Piticodromul de sept-oct 2005 (171)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

scuze ca nu m-am aliniat la subiectele zilei, dar am citit pe fuga...sper sa recuperez!

noapte buna ! si sa va fie de bine clatitele!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Noapte buna!

pentru mai mult nu am timp azi.

Va pup!

kid sa iti fie de bine noaptea dormita cap - coada!

Mami si Buburuza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Bravo Milan!Tinem pumnii sa fie bine si-n zilele ce urmeaza,sa se adapteze repede si Milan si Bianca si tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Nici eu nu m-am aliniat la nimic, am citit ultimile 2 pagini mai atent dar nu foarte...

Bravo pentru micul Milan a devenit "scolar"!
Nici Vladut nu se joaca ccc cu copii agitati, cand vine varul lui in vizita se uita la el cat e de "sifon" si parca il intimideaza acest gen de comportament. In schimb e sociabil cu oamenii mari dar noi mai avem pana la gradi asa ca...

Eu sunt ocupata la servici si parca nici chef asa nu prea mai am, de nimic. Cu sarcina merge bine ca nu prea o mai bag in seama, ma baga ea in schimb, ma shutuieste asta mic una doua.

Deja am primit un buchetel de trandafiri de la sot de 1 lu' Martie si fimiu urla prin casa cand incerca tasu sa il dea ca sa mi-l ofere... nu stie ce "este" alea .

Ma duc sa imi curat marul de samburi si ma intind in pat, juniorul a adormit de 10 minute...

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

M-am gandit, daca o sa ii spun Mihnea celui mic pot sa il alint "Nelu'" hehe .

Deni & Vlad & bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Jadi,.Sau Ghitza.Fie vorba intre noi eu il alint uneori,adecata cand ma supara asa putin, Feriche(asta-i diminutuvul numelui unguresc Francisc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

BIUMIL felicitari pt prima zi de gradinitza.

Despre clatite ca sa fiu in ton sa stiti ca eu sunt experta. Am facut atatea in camin la chefuri ca as putea hrani tot Bucurestiul odata.

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeeea spune:

Si a fost ziua baieteilor piticodromi:
Milan, bravo, bravo, bravo! Staim eu ca te vei descurca excelent din prima zi! (dar nu maine trebuia sa fie prima?)
Casian, la multi ani!
Fabiano, ce zambaret frumusel mai poti fii!
Tudor si fratiorul lui "model", chiar are mami cu ce se mandri!

...si, Casiana, la multi ani, pe ultima suta din zi!
Antonia, te asteptam cu vesti bune!
Diplodocus, sa inteleg ccca operatiunea "intarcatul" a ajuns la final?

Si pentru ca sunt sigura ca maine va fi ziua fetitelor, realizez ca am cel mai frumos martisor! Imi impodobeste viata, inima, timpul, casa..., imi aduce primavara, caldura, renasterea in suflet in fiecare zi! Si e gingasa ca cel mai scump ghiocel! ...MARIA!

Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Si eu repede pana in 12. La multi ani Casian si Casiana!

GABI am reusit si eu sa vad filmuletul dintzos. Super haiosi!

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna dimineata fetele, iar nu am avut timp de citit ce ati mai scris ieri , sunt mereu pe fuga ca si acum, eu o sa mai scriu tocmai duminica sau poate chiar luni , caci la noapte voi pleca din tara , voi lipsi pana duminica.Alexa va sta cu mama aici la noi , Doame ajuta sa fim bine toti, am emotii desi cu mama sta de mica atunci cand noi plecam undeva.

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23

Mergi la inceput