SUPER DIETA pentru mamici si nu numai
Raspunsuri - Pagina 22
Madachan spune:
Vai fetelor cat ati scris!!! Am fost plecata cateva zile asa ca nu am tinut deloc dieta,o sa ma apuc zile acestea ,asa ca nu mai e valabila ziua de incepere din listuta.
Ma duc sa citesc din urma!
EDWARD 29.11.2004
poze->
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by gusta
Neata.
m-am cantarit de dimineata si am 74,5 kgsi sunt multumita de rezultat.Pana sambata nu ma mai urc pe cantar.
Meniul de ieri a fost
dimieata cafea si un ceai de lamaie
pranz legume si o portocala
seara legume si cu un pic de porumb si mere cu scortisoara.
Apa am incercat sa beau 2l ca eu nu sunt asa bautoare de apa si am reusit.De fiecare data cand vin la calculator imi iau un bidin de apa si trebuie sa il beau si uite asa reusesc sa beau apa.Azi am o zi cu treaba dar sper ca pe dupa amiaza sa mai intru .
Spor la cat mai multe kg jos.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
FELICITARI ..
1.5kg pierdute..eu zic ca e destul de bine in 4 zile
Primeste o
din partea 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
Haideti zinelor
la o
..sau
suc de morcovi/portocale/grapefruit
..sau
ceai cu ce vreti voi
Cred ca ar trebui sa incepem sa ne obisnuim cu ideea ca vom arata din ce in ce mai bine ...
Mie una mi s-au cam facut complimente
..
Asa ca sunt din ce in ce mai motivata ..sa continui
.
Meniul meu de ieri a fost:
-suc de morcovi 100 ml
-2 grapefruit
-prima cafeluta
-2 portii de conopida,broccoli si telina la steamer cu sos de rosii
-inca o 1/2 cafeluta
-3 mere
Rezultatul a fost peste asteptari -0.500kg intr-o zi ..
se pare ca au luat viteza kg care se topesc ![]()
Dar mi-a dat o mina de ajutor si sotiorul
si
strengarul de Stefan ..care cu tot cu Dentinox ..si cu Calma baby..
tot mi-a dat treziri din 2 in 2 ore ..
Dar nu mai zic nimic ...pentru ca dimineata am constatat 4 puncte albe pe gingia de sus ..
asa ca ..ce mai ..cred ca se confirma ..
ceea ce presupuneam zilele trecute :
vom avea in curind inca 4 DINTZOCI 

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
gusta spune:
Mami de Stefan eu sunt la cura numai de 2 zile asta e a 3 .Eu cafea vreau daca se poate ca deja sunt la a 2 .Felicitari pentru dintos si pentru cele 500gr.
Sunt asa multumita de mine ca m-am urcat si 10 minute pe steper stiu ca e putin da inceputul e promitator in conditiile in care eu mai mult de 2 minute nu puteam.Imi vine sa ma pun sigura.
mamidestefan spune:
Fetelor mi-am facut ticker cu rezultatele SUPER DIETEI
...
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPER DIETA
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by gusta
Mami de Stefan eu sunt la cura numai de 2 zile asta e a 3 .Eu cafea vreau daca se poate ca deja sunt la a 2 .Felicitari pentru dintos si pentru cele 500gr.
Sunt asa multumita de mine ca m-am urcat si 10 minute pe steper stiu ca e putin da inceputul e promitator in conditiile in care eu mai mult de 2 minute nu puteam.Imi vine sa ma pun sigura.
Ai mare dreptate ..sorry
..tu ai inceput pe 3 ..pai asa ..cred ca ..e un SUPER REZULTAT
..NU ???? 
La dintzosul meu ..inca nu i-au iesit coltisorii ..dar punctele albe ..sunt foarte bine vizibile
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPER DIETA
Luna75 spune:
Lidia,
dragut tickerul tau
Eu mi-am facut o oala cu ciorba de varza.Am mancat ieri,continui si azi,mai am si pentru maine in caz ca mi se face pofta.
au mai ramas doar 3 zile si se termina prima saptamana
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Lidia,dragut tickerul tau
Eu mi-am facut o oala cu ciorba de varza.Am mancat ieri,continui si azi,mai am si pentru maine in caz ca mi se face pofta.au mai ramas doar 3 zile si se termina prima saptamana
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna ...multumesc mult

..Ai mare grija cu ciorba de varza ...
Am sa iti povestesc din experienta mea ..
Pe vremea cind era "tinara si nelinistita "
si vroiam sa slabesc 5 kg pe saptamina ..
adica pe la vreo 24-25 de ani
am tinut si eu o cura de ciorba de varza ..
dar facut-o ca la carte ..adica cu multe mirodenii..
de a iesit cam picanta pentru gustul meu..
dar ..am mincat-o asa ..
Eu aveam probleme cu calciu ..
asa ca luam si calciu efervescent ca sa
nu lesin pe strazi .
Rezultatul ...dupa 3 zile de varza ..
mi-au cedat rinichii ...
m-au luat niste dureri ..foarte naspa ..
am ajuns la medic ..si dai pe tratamente..etc..
Asa ca m-am lecuit de CIORBA DE VARZA ..mai ales in exces ..
si acum ..am emotii cind maninc mincare de varza ..
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPER DIETA
Ioana81 spune:
Buna dimineata!
Ieri nu am mai intrat sa dau raportul pentru ca am avut o serie dde invitati.
Si ieri am si luat-o pe aratura pentru ca m-au certat sotu si mama. Eu am zis la inceput cand am dat startul cu cura sa ma si infometez ca sa micsorez stomacul si am mancat fffff putin fata de cat mancam inainte.
Deci de gura lor am calcat stramb adica am mancat 70g branza de vaci dietetica cu mamaliga si ceapa verde, 1 mic, si o mini friptura de pui. Si de dim. 3/4 mar. In rest multa apa. Deloc nu m-am simtit bine. Deci continui cu cura si....am ajuns sa imi placa mancarurile asa ca cred ca o voi mai tine in ca o saptamana adica cred ca merg pe var mai lunga. E destul de sanatoasa. dar mi s-a zis ca duminica voi mai fac asa rabat ca avem masa in familie.
Asa ca azi de dim m-am trezit cu chef de cura, si asa am baut doar niste apa. Acum bag un mar ca ma roade nitel stomacelul.
Ah si fetele eu fac mult sport si masaj, de aia cred ca am dat jos bine. Cert e ca deja incap in lucruri vechi ce imi devenisera sfinte!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
MissJJ spune:
Buna fetele!
Sorry ca nu am intrat weekendul asta dar am fost busy cu ceva curatenie si cu dintisorul nr 2.
Lidia si noi Dentinox folosim e singurul care are ceva efect.
Legat de dieta astept rosiile ca am luat rau prin aratura sambata.
Am mers cu Flo sa mancam aici langa noi la pizza hut ca ii era f foame si pt ca eram in drum spre supermarket a zis hai sa mananc ca aici mor. Zic ok. Bun el comanda pizza eu comnad salata, bine era cu pui salata dar am papat numai salatat puiul l-am dat deoparte si la final cand mai erau numai doua felii de pizza am cedat si am papat si eu.
Bine ca mor de ciuda ca nu m-am putut abtine si m-am chinuit sa fiu cuminte dar e tare greu cand pizza aia era asa frumoasa si fierbinte si mirosea de numa...
Si de cantarit nu m-am mai cantarit pt ca au venit si "musafirii" in vizita si tot timpul cand vin nu mai e concludent ce arata cantarul. Asa ca ma voi cantari joi si pot sa zic ca na nu stiu la kg cum stau dar se simte in rest burtica a mai scazut, la coapse s-a mai dus din sunculitza si Flo a zis ca is mai slim.
Deci continuam cu dieta. Acuma ma chinui sa bag si eu ceva sport, macar niste abdomene.
Azi am baut apa de dim apoi am papat un mar si mai beau niste suc de portocala, grapefruit roz si portocala rosie. E tare gustos. 
Mai pe la pranz mai bag niste kiwi si seara o salatzica.
Oricum is multumita chiar daca la kg nu se vede o diferenta tare mare pt ca se simte pe corp si se vede la burtica si coapse, deci mergem tot asa.
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)