Piticodromul de sept-oct 2005 (171)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

meme tinem pumnii!!

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Tonnia eu inca n-am vazut burtica lui bb, ci doar barbia lui aseara... si nu prea era roz... eu sper sa fie rozeola... ma lamuresc eu in curand.

Fetelor, daca Meme e insarcinata sa va tineti bine... ca iar va urma un val de gravidutze la piticodrom .

Acum am tulit-o.

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Pai da Irina, arunci pastila si o tulesti, da???????????

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Meme, hai nu te stresa...nu cred ca e atat de grav precum zici cu antobioticele alea...nu stiu de tetraciclina, dar restul sunt cat de cat ok, din putinele mele cunostinte...oricum, asa cum zicea mereu dr meu (eram si eu stresata ca luasem niste pastile cand am ramas cu Alex) se face selectia naturala in primele saptamani. Uau, ce emotii...un eventual al treilea bebe, uau. Si tot balanta, pare-mi-se, ce mai...nu ma mai gandesc. Asteptam cu emotie toate.

Mergi la inceput

Mai fetelor, voi ati luat-o de buna...eu nu stiu pe unde sa scot 'camesa'....nici nu stiu ce ma fac daca e bebe....nici nu vreau sa ma gandesc....sotul nici macar nu stie si nici nu-i spun pana nu am ceva date concrete....
Daca reusesc o sa ies maine pana in sat la farmacie sa iau un test...daca nu....o sa mai astept....sa vedem ce si cum...

va pup pe toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna frumosele mele va daruim si noi un martisor cu multe pupicuri de la noi

mifloreun mare pupicel sa treaca oboseala si lui Ana un martiosr "o floarica cu multi pupicei"

camihabine ai venit
irinasper ca Vladut este bine,tine-ne la curent
casiana,diana,meme frumoase martisoare mai aveti
antomulti pupicei de la noi si tinem pumnii
meme bb3?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

carmipupam zambaretul care a inceput sa mearga

cite depsre noi am ajuns sa recuperam 30% din poze de la prieteni,net....... dar deja sintem multumiti de cit deloc mai bine asa

simo cita dreptate ai sintem cele mai tari

Mergi la inceput

M-am repezit pana la farmacie si am luat un test....e negativ.......ce bine!!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Hait, iar a aparut Sburatoarea pe aici! Stiam eu de ce ma tin deoparte toata ziua de la subiect

Meme, habar n-am care-i efectul antibioticelor asupra ciclului. Dar intarzierea poate fi pe fondul oboselii, slabirii cauzate de boala sau pur si simplu nu s-a reglat inca cum trebuie dupa nastere. Mie nici acum dupa un an jumate nu-mi vine punctual cum era inainte de sarcina.

Irina, dupa simptome banuiesc ca-i ceva contagios. Vezi si tu cum evolueaza (febra, mancarimi, vezicule cu lichid etc). Tinem pumnii sa fie alarma falsa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Intre timp, ne-ai scris ca a iesit testul negativ. Doamne ajuta! Las' ca iese data viitoare cand vrei

Mergi la inceput