Piticodromul de sept-oct 2005 (171)
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
Dory232002 spune:
Inna, Kid, felicitari pt. nunta
Inna, Alexa mananca numai in scaunelul ei cu masuta, altfel as pati ca tine.Noelia nu sta intr-un astfel de scaunel???Si apropo de vereghete, tot simple sunt si ale noastre, asa le-am vrut ca ma-m gandit ca cele cu modele cu timpul se demodeaza, si sincera sa fiu, eu asa mi-am dorit dintotdeauna .
Godzila- va-m vazut pozele, superbe, cred ca a fost o nunta super .
Anya, vad ca toate mamicile iti adreseaza cate o intrebare,acum mi-a venit si mie randul sa-mi dai un sfat(parintesc ).Prin Octombrie, in urma unei raceli, am fost cu fata la un cabinet particular, la un dr. cunoscut, nu dau nume...si mi-a recomandat sa-i dau feti Calciu pharco 15 zile pe luna in toate lunile reci (oct.- april.), fara nici o analiza, nimic.Ia-m dat eu cu mare chin vreo 2 luni, dar este atat de urat la gust(chhh, nici mie nu-mi place, dar copilului)si pe urma am renuntat.Oare este bine sa reincep sa-i dau??, este necesar la copii mici??Si daca da nu pot sa-i dau altfel de Ca ?cu un gust mai placut ?Mentionez ca prin august anul trecut ii facusem un set de analiza(din cauza ca nu manca si mi le-a recomandat pediatra Alexei), in urma carora dansa mi-a recomandat sa-i dau Ferum Hasman(parca asa se numea), si mi-a facut de la el o diaree de toata frumusetea cu un eritem fesier de care am scapat tare greu
, si i la-m intrerupt.
Sper ca ai inteles ceva din toata polologhia mea.
Doresc la toata lumea o zi minunata .
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Dory232002 spune:
februarie
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
'neata
Dory, vizionat pozele. again
Diana, ce o sa faci ccand o sa fie mare Petrut?
Innaa, Petra papa doar in scaunul de masa. Nu-i dau altfel de mancare (mi frica sa nu se inece cand fuge cu mancare in gura). De mancat mananca daca ne uitam in carti cu povesti sau ii povestesc muuulte.
Sunt foarte unice nuntile acestea. Sigur nuntasii nu uita o astfel de nunta
Voi ce dulceata le dati? La Petra ii place gemul de maciese, ca e putin acru. Foarte bine il mananca. Avem si de zmeura si nu stiu daca sa ii dau, ca are o gramada de samburi. Duminica a mancat 2 capsuni si nu are nimik.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/codruta_grg/codruta_grg.jpg)
codruta_grg spune:
Pe 23 martie am inteles ca este la Bucuresti un eveniment despre "Alimentatia sanatoasa, Produse ecologice & Nutritie". Daca eram, in Bucuresti mergeam
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
Dory232002 spune:
Codruta,
alinam spune:
neata!
Inna veste mare, sa ne tii la curent cu pregatirile , rokii samd ca mie tare mi-a plakut agitatia aia inainte de nunta
Dory am admirat o papusica frumoasa , nu am putut sa nu remarc colectia de suzete, dulapurile lipite cu banda adeziva probabil, papuceii iepurash si colectia de vehicule cu roti , sta mandra in tricileta afara? ca eu de la craciun tot ma chinui sa ii iau tricicleta, tot dau comanda pe diferite situri, nu au in stos, samd, sper ca macar iepurahul saii aduka tricicleta daca mosul nu a catadicsit.
Diana cred ca si eu as fi fost un pik geloasa.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
Alina si eu vroiam sa intreb fetele daca au luat tricicleta copiilor.Daca da, atunci ce tip?Ma gandesc ca sunt bune astea de la baby care nu sunt foarte scumpe.Par rezistente.
Si mai am o intrebare.Alexia are un carucior chicco, are cam 11 kg.Ma gandeam sa-i cumpar unul sport, mai ales ca o sa mergem in concediu si nu ma vad carand-o in brate,da nu stiu de care si nici daca se merita.Mai stau copii vostrii in carucior?Alexia adoarme foarte bine in carucior afara, dupa ce alearga sa prinda porumbei sau catei.
alinam spune:
Casiana mie mi s-a pus pata pe tricicleta biemme koala rosso, am cautato pe net inca de la craciun, mereu imi spuneau ca nu o au in stok, acum am gasito pe un alt site, la fel, cica intr-o luna maxim am bicicleta, sa vedem, mie imi place cum arata, e o idee mai scumpa decat cea de la baby care, da pe asta mi s-a pus mie pata.
Cat despre carucior, Vladi sta cuminte daca il pun, noi nu plekam in concediu fara carut, al nostru e cam voluminos, anul trecut am imprumutat unul sport ca al nostru cu toate bagajele nu ne incapea in porbagaj, da nu cred ca merita sa mai investesti in unul, desi nu e o avere, poate gasesti sa imprumiti unul pt concediu.
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
locca spune:
Buna dimineata
Ma doare capul, cred ca ma paste viroza sau sinuzita, bleah.
Bianca, Luca nu trebuia sa faca bube dar ar fi putut pt. ca s-a intalnit cu Matei cu o zi inainte sa-i apara bubele lui fimiu.
Diana americanca, tare Petrut, cred ca a fost mortala scena.
Kristinutza, poate fac o trupa baietii astia, am si eu unul in dotare care tot asa presteaza .
Matei mananca de obicei in scaun cel putin masa de pranz. Seara ma mai plimb dupa el cu budinca de cereale cu lapte.
Si daca tot am ajuns la capitolul asta (iar), aseara nu a vrut cu nici un chip sa guste din ea, asa ca l-am lasat in plata lui si m-am apucat de facut avocado pt. noi. I-a placut la nebunie.
Si ca intrebare pt. Alina Anyei, din seria ce pot sa manance copiii, are voie branza camembert ? Oricum am comis-o, dar sa stiu pe viitor.
Ruxandra cu aka Matei (13 sep. 2005)
alexuta2005 spune:
Pai Alina, din pacate noi nu avem prieteni cu copii.Noi am fost primii din grup care ne-am casatorit si tot primii care am avut copil.
Anul trecut am fost la mare si am luat carutul asta abia a avut loc in masina.Ca nici masina nu-i prea mare.