SUPER DIETA pentru mamici si nu numai

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Salutam si noi fetele

Ieri am iesit la restaurant si am mancat si peste-gril, nu mult dar intra la exceptionale.N-am gresit prea tare, nu?Salate multe ieri si apa si mere, lici si capsuni.

Acum tot o salata am in fata, mixta dar am pus si un ou ca m-a cam durut stomacul(eu am gastrita).Dupa amiaza ma pun sa fac si eu ciorba de varza(Mamidestefan la noi se face putin, si eu nu exagerez de obicei, acum vom vedea) si niste ciupercute mai pregatesc.Maine nu stiu..ma mai gandesc.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Ioana81,mada_max
Ati cam "calcat strimb" ..dar pina la urma ..
vorba aia .."daca cu o floare nu se face primavara "...
nici cu o "bucatica de ceva BUN..si care miroase bine.."..nu se pun kilograme..
Asa ca ..la ..cu fortze proaspete .
Eu in continuare cred ca va cam infometati ..de aici si tentatia e mare ..eu maninc pe saturate ..adica destul de mult cantitativ ..ii dau stomacului de lucru .sa nu tipe de foame ...asa mi se pare mai usor de rezistat.
Si cred ca e o idee buna..ce a facut Babee ..
atunci cind vreti sa calcati strimb ..
sa calcati cu exceptionale ..nu cu interzise .

Babee Pentru stomacel ..sucul de morcovi proaspat vindeca foarte bine ..De fapt ..eu de aia il si iau ..sa previn orice problema cu stomacelul...si sa mai dau o mina de ajutor si ficatului ..ca saracul are de munca acum ..cind munceste la topit grasimi

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPER DIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ioana81

Buna dimineata!
Ieri nu am mai intrat sa dau raportul pentru ca am avut o serie dde invitati.
Si ieri am si luat-o pe aratura pentru ca m-au certat sotu si mama. Eu am zis la inceput cand am dat startul cu cura sa ma si infometez ca sa micsorez stomacul si am mancat fffff putin fata de cat mancam inainte.
Deci de gura lor am calcat stramb adica am mancat 70g branza de vaci dietetica cu mamaliga si ceapa verde, 1 mic, si o mini friptura de pui. Si de dim. 3/4 mar. In rest multa apa. Deloc nu m-am simtit bine. Deci continui cu cura si....am ajuns sa imi placa mancarurile asa ca cred ca o voi mai tine in ca o saptamana adica cred ca merg pe var mai lunga. E destul de sanatoasa. dar mi s-a zis ca duminica voi mai fac asa rabat ca avem masa in familie.
Asa ca azi de dim m-am trezit cu chef de cura, si asa am baut doar niste apa. Acum bag un mar ca ma roade nitel stomacelul.
Ah si fetele eu fac mult sport si masaj, de aia cred ca am dat jos bine. Cert e ca deja incap in lucruri vechi ce imi devenisera sfinte!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir [/b] Botez

Am actualizat listutza ..
acum esti pe schema B .

Ai incercat sa faci electrostimulare ?..
da rezultate exceptionale..mai ales combinata cu DIETA..
Eu nu pot ..ca vreau sa mai alaptez ..dar tu ..daca tot faci mult
sport ..cred ca ar ajuta ..
din ce stiu eu..
1 ora de electrostimulare cu sauna si la intensitati mari face cit 5-7 ore de sala ..

Rezultate SUPER DIETA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Mamidestefan deci nu stau flamanda, cat imi trebuie mananc si nu am cedat de foame ci de poftaaa. La mine inainte cea mai buna leguma era carnea si pe deasupra is si mare iubitoare de dulciuri. Deci iti dai seama cat e de greu. Plus ca vecinii au facut ieri gratar de ex si m-a omorat mirosul, Florin vrea sa pape numai bunatati si aici la noi unde casele is una langa alta stil sandivis cand gatesc vecinii miroase si la tine de zici ca tu faci papa nu ei. Si na vecinii nu papa numai ierburi ca mine.
Plus ca mie imi place f mult sa gatesc tot felul de bunatati si fripturele si minunatii cu sosuri si grasime.
Lucruri bune la noi in dieta: nu mai facem demult carne prajita, e ori la gratar afara sau in casa ori fiarta ori facuta la cuptor, apoi cartofi prajiti nici nu mai stiu de cand nu am mai pus gura pe ei, tot timpul incerc sa pun cat mai multe legume si mai tot timpul papam ori salata la felul doi ori muraturi deci tot legume. Am incercat sa bagam cat mai mult peste si fructe de mare, care mie imi plac lui Florin nu, da na papi azi peste peste vreo doua zile peste dar nu ot face in fiecare zi. Carne de porc nu prea mai papam aici mancam mai mult curcan, pui, vita, porc numai la gratare sau uneori sub forma de carne tocata la mici sau la perisoare. Deci imbunatairi in dieta am facut numai ca am ajuns sa pap portii f mari pt dimensiunile mele si dupa o tona de dulciuri.
Si is si culmea vreau sa arat bine ma plang ca vai is asa si asa dar nu pot rezista doua saptamani fara leguma mea. Deci na ziceti si voi...

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mada_mxm

Mamidestefan deci nu stau flamanda, cat imi trebuie mananc si nu am cedat de foame ci de poftaaa. Si is si culmea vreau sa arat bine ma plang ca vai is asa si asa dar nu pot rezista doua saptamani fara leguma mea. Deci na ziceti si voi...

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Sa stii ca si eu am roit ieri putin in jurul sarmalutelor calde..
ii facusem husband-ului ..si miroseau tare bine ..
desi eu nu sunt fan "sarmalute"..
totusi ..imi pareau tare bune ..
Dar ..m-am repezit cu viteza in farfuria mea de legume
facute la steamer..si scaldate in sos de rosii ..
si am reusit sa rezist ispitei .
Cu dulciurile e mai simplu ...
ca daca nu fac eu ..nu are ce sa ma tenteze..
mai imi face cu ochiul... ciocolata ..care inca sta acolo
pe linga punga cu cafea ...dar ma fac ca nu o vad

Rezultate SUPER DIETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Hello,

M-am decis si eu in cele din urma sa incep azi aceasta dieta, sper sa am si rezultate.

Datele mele : 81 de kg si 170 cm si vreau sa ajung la 67 kg.

Acum sa va zic si istoria kg mele : cand am ramas insarcinata aveam 67 kg, am plecat la maternitate sa nasc cu 87 kg si am plecat din maternitate cu 82 kg, iar la sf celor 6 luni cat am alaptat aveam 89 kg.
Am tinut anul trecut regimul disociat(nu cu strictete) timp de 3 luni si am reusit sa slabesc 15 kg.

Aveti idee daca avem voie sa mancam vinete, dovlecei si gulie ca eu as vrea sa fac o tocana de legume si nu stiu daca sa pun sau nu.

Va pup.

Mimi & Daria (4 nov 2005)
www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by mamidestefan

quote:
Originally posted by Ioana81

Buna dimineata!
Ieri nu am mai intrat sa dau raportul pentru ca am avut o serie dde invitati.
Si ieri am si luat-o pe aratura pentru ca m-au certat sotu si mama. Eu am zis la inceput cand am dat startul cu cura sa ma si infometez ca sa micsorez stomacul si am mancat fffff putin fata de cat mancam inainte.
Deci de gura lor am calcat stramb adica am mancat 70g branza de vaci dietetica cu mamaliga si ceapa verde, 1 mic, si o mini friptura de pui. Si de dim. 3/4 mar. In rest multa apa. Deloc nu m-am simtit bine. Deci continui cu cura si....am ajuns sa imi placa mancarurile asa ca cred ca o voi mai tine in ca o saptamana adica cred ca merg pe var mai lunga. E destul de sanatoasa. dar mi s-a zis ca duminica voi mai fac asa rabat ca avem masa in familie.
Asa ca azi de dim m-am trezit cu chef de cura, si asa am baut doar niste apa. Acum bag un mar ca ma roade nitel stomacelul.
Ah si fetele eu fac mult sport si masaj, de aia cred ca am dat jos bine. Cert e ca deja incap in lucruri vechi ce imi devenisera sfinte!

nunta Vladimir Botez

Am actualizat listutza ..
acum esti pe schema B .

Ai incercat sa faci electrostimulare ?..
da rezultate exceptionale..mai ales combinata cu DIETA..
Eu nu pot ..ca vreau sa mai alaptez ..dar tu ..daca tot faci mult
sport ..cred ca ar ajuta ..
din ce stiu eu..
1 ora de electrostimulare cu sauna si la intensitati mari face cit 5-7 ore de sala ..

Rezultate SUPER DIETA

"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."[/b]

Ehe ce as mai face Lidia dar cu cine sa l las pe Vladimirescu???? Ca bunica-mea e prea batrana si nu pot sa o las decat cand stiu sigur ca doarme Vladimir, maicamea e la servici si sotu la fel. Iar de bona nu discut, nu ca nu as avea incredere, dar ....cred ca sunt prea stricta si perfectionista.
Deci nu ramane decat sa fac sport cu Vladimir!

nunta Vladimir
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Fetelor eu sunt intoarsa cu curu si balonata!!!!!!
Dar nu stiu de la ce ca azi am mancat un mar si 150g ciorba d eloboda (naspa) si spanac (150g). Dupa cum zicea si Mada -leguma preferata carnea-si eu eram mare mancatoare de carne si dulciurile.......of balesc de pofta. Intoarsa sunt de la mai multe dar ar fi off topic sa le insir. Si am niste nervisori, mama mama!Asa ca cu balonatul o rezolv, bag un ceai de slabit cu lamaie in combinatie cu unul antiadipos. Face minuni in cazul meu, dar mai pe seara ca am de gand sa dorm la noapte .
Ma duc sa ma uit la Tanar si nelinistit ca asta am ajuns sa fac de cand sunt mama. Poate ma mai inveselesc!
puici!

nunta Vladimir
Botez

Mergi la inceput

PENTRU FETELE CARE ALAPTEAZA

Am facut un experiment pe pielea mea ..
si vreau sa va povestesc si voua .

In una din zilele de DIETA am luat SPIRULINA..

in alta zi am baut cam 1.5l de Ceai ANASON+FENICUL+CHIMEN.

Dupa SPIRULINA ..sinii erau putin lasati ..
dar aveam laptic indeajuns..
insa dupa CEAI ..sinii mei sunt la fel ca inainte de DIETA ..
mai au putin si plesnesc de lapte ..mai ales cel care a fost
mai productiv mai tot timpul de cind alaptez ..

Asa ca ..eu m-am relaxat total la capitolul asta ..

Rezultate SUPER DIETA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mimi_dumy

Hello,

M-am decis si eu in cele din urma sa incep azi aceasta dieta, sper sa am si rezultate.

Datele mele : 81 de kg si 170 cm si vreau sa ajung la 67 kg.

Acum sa va zic si istoria kg mele : cand am ramas insarcinata aveam 67 kg, am plecat la maternitate sa nasc cu 87 kg si am plecat din maternitate cu 82 kg, iar la sf celor 6 luni cat am alaptat aveam 89 kg.
Am tinut anul trecut regimul disociat(nu cu strictete) timp de 3 luni si am reusit sa slabesc 15 kg.

Aveti idee daca avem voie sa mancam vinete, dovlecei si gulie ca eu as vrea sa fac o tocana de legume si nu stiu daca sa pun sau nu.

Va pup.

Mimi & Daria (4 nov 2005)
www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria

BINE AI VENIT
Esti in listutza .

Ne bucuram ca te-ai decis ..
dupa cum vezi ..la unele fete deja au inceput sa
apara rezultatele ..asa ca iti tinem pumnii
sa rezisti cu brio pina la capat ..
si sa ajungi la greutatea pe care ti-o doresti

Despre vinete,dovlecei, gulie..
tot ce pot sa iti spun e ca nu i-am incercat ..
eu ma "tin cu DINTZII" de listutza cu alimente permise..
asa pierderea in greutate e maxima ..mai ales ca alaptez
si nu prea pot sa fac prea mult efort fizic .

Rezultate SUPER DIETA

Mergi la inceput