Piticodromul de sept-oct 2005 (171)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Piure de castane, lapte de pasare, mmmm, ce mai ziceti? Ca mi-e o foameee dejaaa!

Sunt fericita. Am dormit ca ursul azi noapte, si restul din casa. Soacra-mea nu a stat la noi, iar Alex s-a culcat la 11 si s-a sculat la 9.20, nu am auzit nimic peste noapte. Deci e clara treaba...

citesc ce ati scris azi si revin.

Salut insa demersul Kristinutzei de a intra pe Net de la serviciu. Azi un pic, maine mai mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Innaa, am uitat sa iti spun, m-am uitat pe linkul dat de tine. E super in Parang. Dar am ajuns la concluzia, ca de unde stam noi, mai bine facem in plus 250 km si mergem in Slovacia. Iar daca e ceva urgent de schiat urcam in Baisoara in 40 de minute.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gavrilia spune:

Multumim de felicitari .
La multi ani Casiana, multa rabdare si putere sa o cresti pe Alexia mare, cuminte si ascultatoare.
Casian a primit de ziua lui o carticica cu animalele fara grai, si asa de mult i-a placut ca a adomrmit cu ea sub cap .

Sa aveti o zi buna cu bucurie!

Ruxi,daca sunteti asa departe de parcul kisself, sa o lasam pe vara, sau cand s-o mai incalzi, ca nu de alta, dar o sa inghetati pana aici. Eu stau la 3 min de parc, imi convine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

mai fetelor, azi am fost la gradi...prima zi! off ce emotii am avut! ne-am dus la 9, eu am stat pana la 10 jumate, dar Milan a stat pana la 1! initial a luat pe e toata lumea in brate, fara probleme...dar la 15 minute dupa ce s-a dus jos la ei in "clasa" am auzit niste urlete sfasietoare...a urmat un pic de agitatie ca o doamna a venit sa ia casetofonul sa puna muzica, alta ii dadea jucarii muzicale...ma rog, l-au potolit ele, fara sa mai fie nevoie sa apar eu. a mancat gustarea, o fetitza chiar l-a luat de mana si ii spunea "papa, papa", si pranzul...doua feluri si desert. cand l'am luat la 1, mai ca adormea in brate la educatoare...

Ne-au spus ca azi s-a jucat mai mult singur, dar ca mai tragea cu ochiul la ce faceau copiii, le lua de mana sa il duca prin camere, s-a uitat prin carticele, a inspectat jucariile...ma rog, in masina facea intr-una bravo semn ca l-au laudat foarte tare. plus ca toata lumea s-a mirat ca stie multe cuvinte...din sfera acvatica, cifre, culori...

suntem curiosi daca maine vrea sa mearga...sau se pune pe plans de cum ajungem...speram ca nu!

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

uau, bianca, bravo! asteptam si raportul de maine.

cat despre netul la serv... cate-un pic-pic-pic . plus ca azi am plecat mai repede cu 4 ore, mi-am luat cupilu' si-am mers cu metroul la mama sa ma rasfete si ea un pic si pe mine si pe radu . vineri o sa fiu libera toata ziua si vreau sa stau cu radu sa-l iubaresc bine de tot si sa ne jucam noi doi.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Bravo Milan! Bianca, esti o fericita cu asa un flacau sociabil.

Chiar asa, ca veni vorba, aveati planuri de o cresa/gradinita, ati lasat balta organizarea?

Mergi la inceput

merci ina, kristinutza! am inima cat un purice, ca el nu e chiar sociabil, cel putin nu cu copiii...in parc daca auzea pe unul ca plange incepea si el...sau daca venea unul la el intorcea spatele. A venit o data o prietena cu baietelul ei de varsta cu milan si el a stat toata vizita in camera lui...de aia zic ca ne mai asteapta ceva surprize din partea lui...

cu gradi eu am abandonat ideea pentru moment...cred ca trebuie mai multe mamici ca sa faca fata stresului de a incepe o afacere de acest gen...plus o finantare sanatoasa la inceput

Mergi la inceput

Daca plange la unison cu ceilalti copii e dovada de empatie nu de lipsa de sociabilitate Vezi, numai calitati ii gasesc lui Milan...

Si in ton cu tematica gastronomica de astazi, consortul presteaza la clatite in seara asta

Mergi la inceput

Eu va doresc noapte buna si ma retrag la clatite caci se apropie ora baitzei si apoi

Vise placute! A domani!

Mergi la inceput

si eu zic ca e dovada de empatie, mi se pare insa ca e un stres pt el cand e cu copii agitati...bine ca totusi aici sunt cam 6-7 max, azi erau 4, si e spatiu mult, nu se calca pe bataturi...

Mergi la inceput