Piticodromul de sept-oct 2005 (171)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

alexia, multumim de ghiocei .

camiha, bine ai venit!

am vazut si celelalte martisoare! sa ne traiasca!

era sa ma lasi paf, meme .

v-as povesti ca am eu liber azi de la serv (cu ocazia de 1 martie), dar mi-e teama sa nu ma ajunga blestemele mifloricicai.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Neata pe la amiaza!

Kristinutza si cum petreci ziua libera? mai bine zis weekendul prelungit.

Noelia nu prea bea atat de mult lapte(cam3-4 sute ml maaaxxim pe zi) si nici iaurturi nu vrea sa manance de-loc! insa compenseaza cu mancare. Oricum nu e slabuta..are cam 12 kg .

si sa raspund si eu intrebarii zilei despre bb2...in niciun caz!! no way Jose! Da numai in cazul in care l-as purta eu 9 luni(fie...treaca de la mine) dar sa aiba si consortul grija sa stie ca ii e foame..ca a facut kk...iar cand tb sa iesim undeva sa se ocupe el de imbracatul copiilor si eu sa tip din usa "de ce dureaza atat de mult ca eu sunt gata de-o juma' de ora!!"

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Mifloricico pune-te la zi sa nu cazi prada depresiei!
Irina si eu cand m-am lasat de tiogari am mancat la greu ciocolata.Dar l-a mine s-au vazut si urmarile.Sa-ti mai zic ca de la 50 kg ajunsesem la 69? Da sunt mandra ca de 5 ani nu mai fumez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

'Neata fetelor,

voi ca voi ca erati sa ramaneti paf...dar la mine nu ma ganditi???? eu inca n-am trecut peste moment, pana nu ma vad cu rusii....nu ma declar 'safe'....dar zic ca nu are cum sa fie bebe, ar pune capac la toate....

Mary, sanatate multa lui Iaris...
Si ANdrei al meu tuseste cu toate siropurile inghitite, tot mai are tuse mai ales dimineata pe la 7...s-a dus cu somnul meu pana la 8 si ceva chiar 9 cateodata...mai nou si Ana se trezeste tot in jur de ora 7 asa ca n-am ce face, ma conformez.

Miflore, sa-ti treaca mana repede...bravo pt Ana ca a trecut de 10 kg...si eu tot pandesc cantarul s-o vad pe ana mea ca trece de 6 kg...desi n-am de ce sa ma plang, ultima saptamana a papat bine..macar de-ar mai tine-o si de acum inainte...

Innaa, parca il descrii pe sotul meu...si el la fel...eu sunt gata de juma de ora, tu ce faci? ca sa nu mai spun ca eu sunt tot timpul ultima la imbracat/dusuit/pregatit de plecat undeva....

Andrei bea cam 500-600 ml de lapte pe zi, in 3 transe, dimineata, pranz si seara. Papa iaurt la greu si branzica cascaval (cheddar cum ii zice aici), din seria de lactate. Ieri i-am dat iaurt grecesc am gasit unul super fain, zici ca e smantana,asa de gros este....

Hai va pup pe toate ca ma aberez deja,

Uitam sa zic, ieri am ratat momentul olita de dimineata, dar am recuperat azi dimineata...sper sa fim pe drumul cel bun...

Pupici

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Am dat peste ceva super frumos....si simplu de facut...

Ia uitati-va www.skyalbum.com/showAlbum/38724" target="_blank">aici...va place? trebuie sa aveti un pic rabdare pana se incarca pagina...

Pupici mii,

Meme, mami de Andrei (01.10.2005) si AnaMaria (15.10.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta2005 spune:

Marinela sanatate multa lui Iaris.
Nici eu nu sunt de acord cu ideea asta:jucarii de fete si jucarii de baieti.Alexia are si papusi si masinute.
Kristinutza multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

hihi Kristinutza, nu scapi de ochiul meu...ma gandeam eu ca esti libera (sau ca intarzii) ca te-am vazut la metrou in Victoriei pe la 9 jumate! ti-am facut cu mana dar mi-ai dat "ignore"

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Meme m-au trecut toti fiorii si zambind m-am gandit ca poate nu ar fi atat de rau cu doi. Nu cred ca exista fericire mai mare decat zambetul unui copil.

Marinela sa sti ca Noelia e fana masinute..are o gramada..la papusi nu se prea uita...

Mami si Buburuza lui mami

eu am descoperit un site cu invitatii dragute si super ieftine si acum incerc sa ma hotarasc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

in schimb Milan face okii cat cepele la papusi, mai ales alea mari, mai mari decat el....

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Marinela, eu zic sa nu astepti asa mult ptr bebe2 ca noi.
E totusi mare diferenta intre ei aproape 6 ani.
Multumim ptr. laude.

Nici eu nu sunt pentru jucarii specifice fetitelor/baietilor.
Bine, Victor cu Anca le au oricum la comun.

La cresa, e un baiat asa simpatic: vine cu o papusa dupa el.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput