Piticodromul de sept-oct 2005 (171)
Raspunsuri - Pagina 17
gabiarama spune:
Tocmai am citit la mamici de iulie -august ca Anto e in spital si trebuie sa ii faca cerclaj .
Anto , sper ca totul e in regula cu bb .Asteptam sa vii acasa si sa ne dai vesti bune .
GABI
25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
godzila spune:
GABI cum povestesti tu de frumos, chiar ca te apuca cheful de al 2-lea copil.
ANTO tinem pumnii sa fie totul bine.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Dory232002 spune:
Maaamaa, fetelor, vorbiti numai de bunatati pe aici, deja
, fug sa iau o lingurita de dulceata de smochine ca sa-mi treaca pofta ![]()
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
codruta_grg spune:
La noi se gasetse la Metro piure de castane (cred ca si la celelalte hyper-uri). Si arata ca si untul la ambalaj. Si mie imi place doar ca eu nu suport esenta de rom (si in piureul asta cam predomina)
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
Dory232002 spune:
Codruta, am indraznit si mi-am bagat nasul in pozele voastre , am vazut cateva poze noi cu Petra, parca din zi in zi este mai frumoasa, o adevarata don"soara 
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
codruta_grg spune:
Dory
![]()
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
diplodocus spune:
Ziua buna!
Ma inscriu si eu in clubul celor care detin un sotz specializat in clatite![]()
Am admirat un FABIANO in poze, 2 IEZI care se spalau pe dinti, si felicit una bucata ILINCA fara Pampers clasic...
La multi ani! Casiana si Casian...
Juniorul meu s-a trezit la 5,30, a basculat 270 ml lapte si s-a culcat inapoi pina la 8...
La intrebarea "Cine e cel mai cuminte?" raspunde mindru: Cuca ![]()
Luca-Mihnea Cel Voinic

aka Matei (13 sep. 2005)
Vladut (26.08.2005)