Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Wooow....ce de bebelusi am vazut!!!Si ce de mamici vesele si slabeeee!! Ma bucur tare mult ca v-ati simtit bine si asteptam cu interes urmatoarele evenimente.

Virgi pupam urechiusa bolnavioara.

Amiss vine bb2 ?Sau imi merge mintea prea departe?

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Originally posted by carminabulina

Si sa nu uit: saptamanile 7 si 8, adicatelea de pe 12-25 martie, organizez intalniri de tot felul la cel mai inalt nivel.

whauu! la ce etaj stai tu???!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor m-am delectat cu pozele de la intalnirea voastra. Ce minunatie de copii!!!! Eu nu stiu cum s-ar comporta kailan intr-o multime de copii...pacat ca nu am posibilittea de a face si eu asta....

Kailan a avut de vreo 3-4 zile temperatura, e plangacios..deci bolnavior. Nu am stiut care e problema, ma gandeam la dinti..dar mi- facut si 39..ma gandeam la vreun virus de gripa dar nu are muci nimic...pana azi noapte... cand l-am schimbat vad o multime de punctulite rosii pe burta. M-am speriat in prima instanta pt ca in Olanda se spune ca puncte sau pete rosii pot fi semne de meningita. Deci l-am sunat pe doctorul meu de casa si el mi-a spus sa stau linistita ca la meningita, copilul nu mai face contact de nici un fel si e teapan ca o scandura....Azi dimineata s-au raspandit punctuletele si pe spate si pe fata. La 11 ma duc la doctor sa vedem ce e...Ma gandesc la pojar sau ceva de genul acesta.

VIRGI
Sanatate la mica LUANA! Asa a patit si Kailan...a facut dintr-o data o mica otita...noi nu i-am dat antibiotice. Doctorul a spus sa vedem daca se rezolva cu picaturi si alte cele. Vad ca s-a vindecat asa. Acum vom vedea cat dureaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

CamiM, ce dragutz e montajul!!!

Bravo fetelor, ce intalneala faina ati avut!!! Super poze, super bebei si mamici de nota 10

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Frumoasa intalneala fetele....wow ce va invidiez

Cu intarziere spun si eu SIMONA si DANA .

Daria e aproape gata cu bubitele de rubeola....acum mi-a facut o afta sub limba si ne cam chinuim cu mancarea...dar perseveram
RAMONA... nu stiu ce sa spun, rubeola nu pare a fi ca aia apare intai pe fata si am vazut la Daria cum merge incet spre picioruse .... dar mai stiu o treaba la bubitele astea ca daca copilul iese afara sau ia ceva tratament e posibil ca eruptia sa fie diferita. Sanatate multa.
Mai bag niste poze....avem doua si cu bubitele:
http://www.flickr.com/photos/47782891@N00/409698313/

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

In asteptarea masinii noi, exersam pe dacia lui bunicu'....

la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by OanaRusu

la 7 luni

Mai,sa fie, chiar e nostim la volan! Are o privire de cunoscator, de parca ar conduce de cand lumea... parca l-ar fi nascut mama-sa in automobil

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Ce faceti voi, cireselelor?La plimbarica? Am fost si noi vreo ora, dar batea vantul cam tare.... iar Alec e plin de mucaleti.
Azi am incercat ceva nou la pranz. Cica sa intram in rand cu lumea si sa papam ciorbita. Am facut de loboda, cu ulei de masline, ceapa, galbenus de ou, acrit cu lamaie, dres cu iaurt, tot tacamul. A fost un mare bleah. Insa felul doi l-a mancat in 3 minute. Inima si ficat de pui cu fasole verde si cartof, aburite la blender, evident. Cu un pic de iaurt. 150 gr.
Cand as mai fi stat si eu de pomana ( sa nu mai zic ca a venit vremea frumoasa si mi-as fi luat puiul si as fi plecat in lume...), avand o figura chiar mai sugubeata decat Paul Victor la volan( of, ce-as mai conduce altundeva decat in Bucuresti),ei bine, acumchiar ca o sa merg permanent la noul job. As putea sa renunt...cum ar fi? M-as duce zilnic la aerobic, dupa amiaza as merge cu asta mik si neacrobat la inot ( ii place sa se balaceasca...), m-as intalni toata ziulica cu voi...eee?
As putea merge la ai mei, la Barlad, as face un tur pe la frati, adica Buzau, Bacau, as ajunge si in Iasi ( cand infloresc teii ).
Dar nu, trebuie sa fiu matura si sa inteleg ca viata asta inseamna munca si chin. Da, da, da... Abia astept sa mai creasca Moaca, sa nu mai fiu consemnata la domiciliu, ca-i tare naspa. As vrea si eu o Hora cu care sa ma carabanesc peste tot, fara sa-mi fie teama de chitcaiala

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by OanaRusu

la 7 luni

cu asa ochisori bestiali si la volan eu cred ca o sa tot agatzatzi la gagici....

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Va delectez cu niste poze dintr-o frumoasa zi de primavara».
Aiciwww.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20070303" target="_blank">aici

Si aici www.dropshots.com/day.php?userid=183308&cdate=20070302" target="_blank">masinuta noastra pe 2 Martie

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput