Piticodromul de sept-oct 2005 (171)
Raspunsuri - Pagina 22
b_irina_c spune:
Printre atatea martisoare sa va povestesc si eu ce-a facut Vlad aseara
.
La masa de seara a trecut la o noua modalitate de a papa iaurt. S-a apucat sa bea direct din pahar
. A fost foarte incantat de el asa ca a mai cerut un iaurt (campina de 150 ml).
I-am mai dat unul (desi eram sigura ca nu-l va manca)... si a inceput panarama... Satul fiind l-a varsat pe masa
si apoi s-a apucat de pictat... pe masa, pe scaun, pe fata, pe haine, pe tot ce intra in raza lui de actiune.
N-avea nici un rost sa incerc sa-l curat, asa ca am dat drumul la apa in cada. In baie cand ma pregateam sa-l curat... ghiciti ce-a facut 
... kk.... Asa ca l-am scos rapid din cada mai murdar decat l-am bagat
. Pana am curatat cada... se uscase iaurtul pe el
.
Intr-un final am reusit sa-l spal, doar cu dusul ca i-am explicat ca baie nu mai pupa ca s-a kkcit in ea
.
acum ma gandesc cat de fain ar fi povestit Olguta o astfel de seara. Olgutaaaa sa mai treci pe la noi cand ai timp
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
kid2003 spune:
Hi hi, Irina, inseamna ca flacaul tau va avea o primavara plina de noroc!
Ina, ce ai mancat mama la beljienii aia? Ce ti-au dat? Am vazut ca a fost bataie intre politisti si pompieri acolo la voi, ca in filmele cu prosti!
Multumim Alexiei pentru ghiocei! un
maaaare!
locca spune:
Haha, Irina, tare Vladutul tau.
Noi am asteptat mai mult de jumatate de ora aseara sa produca Matei kk inainte sa-l bagam in baie, ni s-a dus naibii si programul din cauza asta, a ajuns copilul sa se culce la 9.30. Cred ca pateam ca tine daca il bagam in baie la ora obisnuita ![]()
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Kid sper sa fie asa
!
Ruxandra e bine ca stii cam la ce ora face Matei kk... al meu nu prea are program, desi de multe ori face inainte de baie. Dar cum asera baia a fost de urgenta
si nu la ora normala... s-au suprapus activitatile ![]()
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
country girl spune:
quote:
Originally posted by jadi
Deci chiar nu pot zice ceea ce vreau. Astept pagina urmatoare!
O primavara extraordinara! PftttttttttDeni &
Vlad & bb2
Un gest
face cat o mie de cuvinte, madam Popescu!
miflore spune:
Pentru toate fetele mele dragi un brat de ghiocei!

Sa stiti ca absentez fiindca n-am timp deloc, astia s-au pus pe mine la servici, zi si noapte.
Maine merg cu bata la servici ca ma enerveaza deja rau de tot.
Din pacate o sa-mi iau bata si sambata.
In rest sunt oloaga complet; mana e ceva mai bine doar ca nu prea pot s-o misc in spate si in plus azi-noapte nu stiu cum am dormit si am gatul intepenit cu niste dureri graznice, gat de lup. OK!
Un mic rezumat: imi vine sa m-arunc direct pe geam!
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
camiha spune:
e prima data cind intru pe forum(sper ca nu si ultima. am emotii.
sunt o mamica de bebe de septembrie 23-marius-ionut.
locca spune:
Irina, pai nu stiu la ce ore face kk, dar ieri era clar ca vrea sa faca si nu prea putea, se incorda tot.
Mifloricico, te ajut cu bata daca vrei, avand in vedere ca ai mana beteaga, sa poti da bine in ei, dom'le.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
Simo74 spune:
Halo ladies! Tone de flori pentru cele mai speciale doamne si ceva dragut sa ne creasca self-esteemul ![]()
* suntem sexul frumos
* noi nu avem nevoie sa purtam cravate
* nu ne doare nimic cand impreunam picioarele
* daca ne decidem sa prestam meserii exclusive pt barbati suntem "cineva"
* daca ei decid sa desfasoare profesiuni de femei sunt homosexuali
* inteligenta noastra se poate compara cu inteligenta barbatilor, dar aspectul nostru este mai bun
* daca omoram pe cineva si demonstram ca s-a intamplat in timpul sindromului premenstrual totul este OK
* creierul nostru are aceeasi capacitate ca a barbatilor, chiar daca avem 6 miliarde de neuroni mai putin, asta inseamna ca neuronii nostri sunt mai eficienti
* suntem in stare sa ne ocupam de mai multe treburi in acelasi timp
* stim tot timpul unde se gasesc ciorapii
* sotia presedintelui se cheama "first lady". Sotul unei femei presedinte este ca un nimic pus la stanga, chiar daca este de dreapta
* daca ne casatorim cu un ereditar al tronului, suntem regine, in timp ce daca un barbat se casatoreste cu o mostenitoare a tronului, va fi sotul reginei
* daca am fost inselate suntem victime, daca noi inselam, ei sunt cei cu coarne
* copiii spun pt prima oara "mama"
* stim ca, copilul este sigur al nostru
* avem concediu de maternitate, iar examenul ginecologic este mai placut decit investigatiile de prostata
* suntem monogame chiar daca ar trebui sa incercam cu diferiti barbati pana gasim unul care sa (ne) merite
* suntem mereu prezente la nasterea fiilor
* alaptam
* suntem "star" la casatorie
* a mai auzit cineva vorbindu-se de "muz(a) (la masculin) inspiratiei"?
* traim mai mult
* suntem mai rezistente la boli si infectii
* avem mai putine probleme cardiace
* transpiram mai putin
* avem prioritate pe navele de salvare
* suntem mai sensibile
* femeile care traiesc singure mananca mai bine
* avem ziua noastra internationala
* suntem intr-adevar minunate
V-am spus eu ca suntem cele mai tari ![]()
b_irina_c spune:
Ruxi am inteles
.
Simo mare dreptate ai
!
editez:
tocmai m-a sunat bona sa-mi spuna ca bb are niste bubite pe el
. Aseara avea pe barbie niste chestii mici marunte, dar a mai avut si alte dati cand balea mult, dar cica acum are si pe burtica si la subrat
. Si medica noastra imi tot inchide telefonul ca e in consultatie
. Oare e alergie sau boala a copilariei?!? Cand a facut el alergie avea niste bube mari
('blande' cum le zice popular).
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)

Deni &