Piticodromul de sept-oct 2005 (171)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

dar te bate vreun gand de maritis madam popesco?

Gavrilia, la o adica ne putem mobiliza eu si Ruxi sa venim in Kisseleff ca nu stam departe, dar avem ceva de mers. Noi mergem de obicei (ma rog, mai mult ea decat eu, ca eu sunt cam lenesa) la parcul Regina Maria de pe Turda (la piciorul podului).

Innaa, hai sa ne motivam sa slabim pana la nunta sa fim mai mumoase in alb...brrrr. nu, nu am verighete inca dar nu imi fac probleme, vreau doar niste shaibe simple, fara model, incrustatii sau efecte...asa ca nu cred sa fie complicat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Sal'tare de la mare...adancime
Nik nou...doar nebuneala. Nu u va mai stresez aici.(Incerc sa ma controlez

http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=95367

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

Galushca

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Godzila, misto nunta Anya20,te astept cu ceva referiri la calciul ala -scuze pt insistenta, dar chiar sunt in pom, ca pe prospect scrie ca la copii se dau doar 5 ml Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Kid voiam sa iti spun ca am vazut de curand o emisiune la tv cu nunta Analiei Selis, facuta de-a dreptul taranesc(banuiesc ca si-au si permis)..cu o rochita superba cu maneci largi si o chestie tare interesanta pe cap(nu stiu sa explic) iar buchetul miresei din margarete si spice de grau. Mirele la fel imbracat.(taraneste nu in rochie). iar mesenii au fost serviti din cani/castroane din pamant pictate...destul de dragut. scuze de offtopic

iar despre verighete si noi la fel vrem sim-ple , fara inscriptii, diamante, briz-brizuri.

Olguta tu cred ca ne pacalesti si acum vii cu un pomelnid de juma' de pagina. Sau asa sper ca tare ma amuza povestirile tare cu galushca protagonista.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

o, country girl, bravo cu suzeta!

l-am vazut pe luca pe scari si deschizand usa .

vera, absolut superbi ati fost la nunta!!! felicitari! eu n-am avut curajul sa fac ceva de genul asta, desi asa mi-as fi dorit. nu zic ca n-a fost bine cum a iesit pana la urma, dar m-ai trimis in alte povesti cu nunta ta. felicitari pt o nunta ca-n romane! sunteti un cuplu superb!

cat despre verighete, nu va amagiti ca vreti sa fie simple si o sa gasiti deci usor. asa am vrut si noi simple si am cautat o gramada. bine, era acum ceva timp, poate acum gasiti mai usor, eu stiu? in fine. noi oricum ne-am pierdut verighetele originale, asa ca nu stiu de ce ma bag in vorba.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

cum ati pierdut verighetele kristinutza? pierdut ...adica pierdut?

Cat despre suzeta...Noelia nu mai vrea ea suzeta...mai rar o ia pt divertisment si apoi o arunca...mai nasol este ca atunci cand este agitata sau plange nu o mai pot linisti cu suzi ca nu o mai intereseaza. Dar nici nu m-am impacientat sa ii scot suzeta....chiar mi-ar mai fi placut sa o vad o perioada cu suzeta in gurita.

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

le-am pierdut-pierdut.
pai eu cred ca mi-am aruncat verigheta la gunoi impreuna cu ce mai aveam pe dulapul de langa chiuveta (pe vremea aia scoteam verigheta de pe deget cand spalam vasele) - asta se intampla la 2 luni de la casatorie . iar cosmin si-a pierdut-o cand inota de nebun noaptea prin dambovita . ii era oricum un pic larga si i-a alunecat. de ci verighetele noastre orijinale... a mea la groapa glina, a lui pe apa dambovitei...
eu mi-am refacut verigheta, dar n-a mai iesit acelasi model ca prima, desi am facut-o pe comanda ina celasi loc . noroc ca si-a pierdut-o si el pe-a lui si si-a facut noul model, dupa a mea .
tot ma mai gandesc din cand in cand, ca ar trebui sa mergem la un preot sa ni le sfinteasca pe astea. procedura nu e f complicata, dar tot s-a ivit cate altceva...

danseaza fi-miu de nu se poate. dansaretz il face mama! imi place ca danseaza pe ritm, are miscari pt cand e mai lenta melodia, alte miscari pt cand e mai rapida. iar la melodii populare tropaie pe loc si sta cu mainile in sus.

a invatat sa-si dea si pantalonii jos . iar daca se dezbraca cand danseaza, deja ii prevad o altfel de cariera.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

intr-adevar, vrighetele simple se gasesc cel mai greu...si cel mai haios e sa te uiti la fetele vanzatorilor...vaaai, pt asa un eveniment, sunt prea simple!...

kristinutza, super tare Radu! macar de n-ar dansa populara cu pantalonii in vine, in rest e deja o meserie

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

Nu pot sa ma culc pina nu ma bag si eu in seama pe aici...

Copilul din doatare a basculat 270 ml lapte cu putin zahar brun si o linguritza de cereale...Sunt chiar curioasa cit o sa-l tina...

VERA-nu am cuvinte cit de frumosi sunteti in pozele de nuntaFelicitarile de rigoare!
OLGUTA-acum k ai reparat calculatorul, dupa atitea patzanii, doar atit ne scrii?
INNA-Luca sta in scaunul lui la masa...Nu-i (prea) dau mincare altundeva, cred k e obisnuit...Cind il intreb:"Ti-e foame? Unde papa Luca?" fuge direct la scaun
CRISTINA- in ziua de azi, stripper-ii cistiga destul de bine...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

mesajul asta are titlu : TRADARE

Azi a fost randul meu sa gazduiesc intalnirea saptamanala a copiilor. Ca de obicei Petrut a luat in primire mamicile de la usa si le-a pus in mana cate o jucarie, genul : tine tablita ca sa scriu, tine masinuta ca sa ma joc la roti. Am fost 7 mamici si 8 copii.
La un moment dat Petrut se duce la o tipa asezata turceste, o ia de gat si i se pune in poala. Se uita adanc in ochii ei, se joaca putin cu o jucarie si pleaca. Fetita ei era la 1 metru, ocupata cu alta jucarie. Dupa 5 minute se intoarce la tipa care avea acum in poala pe fetita ei. Petrut pune mana pe fetita si incepe s-o traga de bluzita, adica "ridica-te tu sa ma asez eu" .
Am crezut ca nu vad bine, deja nu ma simteam bine ca se facuse comod in bratele altei mame, dar sa vad si asta... era gelozie in toata regula.
Toata lumea s-a distrat pe ideea ca mai degraba ea pare mama lui (sunt amandoi blonzi), dar totusi...
S-a facut iertat mai tarziu cand a fost iubaret si vorbaret

Cred ca azi a zis al 3-lea cuvant : "ca" de la catzel, in schimb a inceput sa arate semne. Ne-am stricat de ras acum 2 zile cand sotul l-a intrebat daca vrea sa faca baie iar el a executat semnul instantaneu si a luat-o la fuga catre baie.

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput