Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)
Raspunsuri - Pagina 27
arleena spune:
DianaR, doroti_5, amiss_zip, 26octombrie, camelia.t, Lya, adib, Anileda, zax, Steluta, geliza, puiudana2004, mikiion si OanaRusu multumim ca ne-ati votat la concurs 
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=2 poza "alexnastere"
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CamiM spune:
Salutam livada!!
Buna dimineata!!

Multumesc fetelor care au mai trimis poze pentru montaj in weekend!!
Pentru ca am inceput sa lucrez la forma finala a montajului si nu vreau sa stric surpriza..
nu am facut publice ultimele modificari.
Sper ca produsul final sa va placa!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
In alta odine de idei ma delectez de vreo jumatate de ora cu poze superbe de la intalnire!! Nu pot decat sa remarc si eu ce cirese faine avem si ce mamici ..
!!
Multumim frumos si pentru povestiri(Luana,Daryana,Dana(Zax),Lacri, !!Sunt de-a dreptul suparata ca suntem asa departe si nu putem ajunge si noi la partide de joaca si intalniri asa super!!
Virgi multa sanatate Luanei!! uf mititica.. auzi otita!!Speram ca se simte mai bine deja si papa mult, mult!!
Miti ce bine ca Alex ca si-a revenit cu papatul!!
Amonar multa sanatate lui Kailan, sa se faca repede bine... ca tare rau ii cand puii mici sunt bolnaviori!!
Oana ce simpatic e Paul la volan!!
Lacri succes la job si lasa visele..
Miki super pozele voastre de "primavara"!!Hihihi!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
CamiM spune:
DianaR felicitari pentru intrarea in top 10 la concurs!! Si
felicitari si Timeei ca papa mai bine!!
Felicitari
si celorlalte cirese participante!!
Arleena felicitari lui Alex pentru "mama"!! Si multumim frumos de urare!!
Cami &
Sofia
poze Sofia
doroti_5 spune:
quote:
Originally posted by mikiion
Doroti ti-am admirat pozele. Pe toate , si cele de la nunta( vai ce tineri sunteti si frumosi), si cele cu mancarea.Am fost si eu in vizita prin 92 pe la voi si stiu ca am mancat pt prima data parjoale de varza si de dovlecei.Bune!!!
Mihaela
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
Virsta Marc
buna dimineata si o daptamina frumoasa la livada!
Mersi Mihaela ca tiai facut timp sa te uiti la toate prostioarele de pe acolo.
Eram tineri si frumosi, ca acum numa sotu o mai ramas frumos, sa vezi cit is eu de "frumoasa" prin toate partile imprastiata.
Da pirjoale de dovlecei sunt tare bune, de varza nu am gustat, da ma interesez.

doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4 si 5www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
adib spune:
Buna dimineata si o saptamina buna.
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritilor de ieri, azi, miine, ... tuturor.
mai cite vesti peste w-end.
ne pare rau pt bonaviori si le uram sanatate maxima.
ne bucuram pentru cei care s-au simtit bine la intilnire. David ai grija, daca te deprinzi asa devreme cu cablurile, inginer ajungi. iti spun din proprie experienta.
si...
26oct sa sti ca vineri nu am fugit. de fapt am fugit acasa, ca s-a terminat programul de servici.
iti multumesc pt intelegere. totusi sa sti ca sentimentul de frustrare e cam apasator. voi aveti ziua voastra, prioritate la trecerea printr-o usa, ... inclusiv sa va alegeti babele, tot felul de avantaje (nu zic ca sint nemeritate), dar sint prea exclusive. noi avem doar dreptul sa ... tacem si sa executam ordine, ceea ce nu e chiar un drept, e o indatorire dea dreptul. oricum iti ramin profund indatorat pentru faptul ca mi-ai dat o mica (foarte mica) sansa de a patrunde in zona de restrictie mult dorita. 
PS> Lyly, lasa depresia. nu e pentru voi. cu asa minune de baiat ... pur si simplu nu inteleg ce te face sa fi depresiva?
numai bine.
adib spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
asadar, daca pana pe 6 martie ne prezinti o poza cu matale cu vestuta si broboada, vom organiza o noua intalnire (ce nu facem noi pentru tine), vom delibera si, daca te prezinti destul de veridic, ei bine ai voie sa ai baba pe 7!
mi se pare ca am dat dovada de multa intelegere si ma astept sa primesc multumiri pentru aceasta.
howgh!
baba luana
Luana siHora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc
supun voua, inalta curte, spre analiza poza solicitata
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804262508804/0
astept cu nerabdare sentinta.
sper la un raspuns pina in data de 7.
puiudana2004 spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI IRINA GABRIELA,MAYA,CATALIN ANDREI SI RADU GABRIEL!!!
Amonar,multa sanatate lui Kailan!!!
Superstar,multumim pt felicitare!!!
Oana,trimit multi
la soferul al mic si dragalas!!ce mandru e de el!
Am un marait pe langa mine.revin mai tarziu putin!!
AAA!Multumesc din suflet la toate pt urarile de ziua mea!Multi 
26octombrie spune:
quote:
Originally posted by adibquote:
Originally posted by 26octombrie
asadar, daca pana pe 6 martie ne prezinti o poza cu matale cu vestuta si broboada, vom organiza o noua intalnire (ce nu facem noi pentru tine), vom delibera si, daca te prezinti destul de veridic, ei bine ai voie sa ai baba pe 7!
mi se pare ca am dat dovada de multa intelegere si ma astept sa primesc multumiri pentru aceasta.
howgh!
baba luana
Luana siHora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
supun voua, inalta curte, spre analiza poza solicitata
http://new.photos.yahoo.com/adib4900/photo/294928804262508804/0
astept cu nerabdare sentinta.
sper la un raspuns pina in data de 7.
..ntz! conform unei directive ce acum imi scapa, nu mai este admisa expunerea cu tigari aprinse (aici intra si trabucul), asadar.. keep trying!
si nu e cu basma.
Luana si
Hora - 14 Mai 2006www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc