Piticodromul de sept-oct 2005 (171)
Raspunsuri - Pagina 26
BiuMil spune:
intru fuguta ca trebuie sa merg sa mananc si apoi la treaba, ca azi am tras chiulul la greu...m-am perocupat numai de gradi si de Milan si munca ioc...
sa va pove despre a doua zi....am inceput-o bine, Milan tragand de rucsac spre usa, noi incatati ca vrea baiatul la gradi. Cand am oprin in fata gradinitei, s-a prins el ca e ceva in neregula si s-a pus pe plans. L-am convins cu chiu cu vai sa intre, l-am ademenit cu buchetele de flori...pana la urma am reusit, pe usa de la ei de la grupa, iar nu a vrut sa intre, l-a convins educatoarea cu niste "printese barbie", ma rog...nu m-am indurat sa plec si ne-am mai jucat, dansat pana pe la 10...am iesit la o tigara, si inte timp s-a dus o doamna sa vada care-i treaba. Baiatul era bine, se uita pe carti....buuuun, am plecat.
la 1 ne-am dus sa il luam, in loc de suparatul de ieri, apare o floricica, cu un sticker in piept pt ca a fost curajos si nu a plans!!!!!!... mandru nevoie mare! ne-au spus ca nu a mai plans deloc, ca tot nu a participat activ la activitati, dar ca se vede ca e mai putin stresat...acasa normal ca a cazut lat, s-a trezit la 4!
cam asta a fost!
meme, m-ai lasat fara cuvinte!
irina, sa ne tii la curent! sanatate lui Vladutz!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
Meme1 spune:
La mine era neregulat inainte de sarcina....sau aproape neregulat...dupa a doua sarcina, a doua oara insa mi=a venit ceas...am presupus ca s-a reglat...de asta am intrat in panica acum....oricum cred ca as fi innebunit daca vedeam azi doua liniute la test...
Va pup pe toate si mersic de incurajari si suport,
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Meme1 spune:
Ca sa nu mai spun ca nu avea de unde sa fie pozitiv....ca am avut grija sa nu se intample...dar....ce sa mai zic.....
Pupici
country girl spune:
Azi dupa amiaza am fost si eu la ginecolog la controlul anual, cica totul e la locul lui, functional etc
I-am zis ca ne vedem la anu' tot la control si de la anu' incolo mai facem planuri de inca o colaborare.![]()
country girl spune:
Si pentru ca azi am neglijat subiectul culinar, va spun doar ca pregatesc acusica o ciorba de fasole verde cu slaninutza afumata
codruta_grg spune:
Meme, bine ca e bine 
Ina, succes pentru la anu' 
BiuMil ce bine ca se obisnuieste Milan la gradi
, nu stiu ce va fi la noi, dar sper sa fie usor si pentru noi.
Noi am avut in vizita un verisor si tare bine s-a jucat Petra cu el. E clar, cu noi se plictiseste.
Noapte buna!
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
Meme1 spune:
Ina, intrebare indiscreta....de unde slaninuta afumata? ca m-as abona si eu, zau asa....
Pupici
BiuMil spune:
Ina, degeaba....tocmai am bagat niste cartofi prajiti si pui....
si va multumesc si eu pt incurajari! Locca, am schimbat panurile in ideea ca de luni chiar trebuie sa muncesc, acasa ce e drept, dar tot munca e....
si multe
de la noi de martisor!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
country girl spune:
quote:
Originally posted by Meme1
, intrebare indiscreta....de unde slaninuta afumata? ca m-as abona si eu, zau asa....
Pupici
De acasa, de la Cluj, of corz. Alaturi de malai si palink sunt singurele produse de contrabanda importate in Belgia cu valiza.
Meme1 spune:
Asa ma gandeam si eu.....ca si pe aici sunt rara avis bunatati de genul asta...dar gasim malai aici...un punct in plus pentru Irlanda....
si noi tot asa cu ele in valiza, plus ceva visinata si branza telemea uscata de mama...
Pupici