Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)
Raspunsuri - Pagina 25
zax spune:
am si o intrebare de baraj pentru seara asta: dr ne-a recomandat ca la 9-10 luni sa-i facem vaccinul antivaricela; am citit ca e optional; voi ce stiti despre asta? l-ati facut sau il veti face?
si
am uitat sa felicit ciresele Timeea si Alec pentru succesele raportate in domeniul culinaro-gastronomic; pofta buna sa aveti in continuare, sa nu va mai suparati mamicile.
felicitari Diana pentru locul fruntas in top!
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru
zax spune:
am gasit ceva super haios si nu m-am putut abtine sa nu va arat si voua: casca de protectie; e chiar ultimul produs; imi place cum sta mamica pe canapea si bb umbla linistit pe langa colturile mesei
Dana si
POZE
Horia Alexandru
zax spune:
revin cu linku' http://www.happy baby.ro/okbaby.htm
Dana si
POZE
Horia Alexandru
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by zax
Bravo mai shoferica!!! ce baiat mare si frumos! m-am uitat si pe celalte poze si am constat ca Paul apare cand cu o expresie sugubeata si pusa pe shotii, cand cu o figura de poet in devenire
Dana siHoria Alexandru (18.06.2006)
POZE
Horia Alexandru![]()
multumim 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by zax
revin cu linku' http://www.happy baby.ro/okbaby.htm
POZE
Horia Alexandru![]()
Ce chestii mortale pe-acolo!!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
DianaR spune:
Lyly, da la Alex al Arleenei m-am referit. Ma gandeam la voi ce mult ati papat si am facut rocada.
Zax, 
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR 
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"
DianaR spune:
quote:
Originally posted by zax
am gasit ceva super haios si nu m-am putut abtine sa nu va arat si voua: casca de protectie; e chiar ultimul produs; imi place cum sta mamica pe canapea si bb umbla linistit pe langa colturile mesei
POZE
Horia Alexandru![]()
Asa ceva am vazut in Ungaria si am vrut sa-i iau Timeei, dar totusi aproape un milion nu m-am indurat sa dau... (900000)
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR 
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"
amiss_zip spune:
aaa nu...
nu asta era invitatul surpriza desi...u never know
. Invitatul surpriza sper sa fie o bobo pe care nu ati mai vazut-o de mult si care este 
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
Amonar spune:
quote:
Originally posted by gabi25
Frumoasa intalneala fetele....wow ce va invidiez
Cu intarziere spun si euSIMONA
si
DANA
.
Daria e aproape gata cu bubitele de rubeola....acum mi-a facut o afta sub limba si ne cam chinuim cu mancarea...dar perseveram
RAMONA... nu stiu ce sa spun, rubeola nu pare a fi ca aia apare intai pe fata si am vazut la Daria cum merge incet spre picioruse .... dar mai stiu o treaba la bubitele astea ca daca copilul iese afara sau ia ceva tratament e posibil ca eruptia sa fie diferita. Sanatate multa.
Mai bag niste poze....avem doua si cu bubitele:
http://www.flickr.com/photos/47782891@N00/409698313/
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Am fost la doctor azi si mi-a spus ca nu este rubeola. Dupa el este un fel de eruptie care apare dupa cateva zile de febra. Punctele rosii s-au raspandit peste tot corpul si pe cap are saracul. Am fost in seara asta si la spital al urgente sa vedem ce diagnostic ne pun ei. A fost o drama pt ca ne-au tinut acolo vreo 3 ore timp in care am innebunit cu Kailan care a marait intr-una...si ei au spus ca este "the six disease" adica a sasea bola se numeste...o reactie a corpului dupa febra. Acum om vedea....ca nu prea am incredere in diagnozele lor. Oricum nu sunt bubite cu apa sau ceva, sunt pete rosii foarte marunte si multe. Nu stiu daca are mancarime ca nu se scarpina...poate nu stie cum. Are o stare genral foarte agitata..pe mine m-a golit de enrgie si sant terminata.
Mai vedem zilele urmatoare ce va fi.
Am cautat pozele cu bubite dar nu le-am vazut...
amiss_zip spune:
Amonar exact asa a facut si Petra saptamana trecuta. Trei zile de febra apoi o eruptie pe piele. Bubite mici rosii pe fond alb (la piele) si raspandite pe tot corpul. Petra a avut si pe ploape
si pe nasuc si pe frunte si sub par, si dupa urechi si in pampers
. Nu a avut pe maini si pe picioruse in rest...avea niste ochisori rosii de iti era mai mare mila ![]()
bubitele au disparut in maxim 2 zile. Deja in a doua zi se vedeau vag.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss

SIMONA