SUPER DIETA pentru mamici si nu numai
Raspunsuri - Pagina 19
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by eunice78
Mamidestefan si mi-e de asta imi este frica. NU vreau sa pierd laptele, mai ales ca noi inca nu mancam atatea ca Stefan.
Eu m-am inscris si la un alt topic, dar vin si la voi dk ma primiti, cu mentiunea ca eu nu tin dieta voastra. Eu incerc sa elimin chestiile mai nocive si sa limitez portiile. Si fac sport.
De ex. ieri am mancat asa: 2 cremvursti, 2 mere, o portocala, un bol ciorba de salata si loboda, un peste mic uscat si afumat , un iaurt mare si unul mic. Dar imi fusese o foame ..ameteam rau ( ca alaltaieri am mancat mai putin). In plus am baut 2 l apa, 1l ceai chimen si anason, fara zahar, o cafea mare cu lapte. Am facut 40 min pilates si am mers 7 etaje cu bb in brate de doua ori.
Dar ma simt mai usurica. Totusi de trei zile nu am mai vazut paine, unt si alte cele care imi plac mie ( dulciuri). Iar aseara am facut paste pt baietzi ( sot plus baiatul cel mare) si NU le-am gustat. Desi tare imi mai plac.
Pentru lactatie eu mai iau Nutrinatal. O sa incerc si Spirulina, poate, dk ved ca e cazul.
Laptic mult si kg putine iti doresc!
Eu nu ma cantaresc pana pe 8 martie. Am 1.65 si 66 kg. Vreau sa ajung la 59.
Va pup pe toate si spor la slabit!
Daca nu tii SUPER DIETA ..nu stiu daca pot sa te pun in listutza ..
dar daca vrei sa fii alaturi de noi ..te punem in lista cu PRIETENI
..vorba aia tu te "rasfeti" cu lapte,peste, crenvusti,iaurt ..Cit priveste alaptatul ...
Tot ce pot sa iti spun e ca EFORTUL FIZIC ..mai ales INTENS duce la scaderea lactatiei..
asa ca MARE GRIJA cu PILATES ..
Eu ma tot invirt in jurul bicicletei eliptice ..dar inca nu indraznesc ..
poate in urmatoarea saptamina ..cind voi papa si proteine..
asta si daca vremea nu ma lasa sa ies din casa ..
altfel in parc ..la plimbare ..cu
Se pare ca vremea tine cu noi ..
si PAREREA MEA e ca mersul pe jos e cel mai inofensiv posibil ..
si face MULT BINE ...
mai ales cind ai si un
sau
de plimbat 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
emiliapop spune:
Buna,
Meniu 1.03-3.03:
-dimineata - resturi bebe adica juma de portocala si un mar, 2 kiwi, resturile de la oul lui bebe adica trei sferturi
(ei asta numai in primele 2 zile), apa si ceai si o bomboana cu cafea fara zahar, masline
- pranz-in prima zi- am papat fasole verde cu usturoi si ceva delikat ca imi facuse pofta Adelapop
, m-a servit soramea cu 2 bomboane ca am uitat ca sunt la cura
,
- a doua zi- salata verde cu masline, ridichii, rosii, castravete, ardei gras,morcovii, sare, ulei de masline un pic si un baton de slabit de la R edis cu carnitina si omega 3 ca il uitase sotul pe masa si am dat cu nasul de el 
- cina - prima zi- ciupercute fripte cu sare
si un mar
- a doua zi - am mai mancat din salata de la pranz (mama ce ma mai rodea stomacul!
) si nu am scapat de sot si am luat si doi ficaciori fripti
, ei acu nu o fi foc ![]()
A... si ieri am facut si exercitii pilates 40 min alea ptr. incepatori cat timp a dormit bebe.
Pana acum sunt destul de activa, am 

si il activez si pe sot care e tare incantat
, cica asta-i de la cura.
Hai sa va spun si de cantarit
: da sa nu dati cu rosii
-1,5 Kg
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by emiliapop
Buna,
A... si ieri am facut si exercitii pilates 40 min alea ptr. incepatori cat timp a dormit bebe.
Pana acum sunt destul de activa, amsi il activez si pe sot care e tare incantat
, cica asta-i de la cura.
Hai sa va spun si de cantarit: da sa nu dati cu rosii
-1,5 Kg
emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)
alexandru
poze luna a-7 a
Daca ai slabit 1.5 kg ..nu dam cu rosii ..dam cu flori
FELICITARI 
Primeste o
din partea 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
MissJJ spune:
Buna fetele!
Pot sa va spun ca m-am cantarit azi dim sa vad cum stau treburile si am dat jos 400 grame.
Daca merge asa bine ar fi super. azi iar nu am apucat sa pap nimic, bine am baut apa de dim dar atat. Am sa beau un pahar de suc de portocale si un mar acusi, iar mai tarziu o salata cu rosii, castravete, ridichi, ceapa si salata verde. Si ca snack mai pe seara niste kiwi si niste grapefruit.
Acusi tre sa mergem la cumparaturi la supermarket si sper sa rezist la plimbarea printre dulciuri, carnitza si etc.
Lidia super chestia cu floricelele.
Pupici si revin mai tarziu!
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
MissJJ spune:
Emilia wow 1,5 kg. Super!
You go girl!

---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
Babee spune:
Vad ca toate dati jos..M-am suit si eu de curiozitate si -1 kg
E bine, mai am rabdare sa fie si mai multe![]()
Dimineata n-am apucat sa mamanc nimic ca am fost la spital -Rebecca iarasi are bronsita
Acum am mancat o salata de rosii cu marar si putina sare(si am pus si putin ulei de masline).Deci Adelapop nu esti singura care pune ulei.Mai tarziu fac niste dovlecel pe gratar, pun si ardei si sa mai vad ce.Acum rontai un mar.N-am nici un chef de mancat cand imi vad puiul bolnavior![]()
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Babee
Vad ca toate dati jos..M-am suit si eu de curiozitate si -1 kgE bine, mai am rabdare sa fie si mai multe
Dimineata n-am apucat sa mamanc nimic ca am fost la spital -Rebecca iarasi are bronsitaAcum am mancat o salata de rosii cu marar si putina sare(si am pus si putin ulei de masline).Deci Adelapop nu esti singura care pune ulei.Mai tarziu fac niste dovlecel pe gratar, pun si ardei si sa mai vad ce.Acum rontai un mar.N-am nici un chef de mancat cand imi vad puiul bolnavior
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
FELICITARI
Primeste o
din partea 
si MULTA SANATATE REBECCAI ..
sa se insanatoseasca REPEDELIDIA si
puiut85j spune:
Da ai dreptate Mamidestefan,puiu are 2 luni si cred ca intradevar e cam devreme pt.o cura.Oricum mai trec pe la voi sa vad rezultatele si abia astept sa incep si eu.Totusi merg in continuare cu apa dimineata,fara paine,grasimi,dulciuri.Va pup si ambitie.
elena