Colectia de toamna-iarna 2005 (125)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Noi am avut bafta sa nu racim deloc in iarna asta. De-a Domnul sa fie tot asha!

Lordra asa si noi, mi-e si frica sa ma bucur... Poate si-a facut imunogripul ala efectul sau am protejat-o excesiv?
Vorba ta, sa dea Domnul sa fie tot asa!

Noki Vreau detalii (cand ai timp bineinteles), unde ai fost si ce nu ti-a placut. Mama, de cand au inceput discutiile despre cresa-gradi, am fluturi in stomac. Si nu sunt gravi, 100% sigur.

Bianca sa-ti traiasca sotul! Si Bebe de la Antena1 (care prezinta starea traficului din Bucuresti) tot pe 1 martie e...
Si multa sanatate lui Serbanica fara frica!

Inca o data multumesc pentru felicitari!
Uite o aniversare care se prelungeste ca am si maine musafiri Mama, ce-mi plac musafirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Lavi e adevarat ca nic privatii nu-s toti de ps la panou,dar la stat io cred ca jalea e mai mare.Normal ca sint exceptii.Si de-o parte si de alta.
Ela sus fruntea ca odata si-odata scapi.pina tunci tin pumnii sa nu se imbolnaveasca Uka de nervi.
Feli ce martisor fusesi pt mama ta.La multi ani si tot binele din lume!
Lavi ce vina sa aiba soia si copilul luplui in toata problema asta?Sint doar victime.Silvia a facut o remarca foarte corecta.
Dordia sa imi zici si mie cum se intimpla decalotarea aia ca am impresia ca si noi tb sa o efectuam.Tin pumnii.Basicutele nu le sparge.Or sa treaca.
Maduta si fetele care nu au pb cu putzele feciorilor ziceti-mi si mie cum arata.Adica cit se decaloteaza.Se vede tot glandul sau numai un cerc de 1 cm diametru?Cu alte cuvinte se decaloteaza ca la tati? (nu stiu cum sa intreb altfel)
Anda ma bucur ca si-a revenit Nic.Te intrebam cum se cheama omega aia (daca ai gasit-o).Si acu spune-mi ce-i salina aia?Un aparat?Si de unde l-ai procurat?Sarumina.
Feli atentionarea ta se muleaza perfect pe situatia de la noi.Plooooua de rrrupe.Ingrozitor.
Corap si Lordra bine ati revenit pe meleaguri forumistico-mamicoase.
Gindacel - deci tot raul spre bine.

Intrebare A folosit cineva umidificator?Are vreun efect?Merita sa-i iau lui T?Ca i se infunda nasul in fiecare noapte si dr zice ca e uscat aerul.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Ia te rog mina de pe umarul meu...poate reusesc sa zbor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

poze de la barcelona si de cand m-am intors acasa - doua sunt filmulete
s-a rasfatat cat n-a fost cu noi, ca i-au cautat toti in coarne, s-a si ingrasat, ca sor-mea i-a dat cat a vrut el sa manance , asa ca acum e la portii reduse (adica la portiile obisnuite).
seamana cu mine - uraste pantofii - azi si i-a scos in fiecare magazin in care am intrat ca a invatat sa-si desfaca aricii.
asa... referitor la ce fac huzbanzii in gospodarie... al meu face daca-i zic. inainte facea si curatenia sambata, aspirator, praf etc, dar de cand vine femeia nu mai e cazul.
face din proprie initiativa: curatat in baie dupa baita lui andrei, strans jucarii dupa andrei, cautat in coarne lui andrei
nu face niciodata piata, pentru ca io-s nemultumita si i-am zis ca nu se pricepe. si cum nemultumitului i se ia darul...
rugati-va pentru mine sa se intoarca pitik cu capu-n jos.
a... vreau si eu purificator de aer, salin sau ce-o fi el... asa ca cine stie chestii sa zica
pupici la mamici si bebici

c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07

Mergi la inceput

http://new.photos.yahoo.com/leea_cv/album/576460762391845858/photo/294928804257584765/13

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Acum m-am uitat si eu pe net la www.naturaplant.ro/produse/2108/Imunogrip" target="_blank">prospectul Imunogrip-ului: scrie ca nu se utilizeaza concomitent cu vaccinarile!!
Si eu care am inceput imuno-baby (care e cam tot aia, tot echinaceea are)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Lordra. Bine ati mai trecut pe aici, ma bucur ca Dara e bine si tu la fel
Io nu ma proununt ref la cresa ca nu se discuta in nici un caz, daca ar fi dupa mine n-as da-o nici la gradi, dar o sa fie nevoie. Eu n-am fost la gradi decat 3 zile. Ghinionul a fost ca in prima zi am dat peste o educatoare care in momentul in care vroiam sa luam jucarii de la locul lor si nu era ora de joaca ne dadea peste manute. Si uite asa,eu care am fost dintotdeauna o independenta si foarte hotarata, m-am pus urmatoarele doua dimineti pe un urlat si pe niste crize de plans pana ma albastream efectiv ca "eu nu mai merg la gradi", pana cand mama disperata m-a dus la psiholog iar verdictul a fost: daca vreti sa mai aveti un copil echilibrat si intreg la cap lasati-l sa stea acasa. Trauma a fost mult prea mare ptr mine si asta a fost rezultatul. Trist dar adevarat. De asta mi-e atat de teama in privinta Mirunei, ptr ca o vad ca e mult mai voluntara si incapatanata decat eram eu...asta o sa-i alinieze pe toti si o sa le dea ordine

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

http://new.photos.yahoo.com/leea_cv/album/576460762391845858/photo/294928804257584765/13

Astia sint floriceii ce i-am primit ieri de la fii-miu.Adusi de ta-su.

Am pus poze noi la semnatura in albumul "februarie-martie"
De va intere...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Leea, nu se vad pozele, cred ca ai uitat sa le faci publice...

Corap, super pozele din Barcelona, relaxare totala...
Si tare yummmi fructele de la taraba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ref la ce face husbandul...pai face curatenie generala, mai bine zis facea, ca acum de cand vine femeia a scapat, pregateste si strange in baie dupa Miruna, mai face cateodata in we ceva bun de papa (dupa care spal 2 chiuvete de vase)dar e bine ca face, ii cauta in coarne Mirunei, face piata daca-l trimit, dar prefera sa merg si eu cu el, face biberonul Mirunei si cam atat. Aaa, recunosc ca in perioada gravizeniei cand eram cu cerclajul pleca in fiecare zi de la servici la pranz si venea sa-mi faca de mancare si-mi aducea in pat sa pap

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

http://www.buynet.ro/eurosalin/?page=shop/index&

Anda din asta aparat ai tu?Mi se pare scump-169 euro.Aici sint si filtre de schimb.3 bucati - 140 de euro.

Edit: Corect Maria erau private.Sorry.
La mine,neexistind,husbandul nu face nika

POZE
.......................................................................
Vrei te rog sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.

Mergi la inceput