SUPER DIETA pentru mamici si nu numai

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

mada_mxm

Ce bine ii sade topicului cu 5 stele *****
Multam frumos .

Si ce bine ar fi ca si rezultatele finale
la toate luptatoarele sa fie de 5 stele *****..

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPER DIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Buna, revin si eu, ieri am lipsit, meniul a fost ca de obicei salate si legume fierte, apa de dimineata si putine fructe. La cantar, azi nici o schimbare. Sunt obosita si sper ca maine sa se vada ceva minus. Va pup.

MARILENA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marilena12

Buna, revin si eu, ieri am lipsit, meniul a fost ca de obicei salate si legume fierte, apa de dimineata si putine fructe. La cantar, azi nici o schimbare. Sunt obosita si sper ca maine sa se vada ceva minus. Va pup.

MARILENA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"

Multumesc mult Marilena ..pentru votul tau de 5 *****

Cind sa ma bucur si eu mai bine..
am constat un vot cu 1 stea ..de la Florentza..
dar se pare ca nu a fost cu intentie..a apasat din greseala..
i-a placut si ei ideea ..dar pacat ca nu se vede si in listutza cu voturi

Rezultate SUPER DIETA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Lidia subiectul merita 5 stele, e mereu pe prima pagina si e bine realizat. Iar pe mine ma ajuta mult!

MARILENA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marilena12

Lidia subiectul merita 5 stele, e mereu pe prima pagina si e bine realizat. Iar pe mine ma ajuta mult!

MARILENA

Marilena...MAI LASAT FARA CUVINTE... ...

Rezultate SUPER DIETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele.

Vreau sa va zic cand citesc cata ambitie aveti incep si eu si am o energie din ce in ce mai mare.Am mai facut 15 minute pe steper nici olandezului nu i-a venit sa creada nu a fost folosit steperul de cand l-am cumparat ca azi.Sper ca sa continui cu exercitiile in fiecare zi macar cate 10 minute daca nu mai mult.

Mami de stefan am si eu aceeasi parere ca Marilena ca subiectul e de 5 stele .Si pe mine ma ajuta foarte mult in privinta retelor de mancare ca eu sunt tare in pana.dar vad ca a trecut si ziua a 3 fara tentatii.

Si acuma intrebari ca asa sunt eu am tot timpul ceva de intrebat castraveti murati si varza murata este voie.ca as vrea maine sa imi cumpar.Si inca ceva un sfat de la voi eu kg am multe de dat jos ce ziceti sa tin a doua varianta eu as inclina spre prima ca sa pot manca si eu un gratar de pui de paste.

Spor la slabit.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

Buna fetele.

Vreau sa va zic cand citesc cata ambitie aveti incep si eu si am o energie din ce in ce mai mare.Am mai facut 15 minute pe steper nici olandezului nu i-a venit sa creada nu a fost folosit steperul de cand l-am cumparat ca azi.Sper ca sa continui cu exercitiile in fiecare zi macar cate 10 minute daca nu mai mult.

Mami de stefan am si eu aceeasi parere ca Marilena ca subiectul e de 5 stele .Si pe mine ma ajuta foarte mult in privinta retelor de mancare ca eu sunt tare in pana.dar vad ca a trecut si ziua a 3 fara tentatii.

Si acuma intrebari ca asa sunt eu am tot timpul ceva de intrebat castraveti murati si varza murata este voie.ca as vrea maine sa imi cumpar.Si inca ceva un sfat de la voi eu kg am multe de dat jos ce ziceti sa tin a doua varianta eu as inclina spre prima ca sa pot manca si eu un gratar de pui de paste.
Spor la slabit.

Multumesc mult pentru votul tau

Pina la urma ..eu am avut ideea ..
iar voi sunteti cele care v-ati alaturat ..
asa ca IMPREUNA facem 5*****

Ma bucur mult ca ne putem ajuta si sprijini una pe alta..
si eu.. sunt optimista si cred ca impreuna.. rezultatele noastre
vor fi peste asteptari ..asa ca s-o tinem tot asa

In ce priveste varza si castravetii murati ..SUNT OK ...poti minca fara problema .

Parerea mea..in privinta variantei de ales :eu zic A ..pentru ca dupa 6 saptamini ..poti sa faci un bilant concret cite kg s-au dus ..si cum te simti cu noua greutate..si daca intr-adevar simti ca mai e nevoie de dat ..e mult mai simplu sa o repeti ..dupa 1 luna -1 luna jumate ... Conditia esentiala a DIETEI este sa fie dusa pina la capat ..numai asa se poate stabiliza organismul cu noua greutate... daca e intrerupta mai devreme ..exista riscul de efect YO-YO ..adica in perioda de dupa ..iei la loc tot ce ai dat .

Rezultate SUPER DIETA

Mergi la inceput

Conteaza mult sa ai cu cine sa te mobilizezi, cel putin eu cam stau in casa, am momente cand nu sunt foarte dezamagita de felul cum arat, dar cand intru intr-o cabina sa probez un pantalon imi distrug toata saptamana. . Zic de multa vreme ca duc o dieta pana la capat ca sa mai scap si de ultimele 10 kg si cand gatesc ceva dulce sau altceva pentru sotul meu, mi-e greu sa nu pap si eu. Asa, cel putin stiu ca intru pe DC la topicul nostru si ma oftic daca vad ca toate fetele slabesc si eu nu sunt in stare. Asa ca sunt hotarata sa nu ma dau batuta! Ca doar n-o sa raman grasa toata viata, nu? Inainte de a ma casatori, nu aveam nici iarna mai mult de 53, si ma vedeam grasa. Acum port masura 44 si zac asa, parca nu eram tot eu aia care purta bluza 36, macar acum stiu intr-adevar cum este sa fii si realizez cat eram de schiloada.

MARILENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

La mine e din ce in ce mai bine parca pofta de dulce s-a mai rarit si debea astept sambata sa vad ce rezultat am.
Meniul pe ziua de ieri a fost cam asa
Dimineata 2 cafele
Pranz frunzarit niste legume un pic de porumb si o portocala
Seara ciupercute cu usturoi si suc de rosii si mere cu scortisoare.

Apa am incercat iar sa ajung la 2 l dar nu cred si azi am zis ca trebuie sa bag mai multa apa.

Mami de Stefan cred ca tin prima varianta ca e buna ideea ta sa vad intai ce se intampla si dupa ma mai gandesc.

Marilena la fel si la mine nici nu stiu cum ma abtin sa nu gust din mancarea care i-o fac lui tati si copilului, da ma gandesc pai daca calc in pacat ce mustruluiala primesc de la fete si atunci mai bag un pahar cu apa si ma gandesc la voi.

Eu pana pe 16 trebuie sa ajung la 73kg si daca e si mai putin si mai bine.Asa ca de asta ma straduiesc eu asa de mult.Numarul de kg trebuie sa il am pentru un medic nu va ganditi ca as pleca pe la distractii.

Cred ca ma urc pe steper si dupa ba prima cafea ca am baut apa si un ceai si acuma cafeaua nu intra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

fetelor cand va vad asa optimiste nu mai pot de dragul vostru
eu din pacate am renuntat din cauza racelii de vineri -a inceput usor iar in weekend am stat la pat cu frisoane, transpiratie, nas fff infundat si fara pic de vlaga
s-a sculat sotul meu noaptea la copil pentru ca eu eram epuizata
imi pare ffff rau ca nu am reusit sa merg cu voi inainte dar imediat ce ma pun pe picioare o sa revin
mergeti inainte tot aasa (si eu am slabit mult anul trecut cu dieta disociata)
sunt oricum alaturi de voi si va tin pumnii
vad ca weekendul e piatra e hotar pt toate, mai ales pt pofticioase

Mergi la inceput