Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)
Raspunsuri - Pagina 19
CamiM spune:
Ralucis excelent filmuletul cu Ilincuta!!! Ce ocupata e ea!!
Fetele cu intalnirea:vrem poze!!! Si povesti!!Pleeeeaaase!!![]()
![]()
![]()
Cami &
Sofia
poze Sofia
puiudana2004 spune:
quote:
Originally posted by CamiMLa multi ani sarbatoritelor de azi Dana si Simona!!
sa ne traiti sa fiti sanatoase si sa va bucurati de ciresele alaturi de cei dragi voua si sa fiti iubite!!
Cami &Sofia
poze Sofia
Multumesc!!!Multumesc!!!

puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI SIMONA!!!MULTA FERICIRE SI BUCURII ALATURI DE CEI DRAGI!!
LA MULTI ANI EVELYN SI BIANCA!!!
Fetelor,intalnirea a fost o nebunie,in sensul bun.Poze sunt multe,mai greu a fost sa reunim piticii,care unblau pe unde vedeau cu ochii.Pun cateva poze si mai vin si fetele cu restul de poze.
Aici www.flickr.com/photos/13932096@N00/408490777/" target="_blank"> INTALNIREA!!!!-partea 1
Vizionare placuta si speram sa va placa!!
Luana,vezi ce baba avem???
26octombrie spune:
La multi ani, Dana!!!
Pai cum sa nu avem o baba faina, daca-i pentru tine, de ziua ta?! pai nu?!
La multi ani, Simona si tot tot ce-ti doresti!!
Intalnirea...
mey, va spun cu mana pe inima, daca nimeream, accidental, la asa ceva, inainte de a o avea pe Hora... no way, man!!
acum pot spune ca a iesit bestial!!! a fost o foiala continua, evident ca fiecare copil facea altceva, evident ca nu te auzeai om cu persoana, fiecare jucarie mieuna intr-un fel, o cireasa manca, o cireasa dormea, o cireasa plangea si mai venea o cireasa sa planga cu ea... a fost un balamuc vesel..
am avut sansa sa stam mai mult, iar spre sfarsit deja devenise mai organizata nebunia, in sensul ca mai obosisera picii...
tare mult mi-a placut mie, pot spune WHAUU! mai vrem!
..iar mamicile.. numai fete slabe si frumoase (persoana de fata se autoexclude din categorisire), toata lumea cred ca s-a simtit bine.
Binenteles,asa cum poate nu v-ati obisnuit (dar o veti face) cu comportamentele neasteptate, Razacila, o minune de iepurash coconash, mare si mancacios (l-am vazut la masa!) s-a gandit ca, daca tot i se spune Razacila, ia sa traga dansul un plans, doar cat sa o streseze pe mama lui. Dupa aceea a fost ca nou, tzopaind in leagan!
David cred ca va lucra in computere, cu fire, chestii de-astea, caci ii plac mult la mestecat, e un cuminte si senin; iti vine sa-l papi.
Andrei e VESELIE curata, in continua miscare, tot timpul rade la mama lui. O descoperire!
Horia e amorul nostru, nici nu mai zic nimic, nu vreau sa atrag concurenta.. daca vedeti cum se uita la tine.... cred ca are cei mai de neuitat ochi din livada, asa zic io. Ce face? ALEARGA in patru labe.
Mihnea, ...Mihnea m-a zapacit de uimire, caci pe seara, cand deja ramasesem singurele pe capul bietilor oameni, Hora era deja obosita si usor maraita (a se citi usor racnita, ca o striga pe mama ei cum iesea la o tigara. da O STRIGA!), ei bine, Mihnea n-are texte de-astea cu oboseala/maraiala! E imperturbabil. E cool adica. se uita asa, la tine si pe urma isi vede de treaba lui. Pe tot parcursul vizitei, Mihnea nu s-a cerut odata la mama lui, adica bun, am venit impreuna, plecam impreuna, acum lasa-ma in pace, mama, ca eu am treaba cu premergatorul asta, de exemplu, cu masuta... nu-mi sta pe cap, du-te, fumeaza o tigara, vezi-ti de-ale tale. Pai cum sa nu mai faci unu, neamule?!!
e, hai ca s-au incarcat pozele. le-am pus pe flick, am facut un account nou (cine mai vrea sa puna poze, se logeaza pe flick, cu user si parola noastra de yahoo (mamici_....) si accountu e numit CIRESE. o sa vedeti voi ce si cum)
cine vrea sa vaza, intr-un haos original, n-am scos, schimbat nimic, ia la poze, calde, baietii...
http://www.flickr.com/photos/7179846@N07/sets/
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
26octombrie spune:
Dana cu puiu,
cand ai timp, poate le muti si tu acolo, sa avem pe accountu ala tot ce-i cu group activities.. e buna ideea?
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
puiudana2004 spune:
Luana,multam de urare.Stai sa il adorm pe ochios si le mut,cum sa nu!Si sa nu iti mai zic cum a dormit Andrei aseara.Lemn-Tanase!Mai putin mami lui ca tot il auzea cum fornaie de la muci(ca da,avem muci) si l-a tot pazit pe Ochios.
ralucis spune:
camelia si cami, multam!
dana si simona, La Multi ani cu fericire si santate!
bey, io ma supar tare cu intalnirea asta (nu pt ca n-am putut sa vin si eu, ca asta am zis-o deja); adica nu e suficient ca s-au prezentat atatea ciresele una si una, mai vad ca si mamele de cirese sunt toate slaaabe si frumoase!
abibrinza spune:
Cred ca a fost o nebunie la intalnire!
Luana, tu povesteai ceava de un institut de ocrotire a mamei si copilului?Daca da, imi dai si mie o adresa sau un nr de tel pentru o prietena.Stie cineva de un alergolog pediatru ?Omamica cu care ma plimb cauta asa ceva si nu prea gaseste.Multumesc.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
abibrinza spune:
Dana si Simona, la multi ani!
Scuze de intarziere.
Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze
carminabulina spune:
... e foarte buna
.
Multumim de laudele aduse, aproape ca am rosit
.
Intr-adevar a fost minunat. O veselie.
Indata o sa pun si eu pozele sa completam albumul.
poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc