Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)
Raspunsuri - Pagina 24
miti2004 spune:
gabi25 ma bucur ca v-au mai trecut "bulinele" ! dar ce necajita era fata ta in poza cu pampers, cine a indraznit sa supere fata !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
DianaR spune:
Mihaela, mama ce zapada la voi! Si noi in iarna asta am avut parte de zapada fix o zi, cativa centimetrii...![]()
Lacri, las ca trece razacescu de un an - un an jumate si poti merge cu el oriunde. N-o sa mai puteti pleca din vizite... Si daca mergeti la cine ii place nici n-o sa te bage in seama. Iti spun din proprie experienta.![]()
Gabi, vazut mica buboasa... Saracuta, era suparata in unele poze, se vede ca era bolnavioara!
Amonar, vezi ca s-a tot scris aici de roseola infantum. Dar poate fi oricare din bolile eruptive, greu de spus doar din descriere.
Oana, ti-am vazut frumuselul in spatele volanului!
Timeea atrecut din a manca nimic-nimic in a manca ceva-ceva. Deci am progresat!
Sa vedem cat o tine...
Chiar asa Amis, de ce invitat surpriza vorbesti? Zice bine Camelia.t si vine bobo2?![]()
Vreau sa va multumesc inca o data pentru voturile voastre. Poza trimisa de mine e pe locul 7 (deocamdata, probabil vom mai cadea putin pana pe 10 martie cand se termina votarea) dar si Hora, Alex si Catalin sunt in top 100.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR 
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by LYLY809quote:
Originally posted by OanaRusu
In asteptarea masinii noi, exersam pe dacia lui bunicu'....
Oana Rusu - mamica dePaul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
Mai,sa fie, chiar e nostim la volan!Are o privire de cunoscator, de parca ar conduce de cand lumea... parca l-ar fi nascut mama-sa in automobil
Lacri si RazaciosulAlexandru 30 mai 2006
Pai de... bunicu' a fost sofer de meserie... e in gene
Acuma, la drept vorbind de aia i-am si facut poza, ca era prima data la volan si parca era expert auto deja...
Si eu credeam ca suntem numai 2 soferi in fam....
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
OanaRusu spune:
quote:
Originally posted by miti2004
cu asa ochisori bestiali si la volan eu cred ca o sa tot agatzatzi la gagici....
miti, mamica de20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
multumim... 
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,din 21 iunie 2006
OanaRusu spune:
DianaR 
Lacri, noi nu am mers la plimbare... ca-i vant prea aiurea...
Alte progrese:
-avem vocabular de numa' - mie imi place cand o ia cu "dai-dai-dai"
-dansam in 4 labe cand auzim muzica preferata
-stim sa ne dam jos din fotoliu singurel
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
zax spune:
quote:
Originally posted by gabi25
Frumoasa intalneala fetele....wow ce va invidiez
Cu intarziere spun si euSIMONA
si
DANA
.
Daria e aproape gata cu bubitele de rubeola....acum mi-a facut o afta sub limba si ne cam chinuim cu mancarea...dar perseveram
RAMONA... nu stiu ce sa spun, rubeola nu pare a fi ca aia apare intai pe fata si am vazut la Daria cum merge incet spre picioruse .... dar mai stiu o treaba la bubitele astea ca daca copilul iese afara sau ia ceva tratament e posibil ca eruptia sa fie diferita. Sanatate multa.
Mai bag niste poze....avem doua si cu bubitele:
http://www.flickr.com/photos/47782891@N00/409698313/
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze
Sanatate multa Dariei si sa treca repede! cat mai aveti de stat in casa? mai rezistati?
Dana si
Horia Alexandru (18.06.2006)
POZE Horia Alexandru
LYLY809 spune:
quote:
Originally posted by DianaR
dar si Hora, Alec si Catalin sunt in top 100.
La care Alec te referi,mai exista si altul? Ca noi n-am participat la concurs.
Lacri si Razaciosul
Alexandru 30 mai 2006
zax spune:
quote:
Originally posted by OanaRusu
In asteptarea masinii noi, exersam pe dacia lui bunicu'....
Oana Rusu - mamica dePaul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni
Bravo mai shoferica!!! ce baiat mare si frumos! m-am uitat si pe celalte poze si am constat ca Paul apare cand cu o expresie sugubeata si pusa pe shotii, cand cu o figura de poet in devenire
Dana si
POZE Horia Alexandru
zax spune:
E Alex - superstarul de la Cluj (arleena)
Dana si
POZE
Horia Alexandru
zax spune:
Noi ne-am bucurat din plin de ziua de astazi - am fost cu Horia la gradina zoologica - unde a fost foarte frumos; s-a uitat atent la leu, jaguar si leoparzi; se pare ca ii plac felinele; poate-i vine vreo idee sa ne cumparam un animal de casa
; vremea a fost frumoasa - doar ceva vanturi pe alocuri; donshoru' a mancat piureul de legume langa lebede si pelicani; se pare ca i-a priit ca l-a mancat cu pofta, nu ca ar duce lipsa;
apoi ne-am dus intr-o vizita (cat a plouat) si cand am ajuns acasa si a stat ploaia le-am propus baietilor sa mai faca o plimbare prin cartier pana fac eu o mamaliguta buna cu branza si iaurt; era un aer asa de fain si curat
acum copilul doarme si mama v-a manca o prajitura - asta pana o sa ma apuc de vreo cura pe care o tot aman;
Dana si
POZE
Horia Alexandru

Are o privire de cunoscator, de parca ar conduce de cand lumea... parca l-ar fi nascut mama-sa in automobil
SIMONA