Piticodromul de sept-oct 2005 (171)
Raspunsuri - Pagina 28
country girl spune:
Ba io as face bb2 daca ar purta sarcina consortu', l-ar alapta el, s-ar intoarce la serviciu etc![]()
Buna dimineata tuturor!
b_irina_c spune:
Ba io as purta inca 3 sarcini daca ar fi ca prima
. La alaptat as face jumi-juma si categoric sa se intoarca el la serviciu (hi hi desi el n-a stat acasa deloc
). Nasol e ca eu n-as putea sa stau acasa tot timpul... imi place sa ma duc la servciu
(daca ar citii sefii
). Nici cum nu e bine ![]()

Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
codruta_grg spune:
La noi a fost ca si cum ar fi purtat si consortul sarcina, adica: pofte, rauri, contractii, kk greu 
- serios. De aia ma gandesc, ce greu i-ar fi si lui sa poarte sarcina, asa ca la noi pas si consortul ![]()
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
cge spune:
Irina, lasa ca iti schimbi parerea in leg cu bebe2 peste cativa ani.
Trece timpul, Vladut creste, uiti tot ce e greu si uite vrei sa o iei de la capat.
Meme, bine ca a fost alarma falsa.
Ina, ce bunatati ai gatit aseara.
Mie imi e asa de drag de Anca cum sta ea lipita de mine (desi e si greu ca eu toata treaba o fac cand ei dorm). Ma gandesc ca peste 1 an va fi mai independenta.
Asa ca parca as vrea sa tin un pic timpul in loc.
Aici Olguta sau Sofia ar fi scris mult mai frumos.![]()
Ieri a fost super, am primit martisoare si de la Victor si de la Anca facute/balosite cu manutele lor.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
miflore spune:
Buna zanelor!
N-am disparut, nu scapati de mine asa usor.![]()
Am citit cateva pagini din urma dar nu sunt la zi si asta ma deprima.![]()
Am mult mult de lucru la servici
si in plus gatul intepenit in continuare, stau cu fular in birou, gata de spanzuratoare. Mi-e mai bine daca pastrez caldura la locul cu pricina. Oricum e mai bine decat ieri cand simteam ca mor. Si mana e si ea spre bine, incet incet revin la viata.![]()
Kidut,
, Ana a trecut pragul psihologic de 10kg, are vreo 10 si 2-300 de grame. Dar nu pare slaba deloc.
Si sunt trista ca Ioana ne-a parasit.
Eu tot mai sper sa revina.
Si o pup pe Alina pentru toate sfaturile ei fff. bune.
Sper sa mai scriu azi.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
Cge in momentele super placute ma gndesc asa cum zici tu. Dar la mine faza nu e legata strict de oboseala acumulta, cu greul fizic ma descurc... cu greul emotional nu prea reusesc (si bolnav o sa tot fie... si eu o sa ma tot duc la serviciu...).
off-topic:Simo tu ziceai ca vrei sa te lasi de fumat? Ei? Ai inceput?
Ieri am primit martisor de la femeia de serviciu o ciocolata. De cand nu mai fumez basculez zilnic biscuiti/ciocolata sau biscuiti cu ciocolata. Mi-a zis femeia ca a vazut ce mult imi plac dulciurile si s-a gandit sa-mi ia un martisor dulce ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
marinela79 spune:
Buna ziua si de la noi
Noi suntem la fel de muciosi si cu tuse ca acum o luna si jumatate.M-am saturat sa-l aspir si sa-i dau siropuri de tuse.Un lucru e bun ca tot de o luna si jumatate nu a mai facut febra desi a intrat in contact cu copii "virusati".Ma bucur ca mananca desi fructelor le cam zice pas.Azi am reusit sa-l pacalesc si a mancat o para cu biscuite pt ca era f constipat.In rest ok,mananca iarasi mult lapte,cam 6oo-7oo ml pe zi.nu se satura cu o sticla de 25o si daca ii mai fac 15o ml il bea pe toto chiar daca ii pun si cereale.Si bea si apa cam 25oml ,daca nu chiar mai mult.Inca e pretentios,dar ma descurc ca ii dau cam ce ii place si e ok pt el.Cand mergem in vizita se cam prosteste cand nu il vad si mai fura cate un chips de la copii sau napolitane.Cu asta l-am prins ultima data.La prostioare suntem tot in top,adica de cand deschide ochii si face cate o boroboata.Mai nou ma trezesc cu cate ceva i cap,ba o telecomanda,ba o jucarie.E destul de rau sa te trezesti asa,dar daca ma pupa chiar nu mai conteaza.Era cat pe ce sa pierdem si noi pozele,erau vreo 9sau 10 mii de poze si acum le-am trecit pe dvd-uri.Noroc cu yahoo photos ca acolo mai avem cate ceva.sper sa nu le pierdem de acolo.Si Iaris a primit carucior de martisor asa ca mai nou plimba si el un bebe,va fi un tatic responsabil.Eu nu sunt de caord cu cei care cumpara baietilor numai masinute si robotei,copilul chiar vroia sa se plimbe cu caruciorul fetitelor si eu i-am facut pe plac,la fel ca si cu alte lucruri care se presupun a fi doar pt fetite.Nu vreau sa-l efeminizez,dar chiar invata multe daca are mai multe tipuri de jucarii in jur.Apropos de bebe,eu mai vreau unul dar nu acum,mi-e f greu cu Iaris,vreau sa pot sa-l duc undeva sa socializeze,asta ca sa pot sa ma ocup de un al 2lea.Mi se pare prea greu cu doi acasa.E drept ca dupa ce mai cres se joaca singurei,invata unul de la celalalt,dar cat e unul mic si celalat si mai mic mi se pare mai greu.de aceea le apreciez fff mult pe mamicile noastre eroine.Sincer,eu nu as face fata,asa sunt eu,nu ma descurc chiar oriunde si oricum.Imi dores f mult sa mai si lucrez nu numai sa stau acasa, deci mai astept dar va fi.
MIFLORE sper sa te refaci repdede,ai nevoie de frectii,masaj usor
IRINA MA BUCUR CA E BINE VOINICELUL SI va trece repede ai sa vezi,asa sunt si eu mor daca e copilul bolnavior,lasa ca vor creste si atunci va fi mai bine,sper
CGE, ce frumos ne spui tu de copilasii tai, si imi place diferenta de varsta mai ales ca Victor e mai mare, e protector si se vede ca o iubeste mult pe Anca.
Mno,iaris a adormit in leagan si trebuia schimbat,e prima data cand adoarme asa si cu surpriza la fundel,sper sa nu se irite.Avem o saptamana fara suzeta la culcare,dar in somn o cauta asa ca inca o tinem aproape.
Plec la treaba,va pup
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris
norina spune:
b irina c, sa stii ca si eu la fel zic despre bb 2, no way!Admir sincer fetele care au 2, nu mai zic de 3
, dar eu zic ..pas.Deci, don't worry, nu esti singura
Teodora Sara (norina)poze
norina spune:
Miflore, sanatate multa si putere sa le duci pe toate.Uite
de la noiTeodora Sara (norina)poze
b_irina_c spune:
Marinela
.
nasuc mic si mucios. Sanatate multa lui Iaris!
Norina
(deja ma simiteam 'ciudata'
)
Si un
mare pentru Mifloricica!!! Insanatosire grabnica!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)