Piticodromul de sept-oct 2005 (171)
Raspunsuri - Pagina 12
innaa spune:
Alina cred ca te cam zgarma undeva...pai eu ziceam ca fac o nunta modesta cu o rochie de mireasa modesta...ori rochitele astea sunt atat de tentante dar cred ca au si preturi pe masura
mmmmmmmmmmm ma lua de cap gata nu mai pot!
Codruta deja? De la ora asta nani??? hmmm Si cum ziceai ca e dieta aia cu tort de martipan? Daca am dublul kg tale in plus pot sa mananc doua felii?? Eu de cateva zile as manca tortelini cu carne si sos de smantana mmmmmmmm ufffff ce greu e sa rezisti
Ioana cu siguranta e suparata...dar de ce?...macar
sa si-l arate o data pe saptamana.
Mami si
Buburuza lui mami
godzila spune:
Am vazut miresicile. Mi-a placut numarul 4.
Vera &
Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE
Dory232002 spune:
Anya,
sarumana mult pt. info despre calciu.Orice informatie ce ma intereseaza pt. mine conteaza.
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
andreeeea spune:
Pana la ora asta am descarcat muuuulte carti foarte interesante pt si despre copii, plecand de aici .
O noapte linistia spre ultima zi de iarna calendaristica.
Andreea, mami de MARIA (5 oct 2005)
Carmi spune:
quote:
Originally posted by Anya20
asa, carmi, povesteste-ne despre fabiano. asteptam
Alina![]()
Arina Ilinca si Anya Ioana
Copilul cel smeker dar puturos merge, in sfarsit (cam de 3 saptamani), cam impiedicat, da merge. Cu vocabularul nu stam prea stralucit, aceleasi 10-12 cuvinte, insa am observat ca a inceput sa inteleaga bilingv, raspunde la comenzi si in romana si in italiana. Il intreb: cine a venit, tata? EL zice ´da, tata´ si cand se apropie sotzul, Fabiano striga ´papaaaa´.
Anya, ca tot te-am prins
Va pup pe toate si daca vreti sa-mi vizionati zambaretul, bagati okiu´aici: http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=208d406cca1af334a281f2&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)
Dory232002 spune:
Hello!
Pup zambaretul Fabiano care e un scump.
Andreea, mi-am aruncat un ochi pe link-ul pe care nu la-i dat 
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
La multi ani Casian, sa fi sanatos, cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor!

Astazi Alexia mi-a facut cel mai frumos cadou.A venit langa mine in pat si m-a pupat.Asa mi-a zis ea "La multi ani!"
b_irina_c spune:
neatza,
La multi ani Casian si Casiana
!
Kristinutza hi hi hi... lipseau "si al" intre frate si cumnata
.
Carmi l-am admirat pe Fabiano
. Te asteptam mai des pe la noi
. Super fain ca intelege 2 limbi.
Lui Vladut se pare ca i-a trecut febra. Uf...
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
mihaela_specht spune:

carmi germana nu il invatati pe Fabiano
?Dennis intelege cate ceva stie unde-s ochii ,nasu,gura,picioru.wie gross bist du?si ridica mainile.sotu imi tot zice sa vorbesc cu el mai mult in germana ca tre sa invete dar parca nu pot,imi e mai usor in romana.atunci cand vorbesc cu el germana se uita la mine ca la masini straine.![]()
miha si Dennis(20.sept.2005)
jadi spune:
Ina nu stiu care e mobilul Talucai din contul comun, stiu doar ca nu l-a schimbat de 2 ani
. O zi buna!
Deni &
Vlad & bb2