Piticodromul de sept-oct 2005 (171)
Raspunsuri - Pagina 20
simonique spune:
Sper sa fiu prima care va ofera un martisor virtual
si sa va doresc multa sanatate si sa mearga toate cum v-ati propus...
alinam spune:
neata!
De la Vladi un martisor virtual pentru toate fetitzele si mamicutzele si "pupa" pentru toata lumea ca doar e prima zi de primavara 

![]()
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze
gabiarama spune:
Va multumesc tuturor pentru admiratie !
O primavara frumoasa tuturor si un brat de 

pentru fiecare dintre voi !
BiuMil mult succes cu gradinita si sper sa se adapteze repede Milan .
Tot despre gradinita vreau sa va spun si eu in continuare .Luni am fost anuntati ca de la 1 martie vom plati cu 580 mii lei mai mult , iar micul dejun va fi servit acasa de catre copii.Motivul :mincarea va fi livrata de acum incolo de la o firma de catering pt ca bucataria gradinitei nu corespundea noilor norme europene .Ieri ni s-a adus la cunostinta ca exista si posibilitatea servirii micului dejun la gradi ,dar contra cost ,adica inca 20 mii lei pe zi .Per total asta inseamna o scumpire cu 1 milion a taxei de la gradinita
.Vom plati prin urmare 4 600 000 lei. In conditiile astea chiar nu vom putea tine 2 sau chiar 3 copii la gradi particulare ![]()
GABI
25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
codruta_grg spune:
'neata
Noi ne-am foit noapte, ca ieri nu am mancat aproape nimik si nici laptele nu l-a vrut aseara (asa ceva n-am mai patit), dar la 6 l-a baut.
Multumim de martisoare 
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
sarmisa spune:
Buna dimineata si de la noi!
O primavara frumoasa va dorim, fiecare din noi are acasa cel mai drag martisor asa ca nu mai trebuie decat sanatate, voie buna si drag de viata! 

P.S. anul trecut fix de unu martie i-a iesit Mayannei primul dintisor...
sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)
alexuta2005 spune:
Irina,Cge,Gabiarama,Codruta,Locca, Kristinutza,Diana,Country girl,Diplodocus,Gavrilia,Andreeeea,Gadzila, sper sa nu fi uitat pe cineva, multumesc pt. urari.

Gabi am vazut si eu doi baietei frumosi foc cum se spala constiincios pe dintuci.Sigur o sa aibe o dantura sanatoasa.
Kristinutza e,he, he,nu poti sta departe de noi, nu-i asa?
cge spune:
Casiana, ce martisor frumos !! Multumim frumos si pupici Alexiei.
Va uram si noi o primavara cat mai frumoasa si plina de bucurii.
Asa, Ina, foile Morarita sunt foietaj.
Pe pachet scria ca se fac mini-pateuri din ele, dar eu am facut placinta :
- am intins o foaie in tava, am pus merele rase cu zahar si scortisoara, am pus a doua foaie de foietaj, si apoi am taiat placinta in patratele.
Si a iesit ok ![]()
- Bianca, felicitari ptr prima zi de gradi.
Cum a fost azi ? A plans cand l-ati lasat ?
- Gabi, sa stii ca sunt ok preturile de la gradi lui Mihnea.
Nu mi se pare deloc ok sa scumpesti cu 1 mil. fara sa va ofere nimic in plus (nu e pb ca bucataria lor nu a fost autorizata).
Noi platim mult mai mult si la Anca si la Victor.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
mihaela_specht spune:
buna dimineata
Alexia multumim de martisor.

Firul rosu si cel alb
Impletit cu gingasie
Vrea sa lege si mai mult
A noastra prietenie