Piticodromul de sept-oct 2005 (171)
Raspunsuri - Pagina 8
kid2003 spune:
Perdelim cu spor...
Din pacate, asa cum am prevazut, iar am avut o noapte de kko, cred ca o tai pe soacra-mea de pe lista "bonelor"...nu se pricepe si gata. S-a sculat copilul la 4.30 dimineata si avea chef de dans si muzica, i-am dat drumul pe MTV si am pazit-o pana la 7 cand a catadicsit sa se culce pe canapeaua din sufragerie. Uof.
Am vazut pozele cu tricicleta si masinuta Mihaelei, super! Noi avem o tricicleta rosie de copii mai mari, fara tavita si suport de picioare. Are maner la spate sa o impingi si e destul de fericita in ea. Sper ca la vara sa isi dea drumul si la mers cu pedalele.
Anya, si eu aveam o banuiala ca branzeturile astea cu mucegai nu sunt ok, deci pas. Ups, dar dulceata de capsuni i-am dat, facuta de mine anul trecut cu fructoza. I-am pus de cateva ori in iaurtul simplu si l-am transformat in iaurt cu fructe. Eu am crezut ca prin prepararea termica se elimina riscul de alergie. Ok, inteles, nu mai fac!
Vera, nu o sa vina snobii, pentru ca nu am loc de ei. O sa fie maxim 25 de cupluri dintre prietenii cei mai dragi, care nu sunt snobi deloc, si familia apropiata. Deci ma scot cu faza asta, oricum toti au fost f incantati de idee (si de faptul ca le ofer un weekend la munte).
mysweetest spune:
buna piticodrom,
noi avem tricicleta de pe la un an dar nu l-am plimbat decat in toamna pe ea ..acum sta in carut sau pe jos.
Tricicletele Babycare (asa avem si noi) sunt dragutze dar nu extraordinar de rezistente, plus ca se cam dezechilibreaza uneori lateral si nu sunt la fel de stabile precum caruturile.
Tavita de jos (pe care isi tine piciorusele) e un factor de dezechilibrare...Alex urca singur in ea punand piciorul pe tavita si se rastoarna uneori (lateral) daca nu tin tricicleta, sotul a zis ca o vom scoate cand va merge singur cu piciorul pe pedale, momentan il imping de la maner.
Si a noastra are cos in spate dar cam mic.
Parerea mea e ca nu poti face drumuri lungi cu tricicleta...eu faceam km intregi cu carutul
.
Cand se va incalzi vom trece iarasi pe tricicleta.
godzila spune:
KRISTINUTZA
da ce a ales Radu de pe tava? Sa vedem daca se potriveste.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
b_irina_c spune:
neatza ![]()
Si eu am perdeliat azi ![]()
Vladut are din cea mai banala tricicleta, cumparata asta vara. Acum i-am scos tavita ca ajunge la pedale, dar nu stie sa le foloseasca. Tine picioarele corect, dar tot eu trebuie sa imping tricicleta.
Eu deja nu-mi amintesc ultima plimbare cu caruciorul a lui Vladut
. Asa ca m-am decis sa-l donez
. Nici nu ma gandesc sa ii iau altul. Desi daca as fi stat acasa cu bb sigur as fi gandit altfel.
Cge cred ca e super haioasa Ancuta cum ordoneza ea lucrurile in frigider
.
Vladut nu poate deschide frigiderul (nu are maner si inca nu s-a gandit sa-si bage degetelele sa incerce sa-l deschida).
Anya plizzz am si e o intrebare... Sper sa nu ma intelegi gresit
. Care e explicatia stiintifica a aparitiei unei alergii la capsuni (sau alte alimente alergene) dupa ce consumi linistit timp de 3 ani? Nu contest ca nu e asa, dar eu ca necunoascatoare ce sunt... nu pricep
.
Dana_lucia mi se pare mie sau de multa vreme nu ne-a mai trimis salutari de la Alberto cel nazdravan?
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
locca spune:
Kidule, pot sa primesc eu portia Alexandrei de dulceata de capsuni? Glumesc, dar sa stii ca salivez la greu, la orice dulce ma pot abtine dar la asta nu.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
codruta_grg spune:
Eu totusi cred ca Anya se refera la fuctele in stare naturala, nu in gem sau compot, nu?
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by b_irina_c
neatza
Anya plizzz am si e o intrebare... Sper sa nu ma intelegi gresit. Care e explicatia stiintifica a aparitiei unei alergii la capsuni (sau alte alimente alergene) dupa ce consumi linistit timp de 3 ani? Nu contest ca nu e asa, dar eu ca necunoascatoare ce sunt... nu pricep
.
Irina, mami deVladut (26.08.2005)
explicatia ar fi cam asa: exista reactii de hipersensibilitate de tip rapid, imediat (apar manifestari in cateva minute/ore de la contactul cu alergeni), mediu (ca sa zic asa) si intarziat (despre asta este vorba - adica poti lua contact cu anumiti alergeni fara sa se intample nimic vizibil, insa - la un moment dat, in urma contactului repetat, se poate produce o alergie vizibila, manifesta). Nu intru in amanunte ca nu are rost sa va incarc memoria, dar daca nu ma credeti pe cuvant puteti cauta si in alte surse
nu vreau sa creez o isterie cu gemul de capsuni
avem atatea variante de fructe si de gemuri...ca e pacat (visine, cirese, prune, caise, piersici, gutui...). hai sa le mancam noi pe alea de capsuni, fragi, zmeura, nuci...ca sunt buneee, rau.

Alina
Arina Ilinca si Anya Ioana
locca spune:
Uraaa, mai zi Anya, ca poate se indura Kid si imi trimite dulceata aia de capsuni 
Tot ma doare capul, offf, si trebe sa ma duc acasa sa scot mateiul in parc.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
diana_n spune:
Fetele,scuze, cred ca nu m-am exprimat bine in mesajul precedent. Eu ma miram de gelozia lui Petrut fata de o fetita straina aflata in bratele mamei ei, in ideea in care noi ne dorim bebe 2 si incepem sa ne intrebam oare cum va reactiona.
Eu nu sunt geloasa, am ramas marcata de 2 fosti prieteni care stateau cu mamele lor la 30 si ceva de ani si mi-am jurat sa nu fac asta cu copilul meu. Il vreau independent.
Anya Petrut a facut teste de sange pentru 15 alimente alergene si a iesit negativ. E posibil sa-i dau acum capsuni si mai tarziu sa capete alergie ?
Noi i-am cumparat o www.moolka.com/jzv/prod?pic=0&prodId=12940" target="_blank"> masinuta , inca nu stiu ce fel de tricicleta sa-i iau, astept sa ma inspir de la voi ![]()
Diana si Petrut (3 oct 2005)
innaa spune:
Voiam sa zic ceva si nu mai stiu ce
Codruta imi pare rau ca a fost atat de nasol la Straja. Pot sa iti recomand Ranca de ex la cel mai mare si elegant hotel(care este si aproape de partie) o noapte pt 2 pers costa in jur de 6-7 sute de mii. Chiar si Petrom-ul are hotel acolo. Partia nu am incercat-o inca dar multi o lauda aici poti citi http://www.rancaonline.com/ scuze ca pun adresa asa dar am uitat cum se face.
Kid daca ai la o dulceata de visine ma inscriu si eu...e preferata mea si nu gasesc pe niciunde...mama nu a facut, nici soacra-mea...nici macar cunoscutii nu au
.
Kid cred ca Ale vrea sa te distrezi si cu ea...si cum ziua nu ai timp...
Mami si
Buburuza lui mami