SUPER DIETA pentru mamici si nu numai
Raspunsuri - Pagina 17
adelapop spune:
mada eu sunnt fun ceapa si usturoi, chiar am pus usturoi dar taiat feliute,suc de rosii,sare,piper, busuioc,oregano si tot nu erau fff bune
mada si eu inainte de sotul meu eram manechina dar de cand cu el am inceput viata de familie,gatit mancat cat el.........si uite-ma scroafa oooooooffff
dar si cand vom slabi
eu cred ca slabim chiar daca punem si ulei pt ca oricum renuntam la dulciuri,paine,grasimi, nuuu????
ref la caise,smochine - nu sunt recomandate dar daac te ajuta ia cateva.............putine
Ioana81 spune:
Ce va mai plangeti. Iaca sa ma plang si eu. Eram o bucata buna in tinerete adica pana in vara-toamna 2005! Cristi-sotu a avut timp sa ma "savureze" ca avem 9 ani la activ. In august am facut nunta si pana am ramas gravi 3 luni ma plimba numai prin restaurante, ca sa imi arate ce sot este. Deci vreo6-7 kile in plus. Apoi veni sarcina, vreo 13kile. Asa ca nu va plangeti ca toate am calcat stramb
. Eu tot ce sper e sa mearga cu cura asta.
Raport:
dim: 1mar si multa apa
pranz: iar legume ca ieri si 2 kiwi si multa apa
cina: 1 gutuie, si 1/2 pomelo.
Sper ca nu am comis-o cu gutuia....oare?????
Mi-am dat seama dupa, ca deh era la fructe (la mine acasa)
Ma duc la Maraila sef ca tare mai e nervos!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by puiut85j
Buna fetele.Azi am dat si eu de acest subiect.De maine incep si eu.Vreau sa arat bine la botezul puiului.Cu toate ca alaptez,si puiutu e mic,sper sa nu fie probleme.Va multumesc si pt.celelalte sfaturi:spirulina,etc..
elena
Daca puiul tau are sub 4 luni ...
eu cred ca e mai bine sa mai astepti ..
este parerea mea
..tu faci cum crezi 
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Felicitari pentru fetele care mananca telina la steamer (mie mi se pare foarte rea)
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Nu e extraordinara ..dar tine foarte bine de foame ...
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
mamidestefan spune:
Fetelor ..eu am fost cu ochii pe tzitzi si ieri si azi ..
si astazi spre dupa-amiaza ..am constatat ca erau putin lasati
...asa ca ..din prudenta ..am inceput sa iau din nou SPIRULINA ..
Eu luam in ultimul timp doar 1 data ..sau de 2 ori pe zi ...
asa ca am zis ca nu ma risc ..mai mult pentru linistea mea ..
ca nu vreau sa ma stresez pe tema asta ..
Si de miine vreau sa intru si pe ceaiuri : anason+fenicul+chimen..
Puiului meu daca nu ii tisneste laptele ..o da pe tzitzi afara..
vrea la cealalta ..asa ca mai bine sa fie pe indestulate ..
decit sa am vreo surpriza .
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
camelia.t spune:
Eu prefer legumele crude, iese o salata super din telina, varza, morcov si castravete, toate date pe razatoarea mare, la care le adaug pe celelalte taiate cubulete.Lasa un suc care le face sa fie chiar forte bune si nu sunt seci deloc. Daca vreti puteti stoarce si putina lamaie si e si mai bun.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!
Marilena12 spune:
Fetelor, am facut ciorbita din legume permise, fara ulei, dar am pus o lingura de delikat, fara el ar fi iesit
. Si am mancat inca o salata cu ciuperci, ceapa si salata verde. Ma mir si eu ca merge bine pana acum, chiar mi se pare ok dieta, nu mi-e foame, stau numai la toaleta de la atata iarba,
! Culmea este ca transpir (eu nu fac asta decat dara sta careva cu
la capul meu), si mi-e sete, de asemenea, lucru maareee!! Acum sa vedem cum dispar kg. Voi va cantariti zilnic? La cat timp raportam greutatea pt listuta?
MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Marilena12
Fetelor, am facut ciorbita din legume permise, fara ulei, dar am pus o lingura de delikat, fara el ar fi iesit. Si am mancat inca o salata cu ciuperci, ceapa si salata verde. Ma mir si eu ca merge bine pana acum, chiar mi se pare ok dieta, nu mi-e foame, stau numai la toaleta de la atata iarba,
! Culmea este ca transpir (eu nu fac asta decat dara sta careva cu
la capul meu), si mi-e sete, de asemenea, lucru maareee!! Acum sa vedem cum dispar kg. Voi va cantariti zilnic? La cat timp raportam greutatea pt listuta?
MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Votati-o pe Anna "In roz"
Eu ma cintaresc zilnic ..ma motiveaza fiecare 100 de grame pierduta
In listutza vom monitoriza doar cintarirea saptaminala ..
LIDIA si
mamidestefan spune:
Meniul meu pe ziua de azi :
-suc de morcov 100ml
-un grepfruit mare
-o cafea decofeinizata cu zaharina
-3 mere
-conopida si telina cu ciupercutze la steamer + sos de rosii si ierburi
-2 portocale
-salata de cruditati (2 morcovi,1 telina mica, 1 mar mare, suc de la 1/2 lamiie si ierburi ).
Ierburile mele sunt prafuri de : rozmarin, tarhon, ghimber,cimbru si busuioc .
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
AncaMaria spune:
Salutare fetele!
Vad ca va tineti de treaba si rezultatele nu intirzie sa se vada

Eu am mancat cam acelasi lucru in primele 2 zile:
2 mere
1-2 portocale
2 - 3 pahare suc de legume (cumparat din supermarket dar fara zahar)
salata de rosii cu ceapa si spanac (mie imi place mai mult decat salata, cel putin asta de aici)
Si la salata am pus ulei si otet in prima zi, in a doua ulei si lamai..
Pentru maine mi-am propus sa fac varza cu rosii si ceapa, dar sa pun ulei cand e gata, ca uleiul fiert sau prajit ingrasa mai mult din cate stiu eu..
Sa aveti un week-end bun si fara tentatii ![]()