Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zax spune:

Pai, buna ziua dragelor,

scuze de intarziere, dar furam la niscai cumparaturi de sezon: aspirator, mango si lapte praf, plus alte nimikuri;

pai, sa o luam incet ca-i tare lunga si unde mai pui ca-i si lata:

in primul rand:

DANA si SIMONA !!!!
Sa fiti sanatoase si voioase!

in al doilea rand:
draga noastra daryana - iti foarte multumim; ne-am simtit minunat la voi, si ma gandesc cu groaza la harmalaia si dezastrul pe care l-am creat; apropos: sper ca te mai saluta vecinii?!
multumim! multumim! multumim!

in al treilea rand:
nu se mai pot pune poze pe contul comun de pe flickr, pentru ca s-a depasit norma pe luna asta, motiv pentru care le descarc temporar pe ale mele in contul propiu si personal ; cum trece luna si ne dau astia voie le mut inapoi la locul lor;

revin cu linku' mintenas

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Super pozele de la intalneala ! Niste bombonei si o bombonica tare-tare dragalasi ! Si niste mamici asa frumoase, zici ca sunt bone adolescente, nu mamici care abia au nascut !
Nu va mai spun ca sunt moarta de invidie pe intalneala voastra !

Virgi ce ma bucur ca v-ati revenit !

Si noi ne-am revenit cu papatul , sunt super multumita si MULT mai relaxata ! Azi l-am iertat ca iar mi-a dat trezirea la 6:30 dimineata pt ca de aseara pana dimineata a baut 3 bibe a 175 ml fiecare de lapte...si cu mancarea solida stam mult mai bine ( aici nu erau totusi probleme prea mari ).

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

asa,

ce sa va spun despre intalnire, ca lumea a punctat foarte bine pana acum: adica pe scurt a fost SUPER!!!

Recapituland si facand prezenta pentru cine a lipsit la prima lectie, protagonistii au fost urmatorii:
1. daryana cu minunatul si cumintenia intruchipata DAVID
2. Lacra cu nelinistitul, zambaretul si tzopaitorul iepuras ALEC
3. puiudana cu domnisorul mangaietor, ochios si vesnic rizator ANDREI
4. Luana cu pupacioasa, fac ce-mi trece prin cap si mananc cata hartie vreau HORA
5. carmina cu aparent seriosul dar foarte smecherosul si galantul MIHNEA
6. o domnisoara "minora" de doar 7 luni Alexandra - pe care nu am apucat sa o cunoastem prea bine, din pacate
7. subsemnata cu una bucata HORIA - la fel ca de obicei adica frumos, destept si cuminte

Singurul lucru pe care il regret eu - este ca intalirea tb sa dureze vreo 3 zile si ar mai fi si faptul ca nu am apucat sa vb atat cat as fi vrut cu toate fetele care sunt minunate.
Dar nu-i nimic, ca ne vom face un obicei si pana la urma o sa apucam sa vb mai mult.

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Intru si eu rapid, pana nu se trezeste Razacila.
Multumesc Andriei pentru organizarea intalnirii, Dave al dumisale este cel mai afectuos bebelus din cati am intalnit pana acum, Luanei ca a insistat sa particip( nu prea aveam de gand din lipsa de timp si sfarseala fizica, culminata cu o oarecare depresie) si celorlalte ciresuci participante cu "coditele" lor aferente.
Ne-am reintalnit cu prietenii nostri Hora si Mihnea pe care ii cunosteam deja, l-am cunoscut si pe Horia cel neobosit si acrobat si pe Ochios, vesel si miscaret. Toti niste bomboane. Cat despre manechine, unele dintre participante chiar aratau asa, altele eram niste manechine mai "plinute", vorbesc, evident, in numele meu personal.
Va pupicesc si va doresc WE placut in continuare.

P.S. Nu am descarcat inca pozele, cum o fac, cum le postez.

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Am pus si eu pozele www.flickr.com/photos/77617802@N00/sets/72157594567274671/" target="_blank">aici.

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Simona! sarcina usoara si bebe sanatos!
La multi ani Dana! Sa ne traiesti!

Vad ca v-ati distrat fain la intalnire! Zau ca va invidiez... Am vazut si poze, toate faine cu mamici frumoase si slabute si bebelasi frumosi unul si unul.

Virgi, imi pare rau ca aveti iara probleme...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

La multi ani Dana!!! Sa fii sanatoasa si iubita!
La multi ani Simona!!! un bebe frumos si sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Fetele cucuietele, felicitari pentru intalneala! vazut pozele cu mamici frumoase si bebelusi superbi si jucausi. Data aviatoare poate imi fac si io aparitia ....

Virgi, multa sanatate Luanei.

Io de 4 zile sunt zombi ... copilul meu cuminte, care de la 2 luni doarme toata noaptea, se trezeste acum din ora in ora ... sa fie un alt dinte? desi are 7 dinti si la niciunul n-a facut asa ceva ... nu stiu ce se intampla dar sper sa se termine cosmarul ca nu mai pot aveti ceva idei?

Azi in IOR m-am intalnit cu Cristina ... ii este dor de voi si sper sa mai intre pe aici ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Moama ce intalnire bengoasa ! Si cati baietei acolo! nu-i spun Petrei ca imi face un surub in vf capului...
abia astept urmatoarele intalniri si sper sa venim si cu un invitat surpriza .

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

La multi ani Dana!!

La multi ani, sarcina usoara si bebe sanatos, Simona

Oana Rusu - mamica de Paul-Victor, din 21 iunie 2006
la 7 luni

Mergi la inceput