Piticodromul de sept-oct 2005 (171)
Raspunsuri - Pagina 16
godzila spune:
Eu nu pot sa vad nici un filmuletz ca nu sunt in stare sa instalez media playerul cel nou 
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
codruta_grg spune:
Si la noi presteaza sotul clatitele ![]()
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
locca spune:
Vaaaiiii, iar am facut greseala sa citesc ... si acum salivez abundent la piureul de castane al Inei. Imi place de mor. Noroc ca pe-aici nu stiu unde sa-l caut, cand eram in budapesta mancam aproape zilnic si tot nu ma saturam.
O sa ma aveti pe constiinta, zau, si pe mine si pe laptopul meu care nu o sa mai reziste balelor.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
gabiarama spune:
Ina,e placut cu 2, sper sa zic la fel si cind voi avea 3 ![]()
Nici nu vreau sa ma gindesc ca imi va fi greu .Tocmai de aceea vrem sa il dam din toamna si pe Tudu la cresa , ca macar pina la ora 17 sa ma pot descurca cu cel mic si cu casa cea noua .
GABI
25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
gabiarama spune:
Eu am trase din retea Veronicile,Maria Mirabela , Amintiri din copilarie .Nu le am puse inca pe dvd-uri .Daca te pot ajuta cu ceva ...
GABI
25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
country girl spune:
Ruxandra, gasesti piure de castane si la cofetarie (mai riscant) si la borcan (Carrefour si Billa) dar mai ales gasesti la Capsa!
Gabi, cred ca ma poti ajuta cu filmele daca reusesti sa le pui undeva de unde le-as putea descarca. mai ales ca spui ca ai conexiune buna si noi la fel. Il inteb pe consortu ca el e IT-st cum sa facem si-ti dau de veste. Sarumana
gabiarama spune:
Ok , Ina .Eu ma prea pricep , asa ca astept indicatii de la sotul tau .Am verificat si mai am Povestea porcului si Fata babei si fata mosneagului ,tot in romaneste .
GABI
25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
locca spune:
Ina, mersi! La carrefour ma duc destul de des dar nu m-am uitat niciodata dupa asa ceva si nici borcanele de piure nu mi s-au aruncat in fata ![]()
Dar azi o sa le caut bine de tot.
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)
country girl spune:
Vezi pe la raionul de dulceata sau la cel de conserve. Piureul de castane e marea mea slabiciune si amestecat cu branza proaspata de vaci nu e chiar atat de dulce.
gabiarama spune:
Azi mi-am propus sa ajung la cele 700 de mesaje , asa ca va mai plictisesc putin , daca tot ma lasa iedul cel mic ![]()
Am sa va mai spun cum anume a mai functionat la noi puterea exemplului :
-la inceput ii dadeam de mincare lui Tudu punindu-l in premergator , acum si un biscuite daca ii dau se duce singur la masa si cere sa il pun in scaun ;asa ca nu alerg cu mincarea dupa el prin toata casa cum am facut la Mihnea ![]()
-nu stiu daca s-a jucat vreodata cu jucarii pentru virsta lui ,le-a preferat intotdeauna pe cele ale lui Mihnea ;cred ca de pe la 5-6 luni el se juca cu masinutele asa cum il vedea pe frati-su si imita si zgomotul facut de ele
-Mihnea se juca prin casa de-a trenuletul cu mine ;unul din noi era locomotiva , celalalt vagonul .Cind a inceput sa mearga Tudu ,il punea pe el locomotiva ,si acum Tudu e cel care se duce la Mihnea si il apuca de haine spune "uuuu" si pufaie ca trenul.Sa ne vedeti cind ne jucam toti de-a trenul ![]()
GABI
25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic