Piticodromul de sept-oct 2005 (171)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

la multi ani, casiana si casian! nu stiam ca e astazi sf. sanatate multa! cum va sarbatoriti?

gabi, eu n-am vazut filmuletul, ca-s la serv in completa ilegalitate pe forum. dar o sa ma uit acasa.
mi-am facut curaj dupa 4 luni incheiate sa intru pe net in interes personal.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Kristinutza,inceputu-i mai greu.

Gabi,ce dexteritate are Tudu la spalat pe dinti.Mi-am dat seama inca o data de puterea exemplului.Clar a contribuit la dexteritatea asta faptul ca l-a vazut pe Mihnea.Nu vreau sa ma gandesc cate va stii sa faca al treilea ied.Nu pot decat sa-ti urez rabdare cu caru.

Zambaretu-i ca de obicei zambaret.

La multi ani,Casiana si Casian!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Ruxandra inca nu... Ca Vlad era inscris si la Vitan si iau fisa de acolo (daca mi-o da ca duoamnaaa zice ca n-are ). Sper sa o iau si pe cea de la Medicover... vreodata...

edit: tocmai a sunat-o sotul din nou (a 4 oara) pe duoamna de la Vitan si brusc copilul are fisa...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

quote:
Originally posted by codruta_grg

E prea dulce pentru copii sa le dam crema de zahar ars? Ca lapte de pasare nu vrea

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

asa crestem noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=31" target="_blank">aici ne puteti vota poza "VIN2"

Codruta, eu dau Ilincai la desert si urmatoarele:
- piure de castane amestecat cu branza proaspata de vaci
- orez cu lapte
- lapte de pasare
- crema englezeasca (lapte cu ou si zahar vanilat, parfumata cu apa de portocale)
- crema de caramel
- papanasi fierti
- clatite

Mergi la inceput

La multi ani celor care poarta numele Sf Casian!

Mergi la inceput

Trebuie neaparat sa ma "laud, fiindca Ilinca Budinca "promite"... am trecut de la scutece la chilotzei pull-ups cu desene din filmele lui Disney (roz frumos cu printzese colorate etc). A fost atat de incantata ca acum e domnisoara si poarta chilotzi incat daca-i ceri sa-i arate chilotzeii isi da jos shtrampii imediat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mama Ina ce lista de deserturi . Cand reusesti sa le faci?
Recunosc ca eu n-am incercat sa-i fac lapte de pasare sau crema caramel, in rest refuza categoric tot ce e pe lista.
Piure de castane n-am cumparat niciodata si castane 'crude' pe la noi am vazut doar toamna, dar nici n-am fost atenta prin supermarketuri.
De fapt in afara de Rafaelo, manca doar miere . Refuza sistematic orice dulce...

Irina, mami de Vladut (26.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Gabi, sunt niste scumpi amandoi cum se spala pe dinti.

Fetelor, inchipuiti-va cum sunt la cresa cand se spala toti 7 pe dinti, sau cand stau pe olita.
Au fiecare olita lui de alta culoare, si si-o cunosc.

Cand am fost la o sedinta la cresa cu Anca dupa noi, toti copii prezenti au executat cate o sedinta de stat pe olita si de spalat pe dinti. Astea sunt clar activitatile lor preferate.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Irina, nu le fac pe toate odata. Iar marea lor majoritate se fac in cel mult 15 minute si beneficiem si noi de ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Vai, uitasem sa ma laud, am executat placinta cu mere cu foi Morarita.
Si Anca cand a vazut-o a exclamat : "Wauuuuuuuuu!" si manca cate un patrat de placinta la desert/gustare.

Si orezul cu lapte e preferat si de Victor si de Anca. La fel tortul alb (gris cu lapte).

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput