Piticodromul de sept-oct 2005 (171)
Raspunsuri - Pagina 14
kristinutza spune:
la multi ani, casiana si casian! nu stiam ca e astazi sf. sanatate multa! cum va sarbatoriti?
gabi, eu n-am vazut filmuletul, ca-s la serv in completa ilegalitate pe forum.
dar o sa ma uit acasa.
mi-am facut curaj dupa 4 luni incheiate sa intru pe net in interes personal. 
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
Diana30 spune:
Kristinutza,inceputu-i mai greu.![]()
Gabi,ce dexteritate are Tudu la spalat pe dinti.Mi-am dat seama inca o data de puterea exemplului.Clar a contribuit la dexteritatea asta faptul ca l-a vazut pe Mihnea.Nu vreau sa ma gandesc cate va stii sa faca al treilea ied.Nu pot decat sa-ti urez rabdare cu caru.
Zambaretu-i ca de obicei zambaret.
La multi ani,Casiana si Casian!
b_irina_c spune:
Ruxandra inca nu... Ca Vlad era inscris si la Vitan si iau fisa de acolo (daca mi-o da ca duoamnaaa zice ca n-are
). Sper sa o iau si pe cea de la Medicover... vreodata...
edit: tocmai a sunat-o sotul din nou (a 4 oara) pe duoamna de la Vitan si brusc copilul are fisa...
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
country girl spune:
quote:
Originally posted by codruta_grg
E prea dulce pentru copii sa le dam crema de zahar ars? Ca lapte de pasare nu vrea
Codruta &Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"
Codruta, eu dau Ilincai la desert si urmatoarele:
- piure de castane amestecat cu branza proaspata de vaci
- orez cu lapte
- lapte de pasare
- crema englezeasca (lapte cu ou si zahar vanilat, parfumata cu apa de portocale)
- crema de caramel
- papanasi fierti
- clatite
country girl spune:
Trebuie neaparat sa ma "laud, fiindca Ilinca Budinca "promite"... am trecut de la scutece la chilotzei pull-ups cu desene din filmele lui Disney (roz frumos cu printzese colorate etc). A fost atat de incantata ca acum e domnisoara si poarta chilotzi incat daca-i ceri sa-i arate chilotzeii isi da jos shtrampii imediat![]()
b_irina_c spune:
Mama Ina ce lista de deserturi
. Cand reusesti sa le faci?
Recunosc ca eu n-am incercat sa-i fac lapte de pasare sau crema caramel, in rest refuza categoric tot ce e pe lista.
Piure de castane n-am cumparat niciodata si castane 'crude' pe la noi am vazut doar toamna, dar nici n-am fost atenta prin supermarketuri.
De fapt in afara de Rafaelo, manca doar miere
. Refuza sistematic orice dulce...
Irina, mami de
Vladut (26.08.2005)
cge spune:
Gabi, sunt niste scumpi amandoi cum se spala pe dinti.
Fetelor, inchipuiti-va cum sunt la cresa cand se spala toti 7 pe dinti, sau cand stau pe olita.
Au fiecare olita lui de alta culoare, si si-o cunosc.![]()
Cand am fost la o sedinta la cresa cu Anca dupa noi, toti copii prezenti au executat cate o sedinta de stat pe olita si de spalat pe dinti. Astea sunt clar activitatile lor preferate.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati
country girl spune:
Irina, nu le fac pe toate odata. Iar marea lor majoritate se fac in cel mult 15 minute si beneficiem si noi de ele 
cge spune:
Vai, uitasem sa ma laud, am executat placinta cu mere cu foi Morarita.
Si Anca cand a vazut-o a exclamat : "Wauuuuuuuuu!" si manca cate un patrat de placinta la desert/gustare.
Si orezul cu lapte e preferat si de Victor si de Anca. La fel tortul alb (gris cu lapte).
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati