Piticodromul de sept-oct 2005 (171)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns norina spune:

buna gagici!am intrat si eu o fuga sa nu treaca 1 Martie fara sa urez si eu mamicile din piticodrom, am netu' deschis de azi dimineata dar am tot primit vizite si nu am reusit sa scriu si eu 2 vorbe Eu vreau sa va zic doar atat:sa fiti iubite si fericite!!! tuturor!Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norina spune:

Am uitat sa ma laud ca a primit Teodora martisor un carut de plimbat papusi. E super incantata si l-a plimbat toata ziua prin casa, e delir ce mai..Teodora Sara (norina)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiha spune:

1-da antibioticele influenteaza menstra
2-voi cum aveti timp sa scrieti ziua(dupa-amiaza)?eu nu am timp nici sa respir
3-ce mai papa bb vostri?al meu m-a disperat.cit lapte tre sa bea in 24 ore?mai are masa de noapte?al meu la 12noapte are 200ml lapte.
4-vreau si eu adresa unui homeopat pediatru buuuuuuuuuuuun din bucuresti sau de ori unde
LA MULTI ANI!O PRIMAVARA FRUMOASA SI SANATOASA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

CAMIHA- lasa k te prinde si pe tine microbul Piticodromului...Sa vezi atunci cum o sa le faci pe toate bine, si in plus o sa ai timp sa si postezi
Despre mincare, daca vrei retete, , poti sa te uiti si la Ce gatim azi pt pitici

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Camiha, bine ai venit intre noi!!! si sa iti traiasca voinicelul!

Asa cum zice Diplodocus, ia sa vezi cum te va prinde virusul piticodromului si ai sa apari din ce in ce mai des pe la noi. Eu merg la serviciu unde bag cam o data pe ora okiul sa vad ce s-a mai scris, cam de 2 ori maxim raspund, apoi ajung acasa unde las totul tot o data pe ora si ma uit. Chiar daca alexandra e peste mine si trage de laptop si ma musca cu dintii, tot ma uit, ma tin tare!

Fetita mea nu mai are masa de noapte. Se culca la 10 si se scoala la 8-9 (in noptile bune, dar chiar daca se trezeste peste noapte nu vrea sa pape). Mananca maxim 500 de ml de lapte pe zi, impartiti in 2 transe, dimineata si seara. Peste zi nu bea deloc (decat daca ii fac gris sau orez cu lapte). Dr zice ca bea de ajuns.

Meme, asta e...nu a fost sa fie, deja ma gandeam cum ar fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata! hai pe prima pagina

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

neata!

Multumim de incurajari !

Vladut se pare ca are rozeola... sau febra eruptiva cu cauze neidentificate (perfer primul diagnostic, macar e clar). In rest e bine, vioi si foarte atasat de mine (mai ceva ca de obicei).

Carmen bine ai venit! Daca o sa citesti pe la pitici in mod cat de cat constanta... o sa vezi cum brusc vei avea cateva minute sa scrii 2-3 randuri . Al meu bb nu papa nimic iesit din comun. Nu bea lapte noaptea. In general bea intre 300-600 ml pe zi. Homeopat nu stiu.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Cge,Mihaela,Andreeeea,Locca,Irina,Sarmisa,Godzila,Diplodocus,Nanadana ne bucuram ca va placut martisorul nostru!
Irina multumim pt. martisor.M-am distrat tare patania voastra.Imi aminteste de Alexia cand era mai mica si nu statea sa o sterg la fund,se stergea ea de kk pe patura de pe pat.
Camiha bine ai venit!
De regula eu scriu dim. cand beau cafeaua si Alexia se joaca prin casa.Da mai bag un ochi si in timpul zilei, cand pot.
Alexia nu mai bea noaptea cam de la 6 saptamani.Bea cam 500 ml pe zi.
Simo bine ca ai venit cu precizarile acelea ca self esteemul meu era cam darmat.Pai uitasem domne'cat de tari suntem!
Diana multumesc de martisor.Ce frumuseanu e Mihnea!
La fel de frumosi sunt si Andrei si Ana!Multumim Meme!Bine ca a iesit testul negativ!Sa iasa pozitiv da cand vrei tu!
Ina la fel m-am gandit si eu.E bine o sa am macar o piticodroama la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'neata
Sa spun si eu bine ai venit Camiha . Eu am timp sa scriu, desi Petra trage de mine sa scrie ea la tastatura. Abia scap de ea

Imediat iesim pana la Big (care e la 5 min de noi), unde este amenajat un spatiu de joaca pentru copii iar la Petra ii place cel mai mult sa sara pe salteluta gonflabila. E in culmea fericirii. (am mai fost de 2 ori numai)

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mai pe mine tot nu ma bate gandul de bb2... De cate ori e bb bolnavior sau agitat si marait imi zic in barba "nu mai fac altul nici sa ma tai...". La fel m-am gandit si cand am plecat la serviciu, mi-a fost cumplit de greu sa-l las acasa. Acum m-am mai obisnuit, dar sunt zile in care el plange cand plec si pe scari plang si eu... Asa ca am toata admiratie pentru mamicile care au sau vor avea 2 - 3 copii .

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput