Piticodromul de sept-oct 2005 (171)
Raspunsuri - Pagina 11

kid2003 spune:
kid2003 spune:
 Oooh, Ruxi vrea dulceatza, pai iti aduc, cum sa nu, daca alex nu mai mananca... promit!
 promit!
Multumim Anya pentru sfaturi! Doua fete norocoase o sa ai cu asa mamica 
Ina, e super ce povestesti tu despre cresa. Mai ales sistemul de ingrasat Budinca, pentru asta tot merita sa ma mut acolo...ca as ingrasa-o si eu pe miss Alexandra vreo 2 kile asa. Pe mine ma lasa nervii cand vad ca nu ajungem neam la 10 kg.
Chiar ce-i cu Madam Popescu? Si Mifloricica pe unde umbla? Eu deja am renuntat sa mai intreb de Ioana, imi dau seama ca s-a suparat ea de ceva si nu mai vine pe la noi  si nici nu cred ca va mai veni, mai ales ca dincolo scrie mereu asa ca nu e ca nu are timp
 si nici nu cred ca va mai veni, mai ales ca dincolo scrie mereu asa ca nu e ca nu are timp 

kristinutza spune:
kristinutza spune:
 innaa, radu se joaca o gramada cu masinuta. se urca pe ea si se plimba de ma plictisesc eu prin toata casa. la fel mai are un scaun mic de plastic in care se tot asaza.
sa povestesti de pregatiri, nu indrazni sa nu faci off topicuri! 
vera, radu a ales mar (sanatate), pana de chitara si pasaportul. deci clar, in domeniul artistic si va fi recunoscut si peste hotare  . acuma... chitarist sau stripper...
. acuma... chitarist sau stripper... 
irina, nu te supara, dar fratele cumnatei nu e cumva cumnat? 
ina, iti raspund eu daca tot faci apel la jadi si nu primesti raspuns. raluca-cuca e bine. nu perfect, ca nu ne shade bine sa ne fie totul perfect, dar e bine  .
.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

jadi spune:
jadi spune:
 Eu sunt bine, umblu de nebuna sa ajung acasa, azi am facut ocol prin Baneasa ca sa ajung in Tei, fratele meu, toate femeile au iesit cu masina ca a plouat 5 secunde 
Mi-am adus aminte ca intreba cineva de Ralucacuca (Ina probabil si azi a doua oara) si am sunat-o sa vad ce face... nu ne citeste ca nu are timp, i-a murit bunica la sf. lui ianuarie si de atunci o tine in pomeni, pentru bunica, pentru ai ei, etc. Treburi de baba vorba ei! Baiatul e bine, sta acasa cu bona si a fost si el in pic virozat. Dl.Jadi i-a propus sa mai calce si ea intr-un rahat ca sa ii mearga mai bine. Una peste alta, nu se plangea ca este obisnuita cu hopurile in viata!
Gata ca nu ma lasa plodul sa mai scriu! Deni &
Deni &  Vlad  & bb2
 Vlad  & bb2

andreeeea spune:
andreeeea spune:
  fetelor; n-am reusit sa citesc tot din urma c-am avut probleme cu calculatorul, dar recuperez in noaptea asta...
fetelor; n-am reusit sa citesc tot din urma c-am avut probleme cu calculatorul, dar recuperez in noaptea asta...
Edit c-am vazut ceva de basm: Vera, su-perbi mirii!
Andreea, mami de MARIA     (5 oct 2005)

codruta_grg spune:
codruta_grg spune:
 Gata baita si gata nani. Eu am timp putin de net, in fata cu o felie de tort din martzipan (trebuie sa dau jos 4 kg)
Anya, multumesc de sfaturi. Eu ii dau din dulceata de capsuni mai mult zeama (capsunii din gem parca sunt prea mari pt ea), iar capsuni am sa ii dau 1-2 (mai-iunie). Daca va face (sper sa nu) alergie sper sa ii si treaca. Eu am facut pe la 4-5 ani, cand m-au prins in gradina ca infulecam straturi intregi.
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
 Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

alinam spune:
alinam spune:
 Viitoarele mirese ia aruncati un oki www.whitelady.ro/index.html" target="_blank">aici si nu numai rokii de mireasa .. uite ce fak eu bantui pe net 
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

country girl spune:
country girl spune:
 Kristinutza si Jadi, sarumana pentru informatiile despre Raluca-Cuca. Deja scormonisem in contul comun de mail dupa nr ei de mobil si aveam de gand sa o sun asta seara. Puteti sa-mi confirmati voi daca e tot ala numarul, rogu-va? Sa nu trezesc oameni nevinovati.
Eu zic ca mai vine Ioana pe la noi, ca stiu eu ca nu-i pricinoasa. Da' o fi avand si ea prioritatile ei cu Miruna si cu bb2.
Carmi si Fabiano 

godzila spune:
godzila spune:
 KRISTINUTZA cum se leaga toate. Talentat baiat o sa ai si la cat de frumos e Florin Piersic 2 va fi.
ANYA chiar esti o comoara pt noi.  pt tine caci ai rabdarea sa ne explici ce e bine.
 pt tine caci ai rabdarea sa ne explici ce e bine.
ANDREEA  .
.
Vera  &  Iulia Maria (17 octombrie 2005)
Iulia Maria (17 octombrie 2005) 

POZE