Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

gabi25 ma bucur ca v-au mai trecut "bulinele" ! dar ce necajita era fata ta in poza cu pampers, cine a indraznit sa supere fata !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Mihaela, mama ce zapada la voi! Si noi in iarna asta am avut parte de zapada fix o zi, cativa centimetrii...

Lacri, las ca trece razacescu de un an - un an jumate si poti merge cu el oriunde. N-o sa mai puteti pleca din vizite... Si daca mergeti la cine ii place nici n-o sa te bage in seama. Iti spun din proprie experienta.

Gabi, vazut mica buboasa... Saracuta, era suparata in unele poze, se vede ca era bolnavioara!

Amonar, vezi ca s-a tot scris aici de roseola infantum. Dar poate fi oricare din bolile eruptive, greu de spus doar din descriere.

Oana, ti-am vazut frumuselul in spatele volanului!

Timeea atrecut din a manca nimic-nimic in a manca ceva-ceva. Deci am progresat! Sa vedem cat o tine...

Chiar asa Amis, de ce invitat surpriza vorbesti? Zice bine Camelia.t si vine bobo2?

Vreau sa va multumesc inca o data pentru voturile voastre. Poza trimisa de mine e pe locul 7 (deocamdata, probabil vom mai cadea putin pana pe 10 martie cand se termina votarea) dar si Hora, Alex si Catalin sunt in top 100.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

quote:
Originally posted by OanaRusu

In asteptarea masinii noi, exersam pe dacia lui bunicu'....

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

Mai,sa fie, chiar e nostim la volan! Are o privire de cunoscator, de parca ar conduce de cand lumea... parca l-ar fi nascut mama-sa in automobil

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Pai de... bunicu' a fost sofer de meserie... e in gene ...
Acuma, la drept vorbind de aia i-am si facut poza, ca era prima data la volan si parca era expert auto deja...
Si eu credeam ca suntem numai 2 soferi in fam....

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

cu asa ochisori bestiali si la volan eu cred ca o sa tot agatzatzi la gagici....

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

multumim...

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

DianaR

Lacri, noi nu am mers la plimbare... ca-i vant prea aiurea...

Alte progrese:
-avem vocabular de numa' - mie imi place cand o ia cu "dai-dai-dai"
-dansam in 4 labe cand auzim muzica preferata
-stim sa ne dam jos din fotoliu singurel

din 21 iunie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by gabi25

Frumoasa intalneala fetele....wow ce va invidiez

Cu intarziere spun si eu SIMONA si DANA .

Daria e aproape gata cu bubitele de rubeola....acum mi-a facut o afta sub limba si ne cam chinuim cu mancarea...dar perseveram
RAMONA... nu stiu ce sa spun, rubeola nu pare a fi ca aia apare intai pe fata si am vazut la Daria cum merge incet spre picioruse .... dar mai stiu o treaba la bubitele astea ca daca copilul iese afara sau ia ceva tratament e posibil ca eruptia sa fie diferita. Sanatate multa.
Mai bag niste poze....avem doua si cu bubitele:
http://www.flickr.com/photos/47782891@N00/409698313/

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Sanatate multa Dariei si sa treca repede! cat mai aveti de stat in casa? mai rezistati?

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by DianaR

dar si Hora, Alec si Catalin sunt in top 100.

La care Alec te referi,mai exista si altul? Ca noi n-am participat la concurs.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by OanaRusu

In asteptarea masinii noi, exersam pe dacia lui bunicu'....

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

Bravo mai shoferica!!! ce baiat mare si frumos! m-am uitat si pe celalte poze si am constat ca Paul apare cand cu o expresie sugubeata si pusa pe shotii, cand cu o figura de poet in devenire

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

E Alex - superstarul de la Cluj (arleena)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Noi ne-am bucurat din plin de ziua de astazi - am fost cu Horia la gradina zoologica - unde a fost foarte frumos; s-a uitat atent la leu, jaguar si leoparzi; se pare ca ii plac felinele; poate-i vine vreo idee sa ne cumparam un animal de casa ; vremea a fost frumoasa - doar ceva vanturi pe alocuri; donshoru' a mancat piureul de legume langa lebede si pelicani; se pare ca i-a priit ca l-a mancat cu pofta, nu ca ar duce lipsa;
apoi ne-am dus intr-o vizita (cat a plouat) si cand am ajuns acasa si a stat ploaia le-am propus baietilor sa mai faca o plimbare prin cartier pana fac eu o mamaliguta buna cu branza si iaurt; era un aer asa de fain si curat
acum copilul doarme si mama v-a manca o prajitura - asta pana o sa ma apuc de vreo cura pe care o tot aman;

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput