Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Nu stiu ce se intelege din pozele de pana acum (eu mi-am uitat cablurile in Bucuresti si nu pot descarca deocamdata din aparat), insa, din punctul meu de vedere intalnirea a fost un mare succes...
In primul rand ptr ca s-a realizat o intalnire la care sa se adune atata bebet, anuntata atat de din scurt, in orasul asta in care e atat de greu sa te intalnesti cu cineva din motive de trafic, timp putin, etc.
In al doilea rand ptr ca bebeii s-au comportat exemplar, desi cam toti s-au nimerit sa fie usor nedormiti, au fost activi, fara fite si maraituri aiurea si nu au plans niciodata mai mult de trei odata (din simpatie).
In al trelea rand, eu una, in momentul in care ne-au plecat si ultimii jucausi am avut un deja-vu, am realizat ca visasem intalnirea asta acum cateva saptamani, so it's a dream come true ...
Si de ce nu, ptr ca l-a facut pe fi-mio KO, doarme in disperare de atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by daryana

Nu stiu ce se intelege din pozele de pana acum (eu mi-am uitat cablurile in Bucuresti si nu pot descarca deocamdata din aparat), insa, din punctul meu de vedere intalnirea a fost un mare succes...
In primul rand ptr ca s-a realizat o intalnire la care sa se adune atata bebet, anuntata atat de din scurt, in orasul asta in care e atat de greu sa te intalnesti cu cineva din motive de trafic, timp putin, etc.
In al doilea rand ptr ca bebeii s-au comportat exemplar, desi cam toti s-au nimerit sa fie usor nedormiti, au fost activi, fara fite si maraituri aiurea si nu au plans niciodata mai mult de trei odata (din simpatie).
In al trelea rand, eu una, in momentul in care ne-au plecat si ultimii jucausi am avut un deja-vu, am realizat ca visasem intalnirea asta acum cateva saptamani, so it's a dream come true ...

si fi-miu la fel, ba a si mancat ca spartul.

Dana, uite ca io nu am fost pe faza, ca atare satu si trag .

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by daryana

DA!DA!DA!De acord!A fost super!Si somnul de dupa....Andrei doarme de 2 ore si nu are de gand sa se trezeasca,vad eu.Si tre sa ma duc sa ma cos azi!!!
Si sa stiti ca va asteptam si pe la noi!!!Cand vreti,noi suntem acasa!

Mergi la inceput

bei cine se pricepe cu flikerul asta sa ma ajute si pa mine ca eu mi-am prins urechile sa stiti. Eu am pus pozele pe unde va dar nu le mai gasesc. Cred ca-s in albumul creat de luana dar nu le vad pe ale danei, ah
Dana cu cea mai mare placere viu si pana in drumul taberei numai sa spui cand. Eu is casnica si as avea timp.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Bey,cum nu se gasesc ale mele????Stai ca le cat acu' si le gasesc eu.
Carminutzo,veniti cand va pofteste inima ca si eu sunt non stop acasa cu "puradelul".
Si sa va zic ca de ziua mea,am primit de la baiatul meu un cadouuuuu....al 7-lea dintzoc!!!!

Mergi la inceput

Carminutzo,de www.flickr.com/photos/7179846@N07/408576932/in/photostream/" target="_blank"> aici incep pozele puse de mine.Toate DSCF-urile sunt ale mele.

Mergi la inceput

Gata mai le-am vazut, uf, ma si speriasem ca nu apar si ma-am chinuit degeaba .
Al meu copil doarme de 2 ore, e rupt. Nu stiu daca are legatura cu zbantiala de aseara dar merita incercat iar...sa vad daca nu-i cumva coincidenta .
Acum ma duc sa fumez si poate mai prindem ceva din ziua asta sa iesim la plimbare.
VA pup!!!

P.S.- Si iti place cadoul, Dana? Hai ca nu ai mai primit in viata ta asa cadou natural natural . SA-l stapaniti sanatosi.

uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Si_bv si Puiudana La Multi Ani fetelor, sa fiti sanatoase si sa aveti puii cumintei si norocosi !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare ciresici!!!

Dana - La Multi Ani!!!! sa fii fericita alaturi de cei dragi. Intr-adevar, frumos cadou de ziua ta.

Am vazut pozele de la intalnire. Sunt minunate!!! Ce frumos sa vezi atatea cirese la un loc. Luana multumim pentru descrierea cireselor.

Oana -

Si scum sa va zic noutati despre noi. Cum copilul continua sa refuze categoric mancarea solida, am intrat iar la banuieli si am plecat la Choy. Povestit instoricul de la spital + intrebarea de ce nu manaca??, s-a pus omul iarasi pe investigatii si surpiza, poza din urechiusa rosie, imi face si mie o poza ( la mine alba ), asta ca sa-mi explice mie mai usor ce si cum - diagnostic : otita medie. Sa innebunesc!!! Ne-a dat antibiotic pentru 2 zile de 3 ori pe zi, asta ca maine e duminica si el e liber. De regula antibioticul se da pentru maxim o zi, apoi iar te consulata si tot asa.
Dupa prima doza de medicatie + un somn bun si o plimbare afara a mancat copilul meu la greu.
A trecut-o pe lapte praf organic. E bunnnn!!! A papat Luana inainte de culcare 300 ml. Daca mai papa inca 2 sticle pana maine dimineata, ma declar multumita.
In rest are o energie de m-a terminat, merge de-a busile fara probleme, distruge tot in calea ei. Bine ca prizele sunt la o inaltime de 1 m, ca eu n-am pus nimic la adapost inca. In schimb a gasit senzorul de gaz metan si a reusit sa-l smulga.

Cam atat despre noi. Speram sa venim si cu vesti mai bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Puiudana La Multi Ani !

Frumoase poze! Si mamicile erau asa fericite!

Virgi multa sanatate! Dar nu avea febra? Si diagnosticul de la spital era pana la urma gresit?

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput