asa as vrea, dar cele de genul asta sar de 10 mil bine
Pisi-
quote:
"nu va intereseaza pe dv. ce se intampla cu copii aici dupa ce plecati la serviciu".
Poooooooftimmmmmm????????????? A zis aia asa ceva? Si NU ai chemat protectia copilului, consumatorlui sau ceva? Cred ca aduceam si televiziunea daca-mi trantea asa ceva! Sunt consternata!
Ela- draga de tine. Iti tin pumnii s arezisti in haos reamenajarii. Asta e subiect tabu pentru mine. Mi se face rau numai cand imi amintesc de perioada de santier. si inca noi nu ne mutasem si nu stateam acolo. Sincer te compatimesc! Pupici infiniti!
Madutza-
quote:EXACT asa si sarah. daca e cu Aghi a ei, e cm fericita! Da' face ceva si mai haios: cand i-o duc ei si eu urmeaza sa plec -s-a obisnuit deja ca io plec - ea imi face pa! cu manutza desi inca nu e vremea ca eu sa o intind. Asta ca sa fie sigura ca ramane numai cu mama mea!
m-am intors la 19:00 ,baiatu' era tare ocupat cu mama ,nici nu m-a bagat in seama ,asta-mi place la el ,ca pot pleca fara grija :)
Anda77- incet-incet te iert buseala mess-ului! Mai ales ca ne-ai dat asa o veste buna cu poetul! sanatatae multa in continuare!
Lavi- ma uimeste pe zi ce trece habauka ta mare! Cu famila de 3 actuali, viitori 4, ce sa zic: Doamne fereste!Si ma bucur ca Nati e mai bine. Sa speram ca nu va erupe nimik.
Dordia- of, bietul Stefznutz! pupam basicutele s atreaca!
Ce face sotul- hmmm...curatenie in baie asta e atributia lui nr 1. Frecat wc, cada, chiuveta etc. In rest, ordine dupa ce papa si spala vasele dupa ce papa el si daca eau am altceva de facut.
Cam lunga placinta am copt. Dau send si revin!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
joy04 spune:
neata.
nu am citit nimic din urma, de fapt am apucat aseara si am citit postarile ELEI careia i-as trage si o mama de bataie.
pai bine soro de nu nu vorbisi????
vrei sa dau buzna peste tine si sa-ti tag cateva bucati??? asa...de inceput de primavara.
nu am facut nimic aseara la dr ca este un picut inflamata putulica (de aia si vroiam sa-i fac mai repede operatiunea sa nu se infecteze prea rau) si inafara de asta este prea "strans" acolo si o zis c ao sa sangereze prea rau.
a incercat dar pocnea imediat pielicica si sangera.
mi-a dat un unguemt sa-i dau GENTICOL pe care nu-l gasesc
a plans.....saracutu'...cristi din cauza asta nici nu a venit cunoi.
nasa mi-a zis ca trebuie sa fie cineva sa-l tina bine. dar l-am tinut eu.
da chiar sunt cea mai bartata femeie din lume[D]. l-am tinut de se mira si dr ca am curaj.
pai cum? nu-i copilul meu si spre binele lui??
ma duc sa pap si la nani cu mine.
ca nu prea am dormit mai deloc azi noapte din cauza de maraiala la 1 ora.
Joy 10+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
Madutza10 spune:
Tocmai ma pregateam sa ma laud ca am facut curatenie in toata casa ,cu baiatu' pe la picioarele mele ,ba chiar ma ,,ajuta'' cu aspiratoru', imi trage de fir pina -l scoate din priza ,cind ce sa vad in bucatarie acum 2 min Denis pericol public varsase cutia cu stiksuri ,cu sare si tot ce misca si0-mi vine cu ea goala cu o fata mirata ca si cind ,,unde sint ,numai sint?'' Fug sa bag din nou aspiratorul
Mamicile de baieti : spuneti-mi daca mai este vreun copilas caruia nu i-au coborat inca coitzele in scrot ,la noi n-au coborat si mi-e tare frica
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Madutza10 spune:
Noki ,frumoase poze ,i-a adus tati floricele de 1 martie??De fapt nu-i si ea femeie ,e normal:)
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Noki_Lara spune:
Madutza, ce titulatura beton ti-ai tras!
Pai cum sa NU-i aduca floricele si martisor????? Nu e ea Titilika lui draga?
Joy- esti de belea! M-am spart de ras cu batatia data lui Ela!
Cu maselele - e de rau si la noi. E a treia noapte consecutiv in care se scoala urland. Azi noapte la ora 1.30. Norocul meu imens e ca dupa un bibe de lapte adoarme la loc. Asa ca Gandacel, ce sa ne mai miram ca a urlat asa de rau Bogdanel? Si ca i-a curs si sange...
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!