Piticodromul de sept-oct 2005 (171)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Buna dimineatza piticodrom!

Semnez si eu condica. N-am noutatzi maretze. Tot fara suzeta, iar Ilinca nu prea mai pare sa o caute. Intr-o saptamana, maxim, sper eu sa uite de ea.
In rest danseaza cu soriceii din "Veronica" aproape in fiecare seara.

Vad ca faceti planuri de nunti alea-alea
Noi am abandonat subiectul deocamdata, dup ce am convenit ca va fi ceva extrem de foarte simplu: noi, nasii si o mana de prieteni intr-o biserica din Bucuresti sau Briusel. Desigur soacra este foarte dezamagita, dar cum nu e singurul motiv de dezamagire, mai poate trai cu unul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

alinam, alexa sta in tricicleta cumintica, numai ca eu nu pot iesi singura cu ea deocamdata ca ne cam chinuim din cauza ca NU ARE TAVITA.Tricicleta a primit-o cadou de ziua ei in oct. de la soacra mea, iar cand a cumparat-o ea nestiind ca trebuie sa aibe tavita , cei de la magazin nu ia-u dat-o, iar cand sa dus sa le-o ceara vanzatoarele de acolo au spus ca asa a fost si ele nu mai au nici o tavita

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

buna dimineata
si Dennis are tricicleta de-aia fara pedale asa demaraj are cu ea de numa.
Diplodocus ce scump e Luca cum urca el scarile ca un om mare
Alexuta nici puiu meu nu mai vrea sa stea in carucior,mai nou cand mergem undeva nici nu mai ducem carucioru,vrea numai in brate.nu i-a placut niciodata sa stea in carutz,nici nu stiu de ce l-am cumparat.
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Neata si de la noi!

Am o durere de cap ingrozitoare inca de cand ma trezii.

Noi nu avem tricicleta dar spre primavara o sa achizitionam si noi una ca e musai.

Casiana nu stiu daca se merita investitia intr-un nou carut...hai sa iti spun ca noi in Spania aveam un carucior de la Chicco(atunci nu eram prea incantata de el dar acum l-as pretui). Cand am venit acasa nu am mai avut loc in masina sa il luam asa ca am preferat sa platim un pic mai mult decat plateam coletaria sa il aducem si cumparat unul de aici no name si ieftinut. Nu e greu deci l-am putea cara peste tot dar e atat de prost...se intepeneste in toate gropile...nu are amortizoare la roti(si la gropile din ro chiar erau necesare). Plus de asta Noelia nici nu mai prea sta in carut...prefer sa mergem la plimbare cu ea de manuta. Asa ca am facut o investitie proasta.

ai putea cumpara unul de la cineva care nu il mai foloseste poate...ai iesi oricum mai ieftin. daca vrei ti-l dau pe al Noeliei

Alina o sa va mai spun despre pregatiri...dar nu as vrea nici sa va plictisesc...as fi prea mult offtopic. Dar poate o sa va mai cer sfaturi celor care ati trecut deja prin asta.

Codruta cum a fost la Straja? E frumos?

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

tricicleta si masinuta

Mergi la inceput

Mihaela dar tricicleta nu are loc de pus picioarele? Cu masinuta se joaca? Avem si noi masinuta dar a ramas in spania. tb sa vb cu cumnata-mea sa mi-o trimita.

ne-a trimis pachet saptamana trecuta i-a cumparat Noeliei un laptop pt copii, dar este pt copii de 3 ani. Dinacela cu butonase cu animale, numere, obiecte...are 6 functii...la prima ii spune ce este fiecare obiect/animalut...apoi o intreaba unde este vaca de ex...si copilul tb sa apese butonul corespunzator...alta functie este sa ii invete sa numere de ex arata pe ecran 6 stelute si ii intreaba cate stelute sunt..si tot asa. destul de interesant insa bubutza noastra e micuta pt el...momentan ii place sa apese pe butoane si sa se amuze de sunete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

eu vreau tricicleta da care v-am zis ca are aparatoare de jur imprejur, are lok de tinut piciorushele daca nu vrea sa dea la pedale, are maner de impins si un cos mare in spate sa faka mami cumparaturi, mai e una pe care am pus okii aia nu are bara in fatza da are centura de siguranta.

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Eu va las sa cautati tricicleta perfecta si apoi ii iau si eu Noeliei. Nu are rost sa imi bat capul cu cautari pe google cand va am pe voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

buna dimineatza
suntem pe baricade de la 6,30...Offf ce-as mai fi dormit (eu)
Ma consolez cu ideea ca GATA TZITZI!!!...Azinoapte s-a trezit doar 1 data si a adormit in bratze la mine, fara interventia "obiectului" in discutie...

CASIANA-Luca mai sta in carucior..nici nu-mi imaginez altfel plimbarile mai lungi...Dar in toamna am folosit si noi un carucior sport, pe care-l scot iar la purtat in primavara.
CODRUTZa- pina acum eu i-am dat dulceatza facuta de mine, ci zhar brun...tocmai s-a terminat si ma intrebam de care sa-i dau...
DORY-vazut poze ce ajutor de nadejde ai tu la aspirat prin casa...
DIANA- Luca inca nu-si manifesta gelozia, k nu prea are concurenti...Dar presimt ca nu mai am mult pina la scene de genul acesta...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Vai ce de laude am primit. Sincer nu ma asteptam. Nu a fost o nunta perfecta dar m-am simtit extraordinar si ma bucur ca s-a vazut asta.

KIDD sa iasa cum vrei tu. singurul risc la care te supui si din pacate inevitabil e acela de a avea invitati snobi. Ei vor avea intotdeauna ceva de comentat.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput