Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

LA MULTI ANI DANA!!!!!!!!!!!
MULTI ANI TRAIASCA MULTI ANI TRAIASCA LAAAA MUUUUULTI AAAANICINE SA TRAISCA? CINE SA TRAIASCA?LA MULTI AAANIIDANA SA TRAISCA, DANA SA TRAISCALAAA MULTI ANI!!!!!

Sa fii fericita si frumosa si sanatoasa

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

...am pus de ja 6 poze mai urmeaza dar se incarca foarte greu.
Asteptati si o sa vedeti.

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by ralucis

camelia si cami, multam!
dana si simona, La Multi ani cu fericire si santate!
bey, io ma supar tare cu intalnirea asta (nu pt ca n-am putut sa vin si eu, ca asta am zis-o deja); adica nu e suficient ca s-au prezentat atatea ciresele una si una, mai vad ca si mamele de cirese sunt toate slaaabe si frumoase!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by abibrinza

Dana si Simona, la multi ani!
Scuze de intarziere.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

LA MULTI ANI DANA!!!!!!!!!!!
MULTI ANI TRAIASCA MULTI ANI TRAIASCA LAAAA MUUUUULTI AAAANICINE SA TRAISCA? CINE SA TRAIASCA?LA MULTI AAANIIDANA SA TRAISCA, DANA SA TRAISCALAAA MULTI ANI!!!!!

Sa fii fericita si frumosa si sanatoasa

uite cum cresc

Si-alta data!Si-alta data!O s-o facem si mai si mai lata!!!!

Mergi la inceput

Am adaugat si eu pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

bey, voi a va zice ca nu-s io de vina pentru coperta albumului. ca nu eram nebuna sa o pun pe fiica-mea acolo, mot. da aia fiind prima poza, asa a incarcat-o dansul,programul. daca stie cineva cum sa schimbe si sa puna o poza cu toata ceata lui pitigoi, ar fi mai frumos.

i.o.m.c. e institutul de ocrotire a mamei si copilului, "alfred rusescu"
, fost "emilia irza". nu prea stiu pe cine sa-ti recomand, insa mainteresez si, daca aflu ceva, iti spun.

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puiudana2004

Am adaugat si eu pozele!

Dana si Andrei (6 mai 2006)

Varsta Andrei

Si cum ai reusit asa repede? Eu inca incarc la ele. Plud ca sunt eu logata. ceva straniu se intampla, buhuhu buhuhu

uite cum cresc

Mergi la inceput

Si sa nu uit: saptamanile 7 si 8, adicatelea de pe 12-25 martie, organizez intalniri de tot felul la cel mai inalt nivel. Se poate si in fiecare zi, de dimineata pana seara. Anun de pe acum ca sa se aleaga si sa se decida. Am inteles ca saptamana viitoare va fi la LAcramioara sau la LUana, sau nu am inteles bine?
Astept confirmari sau infirmari
...eu inca incarc la poze .

uite cum cresc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carminabulina

quote:
Originally posted by puiudana2004

Am adaugat si eu pozele!

Si cum ai reusit asa repede? Eu inca incarc la ele. Plud ca sunt eu logata. ceva straniu se intampla, buhuhu buhuhu

uite cum cresc

Pai,demult,tare demult,o fata pe nume Andreea,ne-a dat un program care trebuia descarat in calculator si atunci cand dadeai clic dreapta pe poza,aveai versiunea "send to flickr" si gata.Se incarcau imediat.

Mergi la inceput