Piticodromul de sept-oct 2005 (171)
Raspunsuri - Pagina 24
Meme1 spune:
Cristina, ce dragut e Victor.....
Si Andrei e marait de cateva zile, ar sta cu suzeta non stop in gura, am si cedat si i=am mai dat-o seara inainte de baita, ca ma zapacea la cap cu maraiala...si eu tot caninii ii banuiesc, am vazut ca au spart gingia cei de jos, dar ii mai are pe cei de sus...macar noaptea e potolit, sper sa mai stea asa inca o saptamana pana vine sotul din delegatie...
Irina, naspa cu Vladut..sa fie vreo forma usoara de pojar/pojarel????
Pupici
Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)
Tonnia spune:
Trag cu ochiul pe aici. Diana, e Mihnea frumos rau!
irina, febra aia dinaintea eruptiei, suna a boala contagioasa, nu a alergie. Ca sa nu spun ca si scaunul ala in baie poate nu a fost totusi OK, ei mai pot sa se abtina cred.
BiuMil, iti tin pumnii sa mearga bine cu gradinita!
La noi e ceva mai bine, parca nu mai e chiar haotic totul, a inceput sa doarma noaptea, la Sa ma refer, adica se trezeste o data sa manance dar readoarme. Dinu parca s-a mai obisnuit, imi copiaza comportamentul, daca il "ignor" pe Sa, la fel face si el, nici nu se uita la el, daca ii vorbesc sau ma joc cu el, nu stie ce sa ii mai faca, ii arata jucarii si ii explica: ham-ham, miau, muuu etc, il piaptana etc
plange..........
Meme1 spune:
Fetelooooor, am un morcooooooov!!!!
Aveti idee daca antibioticele influenteaza menstruatia? Ca eu cam asteptam rusii zilele astea...si nimic...si tare mi=e teama....pentru ca eu de vreo 2 saptamani sunt pe antibiotic, incepand de la tetraciclina, ampicilina, augmentin, plus aspirine si paracetamol.....
Cred ca o sa ies maine sa iau un test de sarcina, ca sa ma linistesc...
Nici nu vreau sa ma gandesc mai departe....
Pupici
b_irina_c spune:
Meme ups, nu stiu cum e cu antibioticele, dar eu cred ca se poate. Despre pojar/pojarel habar nu am... Maine dimineata vine noua noastra doamna doctor sa-l vada.
Tonnia si eu tot la contagioasa m-am gandit cu febra aia... Cat despre kk din cada nu cred sa aiba vreo legatura... Vlad e ca vacile se kk unde apuca
. De multe ori il vad cand se screme si zic hai repede la olita... il iau pe sus sa-l duc la baie... degeaba... se kk din mers
, instantaneu.
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Meme1 spune:
Irina, tinem pumnii sa fie totul ok...esti de coma cand povesti de Vladut si kk...
L-am prins si eu pe Andrei trei dimineti si l-am pus pe olita...azi insa am ratat momentul...la fel si in timpul zilei...concluzia mea este ca inca nu constientizeaza momentul si actiunea in sine....dar am zis ca o sa perseverez, macar dimineata...
Pupici
cge spune:
Irina, si eu m-am gandit la rubeola cand ai povestit de bubite, eu le stiu de la Victor.
Dar ROR e si impotriva rubeolei, deci nu ar trebui sa mai faca.
E clar competenta Alinei, aici.
Oricum, stai linistita, pana ajungi acasa. Vladut e rezistent, si nu se lasa el cu 1 cu doua.
Antonia, ma bucur ca s-au mai aranjat lucrurile pe frontul vostru.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
b_irina_c spune:
Cristina, Meme
. Vladut e vesel si voi. Abia astept diseara sa ajung acasa.
Meme
.
Vladut nu anunta cand face kk, nici inainte si nici dupa. Foarte rar se trage de pampers. In schimb anunta de fiecare data cand face partz
. Luni in taxi la fel: "pāp, pāp" ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
Meme1 spune:
Am mai spicuit un pic din urma...
Anto, bafta multa la cerclaj!!!
Pupici
Tonnia spune:
Meme, m-ai lasat cu gura cascata!
irina, Dinu se ascunde cand face kk, nu vrea sa il vada nimeni, spune inainte "caca" si pleaca. Daca suntem afara, spune si nu face, se abtine. Auzi, seamana cu roseola? A avut Dinu, e asa: 3 zile febra, a 4-a scade si apare eruptia care e fina, roz deschis si dispare in 24-48 de ore.
Meme1 spune:
Tonnia, cum am zis....sper sa fie alarma falsa....ca altfel cred ca innebunesc...nu atat din cauza sarcinii, ci pentru ca mi-e teama de efectele de la pastile....
tot barcai pe net si nu reusesc sa gasesc nimic legat de pastile, ceva concret, ca din ce mai stiu, sunt aproape sigura ca toate antibioticele pe care le-am inghitit eu sunt sigur pe lista neagra.....
Of of of...
Pupici