Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (45)
Raspunsuri - Pagina 29
virgi spune:
Mikiion - am vazut pozele!!!! Vreau si eu zapada. N-am mai vazut-o de 3 ani. Aici nu ninge niciodata. E doar ger!!!
OanaRusu - dar ce sofer e Paul!!! Da, cu siguranta va fi pasionat de masini.
Se da singur jos din pat!!! asta da progres. Si Luana incerca dar mi-e frica s-o las. In pat sta numai supravegheata. Pe jos poate sa faca ce vrea.
Oricum am vazut acea casca de protectie pentru cap, si numai la ea ma gandesc. Sa vad de unde o achizitionez. 
Amonar spune:
VIRGI
Aici nu se face film la urechi. Doctorii s-au uitat cu un fel de aparat cu lumina in urecheile lui.Urechile lui nu sunt infectate doar putin rosiI. Deci ei spun ca nu e cazul de antiobiotice inca. Mi-au dat un spray de nas homeopat pt a curata canalul dintre urechi si nas. In rest vad ca roseola trece doar ca Kailan e destul de obosit si marait. Doarme ziua mai mult si e mai marait din orice.
virgi spune:
Lyly - Imi place de tine ca esti optimista.
Dupa ce-am citit mesajul tau m-am dus la market sa caut inima de pui. Vazusem eu odata, dar a fost numai in mintea mea, ca erau ranze ( pipote parca se mai numesc), si nu inimi.
. Ce ciudat imi suna termenul de "pipota". Sper sa nu fi scris vreo prostioara. Azi am aflat ca pe langa ficat, astia arunca si inimile. Cu ficatul am inteles teoria lor, dar cu inimile???? Ce-au domnule cu ele, de nu le comercializeaza. Sunt suprata![]()
virgi spune:
Si m-am dus hotarata sa votez tiate ciresele, dar nu l-am gasit decat pe Alex ( Arleena).
Sper maine sa am mai mult noroc si sa le votez pe toate.
Arleena, imi pare rau sa aud ca Alex este bolnavior. E bine sa mergi cu el la medic. Acum dupa ce-am trecut prin atatea, pot sa spun ca orice simptom la bebelusi ascunde ceva.
De doua ori am dat vina pe dinti, si m-am inselat de fiecare data. Mi s-a repetat iarasi: scaun moale, febra peste 37, refuzu' de mancare solida mai mult de o zi,- e obligatorie prezenta la medic.
Poate Alex nu are nimic, dar e bine sa-l vada un medic.
marrycalu spune:
Nu am mai scris demult,dar va citesc zilnic si ma uit la toate pozele bebelusilor,sun absolut superbi toti.
Am pus si noi poze noi cu Robert,e jale cu dinti,e foarte rau de durere,nu mai stiu ce sai mai fac.
http://new.photos.yahoo.com/marrycalu/album/576460762392295583
Marilena si Robert(2 mai 2006)
amiss_zip spune:
ralucis si eu am facut analize petrei acum 3 luni si era usor anemica. ii dadeam doar 5 picaturi profilactic. Se apre ca atunci era inceputul unei caderi de fier si uite asa am ajuns la 4 ml pe zi.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
DianaR spune:
Salutare!
Ziceam cumva ca Timi papa mai bine? Gres... Iar n-a mancat nimic pana la ora asta...![]()
Andreea, n-o intoxici de la cateva doze... Asta daca respecti doza prescrisa de medic. Tratamentul e de durata ca sa se refaca ccc cantitatea de fier din organism.
Virgi, pupici Luanei sa se faca bine. Linkul spre poza noastra din concurs il gasesti la semnatura, ingerasi de mai.
Doroti, esti extraordinara!
Marry, ce-ati crescut! Si cum se catara el peste tot!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR 
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"
Anileda spune:
Buna seara cireshime!
Arleena, cu placere! De unde stii ca am votat, iti arata undeva? Ca eu n-am mai apucat sa intru sa spun.
Am votat cu: Alex, Ochiosul Hora, Catalin, ingerasii de mai. Mai e vreo cireasa in concurs?? 
Andreea, am vrut sa votez si blogul tau, dar nu am reusit atunci si pe urma n-am mai reusit...
Super intalnirea, superbe cireshele si mamicile 
Cri se ridica in picioare, i-a iesit al doilea dintisor, zice da-da-da, ga-ga-ga, ta-ta-ta. E cumintel, papa bine, iar de lunea viitoare va sta cu bona, caci incep si eu serviciul...
La multi ani cu intarziere Dana si Simona!!
Multa sanatate cireshelor bolnavioare!
miti2004 spune:
Marry ce mari v-ati facut...si ce bine sta in picioare, incredibil ! SUPER
!
arleena pupam
Alexutu-superstar cel ragusit sa-i treca cat mai repede si gatul si burtica si sa pape mult !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex