Piticodromul de sept-oct 2005 (171)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

inna nu are pedale tricicleta da el singur cu picioarele asa merge cu ea de numa.se da si cu masinuta numai cu spatele merge asa smecher.
cu pedale o sa-i luam dupa ce mai creste ,acum e mai complcat cu pedale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Diplodocus, da dulceata facuta de noi, dar de care..:) De capsuni ii dau. Intrebam de zmeura sau fragi sau ce dati voi.
Innaa, a fost f,foarte naspa la Straja. Spuneam ca numai cand se face drumul pana sus si se face un hotel de 3 stele mai merg acolo. Am urcat cu telescaunul bagajele, dupa o tentativa esuata de a urca prin noroi cu masina. Ne-am cazat la o pensiune cu 1.200.000 lei camera pe noapte. Paturile erau cu o saltea asa subtire ca simteam scandura sub noi, plapuma avea vreo 12 kg, si perna vreo 0.001 kg. Aveam dus in baie, dar nu era cabina, faceam dusul pur si simplu in mijlocul baii. Erau vreo 40 grade noapte si nu puteam da caldura mai incet. Micul dejun l-am platit (nu era inclus in pret). Ne-a luat pe o bere mai mult cu 10.000 lei decat era in lista de pret. Si mai sunt...

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alinam

eu vreau tricicleta da care v-am zis ca are aparatoare de jur imprejur, are lok de tinut piciorushele daca nu vrea sa dea la pedale, are maner de impins si un cos mare in spate sa faka mami cumparaturi, mai e una pe care am pus okii aia nu are bara in fatza da are centura de siguranta.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

alina www.nekerman.de/index.mb1?mb_f020_id=FhfafGWicCv4bmKxHsQUD0QLaDLPjDW9&nav_id=10008524&schnapp=off&mb_v301_ch=588b5" target="_blank">asa sau www.nekerman.de/index.mb1?mb_f020_id=FhfafGWicCv4bmKxHsQUD0QLaDLPjDW9&nav_id=10008524&schnapp=off&mb_v301_ch=588b5" target="_blank">asa ceva te-ar interesa?

Mergi la inceput

ahhhhh ca nu arata poza!sorry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Piticodromul perdeleste? Sau chiar sunteti ocupate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Ina, eu citesc meniurile tale ..mmmm

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

quote:
Originally posted by country girl

Piticodromul perdeleste? Sau chiar sunteti ocupate?

Ina

Citim, citin, dar mai putin timp pt. scris ca nu ne lasa piticii

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

dory, nu am ce sa-ti raspund. dr vostru este cel care decide. eu nu sunt adepta calciului, decat cand necesitatea lui este documentata si nu "din ochi".

ruxi, nici branza camembert nu este deocamdata pe lista lor de bunatati . dar nu e nici o greseala ca i-ai dat o data.

intrebati de fragi, capsuni, mure...NU, pana dupa 2 ani, unii zic chiar 3. initial poate parea in regula, dar daca la 5 ani apare o alergie groaznica la capsuni, n-o sa v-o iertati.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Alina, multumesc . Aveam eu o banuiala , ca prea infuleca pofticios mateiu.
Deci nici in vara asta capsuni. Iar o sa le mananc noaptea, numai ca de data asta cred ca trebuie sa le tin in frigiderul vecinilor, matei a inceput sa deschida frigiul.

Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Si Anca deschide frigiderul si se baga in el.

Cea mai haioasa faza este ca vrea sa ne ajute sa aranjam cumparaturile. Goleste pungile de cumparaturi si cara tot in locul dintre usa si frigider unde noi tinem sucurile si laptele.
Ii explic eu ca nu, iaurturile si branza trebuiesc puse in frigider.

S-a conformat fata, si a bagat tot in frigider, inclusiv tampoanele si pungile de cadou.

A, Diana, te inteleg cu tradarea, Anca o striga pe educatoarea de la cresa (cea preferata) "mama".

Aseara vroia sa ma ia la plimbare si eu nimika.
Ma striga 'Aida, aidi"(haida, haide); eu, grea de cap, nu ma urneam de loc, drept ptr care imi zice si "come".

Cam atat, ca am o groaza de muncit.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput