SUPER DIETA pentru mamici si nu numai

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

e o idee buna sa achizitionez cantar electronic
chiar o sa ma uit cu prima ocazie
tocmai am mancat legumele la cuptor ca vreau sa iesim afara pe la 1é si sa tina la burtiq, dar le-am pus si praf de usturoi(la plic), mi se pareau fade rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Multumesc pt raspuns. Nici eu nu stiam de spirulina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

babeee pai exceptia asta va fi la mine daily
sper sa nu blocheze prea mult acolo grasimile
dar nu pot stopa definitiv ca o iau razna, eu sunt mi mancacioasa asa de fel

ref iupercutze: nu mai pune apa, isi laa singure zeama si nu e nevoie
si mie imi plac ciupercile si cred ca vor fi cam baza in saptamanile viitoare
si daaaaa vrem poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Babee

Neata si spor la dieta!

Mamidestefan unde ai fost de n-ai zis acum cateva luni de spirulina asta.Ca eu am mai luat Galactogil dar tot am pierdut laptele
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip

Si eu am fost la un pas sa trec pe formula ..
la recomandare pediatrului ...
si asa m-am mobilizat sa ma documentez vizavi de subiectul asta ..
de fapt asa m-am salvat singura ..ca pina si mama ma sfatuia sa ii dau completare ca e laptele "subtire" si nu se satura ..acum nu ii vine sa creada ca inca alaptez ..
sunt citeva mituri despre alaptat ..care au fost mostenite ..si nu au nici o urma de adevar ...dar de cele mai multe ori ..duc la intarcarea bb .
Eu am scris la citeva mamici ..pe privat ..cum ar putea sa evite pierderea laptelui..e ceva de scris ..si e si off topic..
dar am sa iti dau doar citeva exemple..asta poate te ajuta pe viitor la bb3 (of course ..daca il vreti)

-nu exista lapte de mama "subtire" ..adica daca mama maninca mai putin ..laptele nu e mai putin hranitor..
pina si mamicile subnutrite au laptele hranitor..mecanismul de producere al laptelui de mama e facut in asa fel incit sa isi ia tot ce ii trebuie din rezervele mamei ..cu exceptia vitaminelor si mineralelor ..pe astea le ia din alimentatia mamei (de aia un supliment de vitamine si minerale asigura bb ..mai ales in primele luni ..o crestere buna in greutate)
-vitale pentru lactatie ..sunt lichidele ...deci APA ..CEAI ..din plin ca numai 1 l se duce in lapte ...+ necesarul mamei aprox 1.5-2 litri
-LIPSA DE SOMN si STRESUL sunt dusmanii ce-i mai inversunati ai LACTATIEI
-Ca sa fie lapte ..trebuie pus bb la sin ...si ca sa creasca puiul bine ..trebuie sa traga laptele (nu sa se joace cu tzitzi )...o pozitionare incorecta ..poate fi cauza unei stagnari in greutatea bb.
- si pentru o "productie sporita " ..face minuni ceaiul de anason+chimen+fenicul ..SPIRULINA.. POMPA de SIN ..

Si acum nu dati cu rosii ...dar cred ca merita sa luptam pentru cauza asta ..
atit cit putem ..of course

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by adelapop

ooooooooooooo lidia te-ai si cantarit
pai io nu am cantar electronic si nu m-am pus insa burta asta grasa parea mai moale azi, deci......slabesc

scumpei Bianca Maria 31 iulie 2006

Ce tare esti!!!!!!
Asta am observat si eu ca mi s-au inmuiat sunculitele !
Vezi mai baga si niste abdomene asa intre mese, macar cate 10 de mai multe ori. Pe Vladimir il distreaza la culme abdomenele

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna!
Nucile sunt permise?

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Mai fetelor....abia azi am dat de subiectul asta. Sunt colega de "livada" cu Luana (26Octombrie)la "Cirese de mai-iunie 2006" si am inceput si eu cura asta de ceva vreme (mai exact din 21 februarie). Nu ma cantaresc zilnic ca n-am cantar electronic, dar m-am cantarit miercuri, cand aveam o saptamana de cand am inceput, si raportez: -3kg. Eu tin varianta de 3 luni, ca am de dat jos muuult.Asa ca...ma alatur gastii voastre deja formata.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by camelia.t

Mai fetelor....abia azi am dat de subiectul asta. Sunt colega de "livada" cu Luana (26Octombrie)la "Cirese de mai-iunie 2006" si am inceput si eu cura asta de ceva vreme (mai exact din 21 februarie). Nu ma cantaresc zilnic ca n-am cantar electronic, dar m-am cantarit miercuri, cand aveam o saptamana de cand am inceput, si raportez: -3kg. Eu tin varianta de 3 luni, ca am de dat jos muuult.Asa ca...ma alatur gastii voastre deja formata.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157594557302812/" target="_blank">Copil chelut si necajit de dinti!

BINE AI VENIT
Esti in listutza .

FELICITARI PENTRU KG PIERDUTE

3KG intr-o saptamina e SUPER zic eu

Mai povesteste-ne ..daca poti..cum a fost prima saptamina ??

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Buna!
Nucile sunt permise?

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Eu zic ca e mai bine sa le ocolesti ..parerea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Buna fetele.Azi am dat si eu de acest subiect.De maine incep si eu.Vreau sa arat bine la botezul puiului.Cu toate ca alaptez,si puiutu e mic,sper sa nu fie probleme.Va multumesc si pt.celelalte sfaturi:spirulina,etc..

elena

Mergi la inceput