Piticodromul de sept-oct 2005 (171)
Raspunsuri - Pagina 13
cge spune:
So, e sf. Casian ?
"La Multi Ani!" Casian, sa cresti mare, sanatos si sa iti asculti parintii.
"La Multi Ani" Casiana sa ti se indeplineasca toate dorintele.
Fetelor, daca mai vb. cu RalucaCostiurin, sa ii spuneti ca ne pare rau ptr. bunica ei.
Stiu ca erau apropiate, si ce frumos pastrau ele toate obiceiurile.
Carmi, l-am vazut pe scumpul de Fabiano.
Mi-e asa drag de el asa cret.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
godzila spune:
Bravo CARMI ce de progrese ati facut! E super ca o sa stie 2 limbi (am citit ca acei copii care invata simultan 2 limbi vor reusi sa se exprime mult mai fluent si mai clar decat ceilalti)
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
gabiarama spune:
La multi ani Casian ,Casiana !
Ia uitati cum ma spal eu pe dinti
GABI
25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
codruta_grg spune:
'neata
La multi ani Casian si Casiana 
Gabi
da stiu ca stau baietii in baie ![]()
Carmi
ginerica Fabiano bilingv
Petra poarta cu lopatica cuburile dintr-o galeata in alta si apune: sip
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
codruta_grg spune:
E prea dulce pentru copii sa le dam crema de zahar ars? Ca lapte de pasare nu vrea 
Codruta &
Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
gabiarama spune:
Codruta si eu le-am dat baietilor crema de zahar ars , dar am pus ceva mai putin zahar ,ca asa imi place si mie .
Imaginati-va ca faza asta cu spalatul pe dinti s-ar putea repeta de n-spe mii de ori pe zi , daca ar fi dupa el .Cind isi aduce aminte tzusti in baie ,si daca il scot de acolo fortat urla si da din picioare ![]()
GABI
25+ ,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
locca spune:
Gabi, ai niste iezi de nota 10. M-am amuzat copios. Cu 3 cred ca o sa fie si mai mare haiul.
La multi ani, Casiana si Casian!
Iar vorbiti de mancare? Ca tocmai ce potolisem pofta de dulceata, cu voi o sa ajung la ulcer de la cat inghit in sec.
Irina, deci si tu ai renuntat la medicover ... in curand ramane C fara membrii piticodromului. Ai luat fisa de la ei?
Ruxandra cu
aka Matei (13 sep. 2005)

Vladut (26.08.2005)