SUPER DIETA pentru mamici si nu numai

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by puiut85j

Da ai dreptate Mamidestefan,puiu are 2 luni si cred ca intradevar e cam devreme pt.o cura.Oricum mai trec pe la voi sa vad rezultatele si abia astept sa incep si eu.Totusi merg in continuare cu apa dimineata,fara paine,grasimi,dulciuri.Va pup si ambitie.

elena

Te asteptam cit mai des
Esti in listutza de prietene

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Lidia, multumesc pt floricica! Chiar ma gandeam ca ar fi bine sa primim ceva bonus pe parcursul saptamanii. Azi am papat o salata verde cu rosii, ridichi, castravete, ceapa verde si morcov, si un bol mic de legume congelate si ciupercute intregi inabusite in apa cu delikat, fara ulei. La salate pun o lingurita de ulei dar la altceva nu. A, si uitam, am mai papat o ceasca de ciorbita de verdeturi tot fara ulei. O sa mai pap un mar si-o portocala pt energie, ca nu am stat nici un minut azi, am febra nasoala la brate, pt ca ma calareste rasfatata mea, si de oboseala si stress m-am trezit ca mi-au venit si vizitatorii asa aiurea. .
Intrebare: avem voie Cola fara zahar? Nu m-am atins dar sotul meu a cumparat si ma chinuie ca si-a intrerupt postul si papa carne la care eu pofteeeesc, plus cola.... Si-asa, la supermarket am trecut pe langa rotiserie si ...maaamaaaa ce mai era acolo.
Dar nu mor caii cand vor cainii, mai bine si infometata decat si satula, nu?
Bafta in continuare, fetele!!!

MARILENA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Mada si Lidia multumesc si de florica, da...o floricica juma tu .....nu?

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Marilena12

Lidia, multumesc pt floricica! Chiar ma gandeam ca ar fi bine sa primim ceva bonus pe parcursul saptamanii. Azi am papat o salata verde cu rosii, ridichi, castravete, ceapa verde si morcov, si un bol mic de legume congelate si ciupercute intregi inabusite in apa cu delikat, fara ulei. La salate pun o lingurita de ulei dar la altceva nu. A, si uitam, am mai papat o ceasca de ciorbita de verdeturi tot fara ulei. O sa mai pap un mar si-o portocala pt energie, ca nu am stat nici un minut azi, am febra nasoala la brate, pt ca ma calareste rasfatata mea, si de oboseala si stress m-am trezit ca mi-au venit si vizitatorii asa aiurea. .
Intrebare: avem voie Cola fara zahar? Nu m-am atins dar sotul meu a cumparat si ma chinuie ca si-a intrerupt postul si papa carne la care eu pofteeeesc, plus cola.... Si-asa, la supermarket am trecut pe langa rotiserie si ...maaamaaaa ce mai era acolo.
Dar nu mor caii cand vor cainii, mai bine si infometata decat si satula, nu?
Bafta in continuare, fetele!!!

MARILENA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"

Eu zic sa stai departe de sucurile acidulate ...
fie cu zahar ..fie cu indulcitor ..sunt tot "o apa si un pamint"
si fac numai rau ..
Eu nu am mai baut coca-cola ..cred ca de citiva ani ..
au circulat pe internet niste materiale despre coca-cola ..
si m-au ingrozit suficient de tare ..ca sa nu mai poftesc la asa ceva..
Cind eram gravidutza ..mi se facea pofta de suc de portocale ..
si cum aveam la servici un automat ..mai "calcam strimb" cu cite o fanta mica ..dar asta destul de rar ...pina m-a "ciufulit" o colega insarcinata si ea ..

Daca vrei ceva dulce ..
fa-ti un fresh din portocale sau grepfruit ...
si sa vezi ce bine te vei simti

Hai ca ai inceput cu dreptul ..

TINE-O TOT ASA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by emiliapop

Mada si Lidia multumesc si de florica, da...o floricica juma tu .....nu?
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a

Emilia ...nu avem jumatati de floricele ...
dupa ce constati ca ai dat 2 kg ..dai alarma

Eu am dat pe 1 martie ...400gr si 2 martie ..200gr
asa ca am in total 600gr ..mai am pina la 1kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Offf, stiam Lidia despre cola, nici eu nu beau racoritoare, doar fresh, doar ca eu folosesc mai multe feluri de fructe combinate. Atunci cand tin dieta se mai intampla sa mai atac un pahar de cola din nevoia de dulce si de cofeina, ca nu prea beau cafea si dietele ma cam lesina dupa nastere cu toate ca am luat si ceva suplimente de vitamine si minerale.
Am avut o zi grea, am mers la cumparaturi in supermarket si in piata si am avut ceva tentatii desi nu sunt pofticioasa, cred ca mai mult imi cere organismul din cauza oboselii. Dar acum merg la nani, de cedat nu cedez, mi-a trecut si de cola si de altele, dupa ce dorm va fi bine. Maine eu sunt plecata, asa ca intru sa raportez abia luni. Poate mai primesc vreo , ca bine le mai sta in dreptul meu pe listuta!. Sa aveti spor la slabit!!

MARILENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Marilena uite eu mi-am pus langa mine niste napolitane .Le am de 3 zile, ma uit la ele si zic:nu e voie, nu nuVa anunt daca am dat iama in ele, Phillip are interdictie sa se atinga de ele

Am mancat acum o salata cam repede si-mi vine sa vomit.Eu pun putina sare, asa de gust.O para, un mar, 4 mandarine si am incheiat ziua.SI am baut 3 litri de apa, nu stiu de ce mi-a fost asa sete.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Intrebare ca nu stiu ce sa fac maine.Am cumparat un ananas, pot manca si eu sau sa manance doar baietii?Poate stie cineva.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

Marilena uite eu mi-am pus langa mine niste napolitane .Le am de 3 zile, ma uit la ele si zic:nu e voie, nu nuVa anunt daca am dat iama in ele, Phillip are interdictie sa se atinga de ele

Am mancat acum o salata cam repede si-mi vine sa vomit.Eu pun putina sare, asa de gust.O para, un mar, 4 mandarine si am incheiat ziua.SI am baut 3 litri de apa, nu stiu de ce mi-a fost asa sete.

Pai cum ...sa stai cu "tentatia" linga tine ??
E o chestiune de timp ..ca sa cedezi ispitei
Asa ca scapa de ele ..cit mai urgent ..

Cred ca ai cam calcat strimb cu para ..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Babee

Intrebare ca nu stiu ce sa fac maine.Am cumparat un ananas, pot manca si eu sau sa manance doar baietii?Poate stie cineva.

Se zice ca ananasul face bine in curele de slabire ..
dar aici nu e nici in lista de recomandate..nici printre interzise ..
asa ca DECIZIA e a TA..

Eu una..incerc sa maninc doar alimente din lista recomandatelor ..
sau eventual exceptionale..

Mergi la inceput