Piticodromul de sept-oct 2005 (171)
Raspunsuri - Pagina 21
b_irina_c spune:
La multi ani de 1 martie!!!! O primavara plina de fericire si iubire alaturi de cei dragi!!!
Martisorul virtual e pe adresa comuna
!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
andreeeea spune:
Va doresc ca prima zi de primavara sa va aduca forte proaspete, idei stralucite, zile calde si soare in suflet! Un martisor virtual si un brat de flori! 

Alexia, multumim de martisorul superb! 
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
country girl spune:
Buna dimineata martzishoarelor!
Sa avem o primavara frumoasa cu totii si cu toatele!
Io una am crezut ca mor ieri dupa amiaza. M-a durut stomacul ca in vremurile in care-si facea ulcerul de cap primavara. Intre timp s-a dovedit insa ca a fost mancarea de la restaurantul institutiei, gatita dupa deviza "mananci la noi si mori acasa".
Asta ca sa vedeti ca nu fiecare zi deschid subiectul gastronomic![]()
innaa spune:
La multi ani si de la mine de martisor! Sa aveti o primavara frumoasa !
Mami si
Buburuza lui mami
locca spune:
Bianca, ne-ai pacalit ... eu credeam ca azi e prima zi, chiar venisem cu avant sa va urez alea alea si cand colo vad ca ieri ati fost la gradi. Ma bucur ca a fost ok Milan, sper sa fie asa in continuare. Sa ne tii la curent.
Pe mine ma terminau nervos despartirile de fimiu dimineata, dar am gasit solutia, il ia bona si il scoate la geam si imi face pa cand ma urc in masina, e foarte simpatic si ii place mult operatiunea. Acum chiar imi zice pa din casa, se duce repede la geam si ii explica bonei sa-l ridice.
Casiana, foarte frumos martisor de la Alexia, multumim 
Gavrilia, uite ieri am fost in kiseleff, asta pt. ca nu am scapat de matei care vroia neaparat sa mearga cu masina, nu stiu unde mergi tu, noi am fost in zona de langa ambasada italiei, unde au montat toboganele alea noi. Cand se mai incalzeste o sa mergem mai des, cu siguranta, sper sa ne vedem.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Casina e superb ghiocelul de la Alexia. Multumim
!
Bianca felicitari pentru prima zi de gradi!
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
sarmisa spune:
Ce fetita scumpa e Alexia!...sigur ne-a inseninat ziua! 
sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)
aluna.cata spune:
Buna dimineata, in prima zi de primavara!
Nu am mai intrat demuuuult pe aici dar asta nu inseamna ca mi-au scapat prea multe necitite!
In dimineata asta am primit pe mail ceva si imediat m-am gandit la voi, toate! Iata mesajul meu:
Pe vremea cand Dumnezeu a creat femeia si era cea de-a sasea zi in care lucra din greu, a aparut un inger si a spus: "De ce-i dedici atata timp acestei creaturi?"
Iar Dumnezeu a raspuns: "Ai vazut lista speciala pe care am facut-o pentru ea?" "Trebuie sa fie complet lavabila, dar nu din plastic, sa aiba peste 200 de parti mobile, toate substituibile, sa poata functiona cu Cola light si resturi alimentare, sa poata tine patru copii in poala in acelasi timp, sa aiba un sarut care poate vindeca orice durere, de la un genunchi zgariat la o inima franta si va face toate acestea cu doar doua maini."
Ingerul a fost uimit de cerinte. "Doar doua maini? Nu se poate! Si asta e modelul standard? Dar e prea multa munca pentru o singura zi. Mai bine asteapta pana maine sa-ti sfarsesti lucrul."
"Ba n-o sa astept", a protestat Dumnezeu. "Mai am atat de putin pana sa desavarsesc aceasta faptura care imi este atat de aproape de inima. Deja se poate vindeca singura cand este bolnava si, pe deasupra, poate munci 18 ore pe zi." Ingerul s-a apropiat si a atins femeia. "Dar, Doamne, ai facut-o atat de moale." "Da, este moale", a incuviintat Dumnezeu, "dar am facut-o si puternica. Nici n-ai idee cate poate suporta sau indeplini."
"O sa poata gandi?" a mai intrebat ingerul. Si Dumnezeu a raspuns: "Nu numai ca va putea gandi, ci chiar sa gaseasca solutii si sa negocieze."
Atunci, ingerul a observat ceva si, apropiindu-se, a atins obrazul femeii. "Oops, se pare ca din modelul asta se prelinge ceva. Ti-am spus eu ca incerci sa pui prea multe in el." "Nu se prelinge nimic, aceea e o lacrima", l-a corectat Dumnezeu.
"Pentru ce e lacrima?" intreba ingerul. "Lacrima este modul ei de a-si exprima bucuria, tristetea, durerea, dezamagirea, iubirea, singuratatea, deznadejdea si mandria."
Ingerul a ramas impresionat. "Doamne, esti un geniu, te-ai gandit la toate! Femeia este cu adevarat uimitoare."
Si asa si este! Femeile au puteri care ii uimesc pe barbati. Indura necazuri si cara greutati, intretin fericirea, iubirea si bucuria. Zambesc cand ar vrea sa tipe. Canta cand ar vrea sa planga. Plang cand sunt fericite si rad cand sunt nervoase. Lupta pentru ideile in care cred. Se revolta in fata nedreptatii. Nu accepta un refuz cand au convingerea ca exista o solutie mai buna. Traiesc in lipsuri pentru ca familia lor sa poata avea cele necesare. Merg la doctor cu o prietena speriata. Iubesc neconditionat.
Plang de fericire cand copiii lor exceleaza si se bucura cand prietenii obtin premii. Sunt fericite cand afla despre o nastere sau o nunta. Li se frange inima cand le moare un prieten. Sufera cand le moare cineva din familie si totusi sunt tari atunci cand cred ca nu le-a mai ramas putere.
Stiu ca o imbratisare si un sarut pot vindeca o inima franta.
Femeile exista in toate formele, dimensiunile si culorile. Ar conduce masina, zbura cu avionul, merge pe jos sau ti-ar trimite un e-mail ca sa stii cat de mult tin la tine.
Inima unei femei este cea care face lumea sa se invarta. Aduc bucurie, speranta si iubire. Sunt pline de compasiune si au idealuri si isi sustin moral prietenii si familia. Femeile au lucruri esentiale de spus si totul de oferit.
SI, TOTUSI, DACA AU VREUN DEFECT, ACESTA ESTE CA UITA CAT DE MULT VALOREAZA!!!!!!!!!!!!!!!!
Pupici!
jadi spune:
Deci chiar nu pot zice ceea ce vreau
. Astept pagina urmatoare!
O primavara extraordinara! Pfttttttttt
Deni &
Vlad & bb2
godzila spune:
La multi ani si multa fericire! Un giocel virtual va oferim si noi in prima zi de primavara in special mamicilor curajoase care asteapta bb 2 si chiar 3 anul asta.
ALEXIA multumim pt martisor.
GABIRAMA sa-i cotonogesti pe astia nu alta...pai cum adica nu corespund normelor? Si ce asteapta? Nici nu sti cum sa faci mai bine sa schimbi gradinita (care nu e bine pt copil si probabil nici pt tine in cazul in care e aproape de casa) sau sa accepti termenii astia strigatori le cer. Off hai ca m-am enervat.![]()
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE