Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Buna dimineata livaduta.
Mama ce poze faine, si ce fain sau distrat copchii, si mamele cred tot.
Si Lyly daca mai zici o data ca esti grasa nu mai vorbesc cu tine, si Luana e mai slaba cu mult ca mine, da de celelalte mamici nici nu mai zic, ca eu cind mam maritat eram asa.
Si cum vreti voi mai sa nu plinga ciresele deloc? Pai de asta sunt copii.
A mea mai nou face crize de isterie din orice.
Si cred ca ele sau molipsit de mincat de la Hora mai, si daca tot asa o tineti cu intilnelile cred ca o sa fie toate ciresele mincacioase, cuminti si dormitoare, sper sa nu se molipseasca invers.
Si cu intirziere, da motivat ca de acasa nu pot intra pe net:
LA MULTI ANI DAPA LUI PUI, SANATATE, FERICIRE, DRAGOSTE SI REALIZAREA TUTUROR VISELOR.
LA MULTI ANI SIMONA, O SARCINA USOARA, UN BB SANAOS SI MINCACIOS, SI CUMINTE, CA UN COPIL .O saptamina frumoasa va doresc.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4 si 5www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic, eu mam logat cu mai_iun2006 si am votat cireselele noastre, la ingerasi de mai iunie nu prea a contat votul, da la ochiosu daca mai voteaza cineva se ridica cu doua trepte, si la alex lam ridicat de la 43 la 40, si pe catalin de la 51 la 48.
Asa ca daca nati votat ia treceti la votat fetelor sa avem i noi cu ce ne mindri!

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Si bintuind pe net am gasit o noutate care ma facut sami fie o rusine foarte mare.Deci eri a fost ziua de nastere a Papadiei noastre.
PAPA LA MUTI ANI SANATOSI, FRUMOSI, VESELI, PLINI DE BUCURIE ALATURI DE SOT SI DE CELE DOUA MINUNI ALE TALE.[PUP] SI IARTAMA CA NU AM INREGISTRAT ZIUA TA.
Si aici o urati personal.

BOTEZ
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Cum se manifesta intoxicatia cu fier??? Mi-e frica sa nu ii dau prea mult. (Doza e la recomandarea medicului pe baza analizelor)
Ii voi da 4 ml, 3 luni, apoi repetam analizele...

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor poate ati vizionat voi cu ochii vostri aceasta emisiune. Eu am primit link-ul asta de la cineva. Consider ca este obligatoriu pt orice mama de a viziona acest "film". Poate va ajuta in viitor la luarea decizilor in ceea ce priveste hrana.

http://virgiliustroescu.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zax spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Cum se manifesta intoxicatia cu fier??? Mi-e frica sa nu ii dau prea mult. (Doza e la recomandarea medicului pe baza analizelor)
Ii voi da 4 ml, 3 luni, apoi repetam analizele...

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

nu stiu ce sa zic asmiss / dar de ce esti ingrijorata, doar ai zis ca e la recomandarea dr; au aparut probleme? daca nu, stai linistita sau mai intreaba un dr;

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

papadie, la multi ani!
amiss, nu stiu cum e cu fierul, eu i-am dat sa pape carne de vita si sfecla rosie, sunt pline de fier, ca la o hemograma facuta prin ianuarie era doar o idee anemiata si mi-a zis dr ca nu e cazul de supliment
amonar,imi pare rau ca si voi sunteti bolnaviori. multa sanantate!
virgi, sper sa scapati o data pt totdeuna de problemele astea, uff! sanatate, aveti grija!
cami, eu tot o pozez pe ilinca, sa fie cat mai faie pozele. deci data limita e 7, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

doroti, , ca de obicei, dulce si descurcareata!!

bey, tinand cont ca eu is cu delay zilele astea, puneti si voi, la rugamintea mea expresa (ca sa nu va acuze nimeni ca va faceti reclama!), linkurile la pozele din concurs. eu nu mai stiu cu cine am votat si cu cine nu...
pliiiz, e pacat sa nu cireshim concursul

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

„Femeia vede unde barbatul abia zareste” Proverb romanesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare ciresici!!!

Pupam mamicile care s-au gandit la noi.
Astazi asa cum era stabilit am fost la control, situatia nu este foarte grava, dar nici roza nu este. Dupa choy si ultimul film facut la urechiuse se pare ca vom lua cel putin 10 zile antibiotic. Astazi am incheiat 3 zile de tratament, si in continuare primim tratament pentru o zi. A comparat filmele de sambata cu cel de astazi si zice omul ca se vede o amelioare, ceea ce inseamna ca raspunde la tratament si continuam pana cand din rosu aprins se va face alb. Asa mi s-a explicat.

Luana in schimb este foarte energica, nici nu spui ca ar avea ceva. Insa boala trebuie tratata cu grija, altfel pot ramane urmari uneori chiar grave zice Choy.

Mikion - febra a facut 3 zile, dar nu mare, se pare ca febra a fost de la gripa. Diagnosticul de la spital a fost corect, a avut si o forma de gripa usoara. Norocul nostru ca a fost vaccinata, altfel putea fi mult mai complicata.

Shori - sper sa treaca repede perioada de agitatie a micutei tale.

Amonar - imi pare rau sa aud ca si Kailan a facut Roseola. A sasea boala a copilariei este roseola infantum. Bine ca ati scapat de ea.
Astia aici dau antibiotice cand arde, de altfel este pentru prima data cand ni s-a dat. Tu i-ai facut vreun filmulet lui Kailan la urechiuse? Luana are lichid in urechiuse si fara antibiotic nu se poate rezolva. Poate Kailan a facut un alt tip de otita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Gabi25 - am vazut pozele. Draga de ea, ce bubite a avut. Bine ca au trecut.

Camelia - cum a fost serbarea?

Mergi la inceput