SUPER DIETA pentru mamici si nu numai

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Foarte repede o sa scriu, ca mi piticu treaz si sta scai de mine.
Prima mea saptamana a fost ok, cu exceptia primelor 2 zile pe care le-am resimtit ca fiind frustrante.Dar, m-am obisnuit....Meniul a fost destul de uniform (nici nu stau asa grozav cu banii sa-mi pot permite tot felul de chestii)...in principal salate din legumele ce sunt permise, in diverse combinatii.Imi fac cate un bol din ala pt supa din: varza, telina , castravete (razuite), rosie, ardei, ceapa,porumb, masline.
Nu am mancat deloc din alimentele exceptionale,nici din cele interzise.Nu am folosit ulei deloc, de nici un fel.Mai am inca o saptamana cu schema asta si apoi mai adaug pestele si oul....si ce se mai poate.Mancare gatita in cuptor fac ff rar.....dar cum deja ma plictisesc de salate, cred ca o sa mai incerc si din retetele voastre.

Am vazut ca se plngea cineva ca e cea mai grasa pe aici....pe la 70 de kg.Ei aflati de la mine ca eu am de luptat mult sa ajung la 70 de kg.Asa ca....sunt sefa de pluton la capitolul asta.Eu voi tine astea 3 luni, apoi am de gand sa mananc cat de cat apropiat de dieta, incerc sa-mi schimb modul de a ma alimenta si de a gati.

Nu mai pot sta acum, revin cand ma lasa motanelul, ca acuma miauna pe la picioarele mele.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Camelia bun venit si felicitari pentru kilogramele pierdute

Mamidestefan din pacate la mine stresul a fost de vina,am incercat tot ce-a fost posibil sa mai am laptic dar...Sanatosi sa fim cu totii!

Am mancat ciupercutele (Adelapop, pun si putina apa ca sa se patrunda mai bine , doar cu ce se lasa de la ele nu mi se pare suficient), un mar si o mandarina, acum fac o salata de rosii cu ceapa si masline(lui Phillip ii pun si branza ca sa fie si mai buna).

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Felicitari pentru fetele care au metabolismul foarte bun si au slabit deja ceva.
Chiar daca dieta cere cantarirea zilnica eu prefer sa nu o fac pentru a nu ma descuraja.
De ex.de 12 zile tin o cura de dezintoxicare destul de severa as zice eu si am slabit doar 1 kg.Nu ma dezarmez din cauza asta,deoarece dieta si-a facut efectul,ma simt bine,energica,mi-a trecut pofta de dulce si nu mi-e foame deloc.
Sper totusi la raportul joi sa raportez si eu cel putin un
kg.minus
Azi am mancat doar salata de varza cu morcovi si marar,iar seara inainte de culcare voi manca doua mere mijlocii.
Felicitari pentru fetele care mananca telina la steamer (mie mi se pare foarte rea)

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

chiar asta am uitat sa va spun, ca fac si sport
ma rog, 10 minute de bicicleta si 40 de abdomene
tocmai ce am terminat exercitiile si vroiam sa va spun ca statea bianca in scoica si se uita la mine si radea (si cand faceam la bicicleta si cand faceam abdomene), asaaaa, si cum am terùminat a inceput sa tipe
si eu am inteles ca vrea sa mai fac

ioana nu pot sa cred, acum am vazut ca si pe vladimir il distreaza facutul abdomenelor
ce-o fi in capul lor????? ca ne jucam cu ei? ca ne maimutarum???? h a ha ha

quote:
Originally posted by Ioana81

quote:
Originally posted by adelapop

ooooooooooooo lidia te-ai si cantarit
pai io nu am cantar electronic si nu m-am pus insa burta asta grasa parea mai moale azi, deci......slabesc

Ce tare esti!!!!!!
Asta am observat si eu ca mi s-au inmuiat sunculitele !
Vezi mai baga si niste abdomene asa intre mese, macar cate 10 de mai multe ori. Pe Vladimir il distreaza la culme abdomenele

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

cameliat bine ai venit!!!!

ma bucur sa vad ca ai si rezultate
daca poti spune-ne si ce anume ai mancat, pentru ca noi am cam dat iama (nu stiu cum se scrie) in cafele, ba chiar cu lapte
hai spune-ne tu cu ce te-ai rasfatat pana acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele .Se pare ca ziua de luni s-a mutat maine dimineata ca cura care o tineam mi-a afectat rau ficatul si ma doare de numai pot asa ca maine la prima ora va dau raport la kg.Ca inaltimea e de 1,64 si scopul e de 64 kg.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Deci ca sa raportez cum trebuie pe data de 1 am papat: 1 mar + 1 portocala la micul dejun, la pranz legume cu sos salsa seara o salata din rosii, castravete, ridiche, salata verde, ceapa verde.
Azi 2 martie: micul dejun nu am apucat sa i; iau ca am fost busy cu schimbat asternuturi curatnei rufe vase biberoane si am papat la pranz niste legume din alea cu sos salsa ca ieri si un mar desert si pt diseara mi-am facut niste ciuperci din alea mari la cuptor cu legume si usturoi. Sper pana la cina sa rezist poate inca o portocala sau un kiwi.
Adela nu stiu ce sa iti zic de legumele facute la cuptor, dar mie imi plac si eu pun usturoi strivit ca are mai mult gust decat praful, parerea mea. Da tie nu iti place usturoiul de ai pus praf?
Fetelor intrebare intrebatoare: da smochine sau caise uscate nu e voie? Ca astea normal is low in fat, bine is mai dulci dar asa ca un "treat" nu e voie? Ca eu ador smochinele.
Mai eu am cantar electonic si e ok, dar nu cred ca e formidabil, am patit sa ma cantaresc de doua ori imediat una dupa alta si sa arate gresit, asa ca eu de cate ori ma cantaresc o fac de vreo 3 ori sa vad sigur ca e acelasi rezultat. Si nu e cantar ieftin a fost vreo 40 de lire la vremea lui.
fetelor eu sper sa reusesc ceva cu dieta asta de aia o si tin trei luni ca vreau sa slabesc cat mai mult. Eu am o singura frica daca dupa al doilea baby nu am sa reusesc sa mai dau jos? Ca am mai auzit mamici cu doi copii care dupa al doilea au ramasa cu un bagaj destul de consistent. Na nu ma asteot sa fiu fotomodel dar oricum nu cu sunci.
Si stiti ce mi-am dat seama? Inainte mancam f putin si nu aveam mai mult de 50 de kg si cand aveam 50 mancam numai salate vreo doua saptamani si dadeam rapid 5 kg jos, dar de cand sunt cu Flo si de cand cu sarcina m-am obisnuit sa pap ditamai farfuria cu mancare, portii destul de mari cam ca a lui Flo. Si ma mai mir ca is plina de sunci.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

quote:
Originally posted by adelapop

cameliat bine ai venit!!!!

ma bucur sa vad ca ai si rezultate
daca poti spune-ne si ce anume ai mancat, pentru ca noi am cam dat iama (nu stiu cum se scrie) in cafele, ba chiar cu lapte
hai spune-ne tu cu ce te-ai rasfatat pana acum?

scumpei Bianca Maria 31 iulie 2006

Adela daca citesti primul mesaj de pe pagina asta, vezi si cu ce m-am delectat!

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

camelia felicitari!!!!
nici pic de ulei??? woow esti tare!!!
deci scumpelor nu va asteptati la minuni cu combinatiile noastre , dar sunt sigura ca de slabit oricum vom slabi

fetelor noi am comandat la chinezesc, nu am mai mancat de mult timp si nu am scapat de sot
oricum eu am comandat doar legumesi sunt tare mandra

babee si poza????? le-ai mancat deja si ne-ai uitat
lidia mamica scumpa

am papat pana acum:
legume la cuptor:morcov, fasole verde,brocoli,porumb
1mar
salata verde si salata de rosii cu ceapa,porumb,ardei gras si ulei
o cafea cuu lapte si zaharina

Mergi la inceput

luna scumpo cantarirea se face saptamanal joia

fetele care mancati salate -puneti si ulei???

Mergi la inceput