Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Aaa si ca stare: nu avea absolut deloc pofta de mancare, destul de molesita, fara pofta de viata (bine...aici cred ca era din cauza lipsei de fier! Este FOARTE anemica Petra...sideremie 2 ). Cum au trecut bubitele la o zi, i-am marit si doza de fier ce-i drept, ii dau 4 ml pe zi, a inceput sa fie vioaie, mancacioasa vesela activa si totul a intrat in normal.

AM si eu o intrebare! Fierul Haussman da pofta de mancare? Petra a inceput sa isi puna serios boalfele la loc. Mancanca bine.
Cum se manifesta intoxicatia cu fier??? Mi-e frica sa nu ii dau prea mult. (Doza e la recomandarea medicului pe baza analizelor)
Ii voi da 4 ml, 3 luni, apoi repetam analizele...

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Amonar exact asa a facut si Petra saptamana trecuta. Trei zile de febra apoi o eruptie pe piele. Bubite mici rosii pe fond alb (la piele) si raspandite pe tot corpul. Petra a avut si pe ploape si pe nasuc si pe frunte si sub par, si dupa urechi si in pampers . Nu a avut pe maini si pe picioruse in rest...avea niste ochisori rosii de iti era mai mare mila
bubitele au disparut in maxim 2 zile. Deja in a doua zi se vedeau vag.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mersi mult! M-ai linistit. Nici Kailan nu a mancat bine deloc, in schimb el are enrgie tot mereu. A fost doar extrem de marait si nelinistit, mi-a terminat ultimul strop de energie...

Mergi la inceput

Uite ca cautai denumirea bolii asa cum mi-au spus-o doctorii azi"a sasea boala" in engleza "the sixth disease". Exact asa s-a manifestat la Kailan.
http://en.wikipedia.org/wiki/Roseola

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Amonar ii doresc puiului tau sanatate si sa-i treaba bubitele cat mai repede !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miti2004

Amonar ii doresc puiului tau sanatate si sa-i treaba bubitele cat mai repede !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Multumim Miti si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna fetelor,

In primul rand, cu scuze pentru intarziere, doresc sa urez

LA MULTI ANI SIMONA si DANA!! Sa fiti fericite si iubite!! Sa va creasca ciresele mari!!!

Am terminat de vazut pozele de la intalnire. FOARTE FAINA ATMOSFERA!! SI TOATE CIRESELE SUNT SUPERBE!!!

Sanatate multa puiutilor bolnaviori!!!

Eu nu am mai apucat sa intru pe net. Ieri nu mi-a mers reteaua, azi ne-a plimbat tati... Deh acum ne rasfatam si noi ...

am intreaga livada...

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Amonar, febra de 3 zile, a sasea boala sau roseola infantum sunt acelasi lucru. Probabil asta a avut Kailan.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Daca ai votat o data se mai poate vota din nou?

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by mikiion

Daca ai votat o data se mai poate vota din nou?

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Aceeasi poza, nu, doar daca votezi alta poza.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

moama ce s-a mai scris p-aci....tre sa recuperez acum la pagini de citit, poze si filmulete de vazut de numa...
cum n-am avut vreme zilele astea nici sa suflu va transmit cu intarziere www.flickr.com/photo_zoom.gne?id=406716664&size=o" target="_blank">un mesaj de la Alex

doroti nici nu am apucat sa-ti multumesc de linkurile alea

ahhh...sunt fericita ca ieri mi-a zis mama pt prima data ..pana acum eram tot tata

in rest alex e tot ragusit, nici nu stiu ce sa-i mai fac ca nici tratamentul de la ORList nu da roade, ba de 2 zile are si diaree, nu mananca, se trezeste noaptea urland, eu sunt tot nervoasa si obosita si cu 1000 de chestii pe cap. ma tot gandesc ca voi claca curand, nu mai am energie si mi se pare ca nu sunt o mama buna, nici sotie buna ....

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput