Colectia de toamna-iarna 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 20
Madutza10 spune:
Fetele care vreti in Bulgaria la vara ,am gasit o agentie cu preturi dubios de mici ,mie asa mi se pare :http://www.vacantebulgaria.ro/hotelsListing.php?resort_id=13
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze ianuarie-februarie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
Bic spune:
Nu m-am putut abtine si am trimis si eu un filmulet cu fii-mea.
Am trimis invitatia de YouTube pe contul nostru comun.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
catutza spune:
Salutare!
Mimi , am si eu o rugaminte la tine,ca stiu ca tu te pricepi, unde gasesc si eu reclama aia la Nestle, aia cu prichindeii aia mici care vorvesc intre ei...
, multumesc anticipat.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
roxisialexia spune:
http://www.youtube.com/watch?v=DsJ2XN-NXc4
catalina uite reclama, si eu tot cu ajutorul mihaelei o am
.Daca vreau 5 minute de liniste ii pun reclama asta si ce ma surprinde este ca isi ia suzeta si le-o da copilasilor din film e tare haioasa.
fug ca sunt obosita rau, revin maine seara
tuturor si sanatate micutilor bolnaviori( si micutei nati un pupic de la alexia sa nu mai faca febra)
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
catutza spune:
Roxana ,
, multumesc muuult de tot! M-ai salvat, asa am si eu cateva clipe linistite.
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
mimi_dumy spune:
Hello,
Cata, ti-am trimis un email cu filmuletul atasat, vizionare placuta.
Sanatate multa la piticii bolnaviori.
Noapte buna. 
edit: Bic-ule am cautat in contul comun de email si nu am gasit linkul trimis de tine
.
Mimi &
Daria (4 nov 2005)
www.dropshots.com/mihaeladobre1977" target="_blank">filmulete Daria
meems spune:
Fetelor, va multumesc tuturor care ati raspuns la intrebarea mea cu concertele de vara. E legata de lipsa mea de idei pentru ziua sotului... si m-am gandit ca, daca tot venim in tara, sa incerc sa iau ceva bilete la un concert romanesc - e ceva ce noua ne lipseste aici. Dar deocamdata nu am gasit mai nimic. Poate e prea devreme, nu s-au afisat inca programele pe timpul verii, cum a zis si Lavi.
Madau, m-a dat gata faza cu dormitul Mirunei in scaunul de masa 
Tania, sper sa-ti mai fi trecut din suparare. Sunt de acord ca fiecare situatie e diferita si e foarte simplu sa dai sfaturi anti-cresa atunci cand ai ajutor. E o vorba americana care zicea ceva de genul: pune-te in papucii mei - daca te jeneaza, atunci probabil ma jeneaza si pe mine. Tot ce pot sa-ti spun e ca pentru noi cresa a fost pana acum o experienta foarte buna si sper sa mearga tot asa. 
Am si eu un filmulet cu Rianna, trebuie sa-l descarc si revin sa postez link-ul.
Editez ca sa adaug filmuletele (sunt doua):
www.dropshots.com/day.php?userid=233652&cdate=20070226" target="_blank">Rianna in cautarea lui Ghitza si www.dropshots.com/day.php?userid=233652&cdate=20070227&ctime=161402" target="_blank">certandu-se cu ploaia
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor!!!
Ma pregatesc de sevici...la 8.00 plec si...bag repede o postare ca....de la servici mai greu pana nu intru in posesia biroului meu propriu si personal.
Lavi ma bucur ca Nati e mai bine.
de la Stefanel!!!
Multumesc fetelor pentru raspuns...asa am sa fac ca altceva nu vad...dar e tare ciudat ca de afara se aude si cand intru pe scara zici ca il taie asa de rau urla. Doamne ce or zice vecinii!!!!Dar asta e!!
Gata ma duc la servici!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
felicia74 spune:
Neata!
5 minute de liniste pana se dezmeticeste piticul, asa ca bag repede niste raspunsuri:
Dordia asa face si Ilinca, dar n-ai inteles ce fac ei: comunica, cuscra! Deoarece stau in cartiere indepartate, trebuie sa tipe tare ca sa se auda![]()
Tania eu cred ca prietena ta face parte din categoria aceea a personalului medical care deja vad numai bopli iun jur. Are si soacra mea o vecina asa si am mai cunoscut si eu o tanti cu sotul mare doctor. Cate am auzit: "nu manca rosii, ca faci nisip" etc.-etc. Insa cati copiii de la cresa au facut meningita? Vorba lui Lavi, te poti imbolnavi si acasa. Asa ca da-i ignore![]()
Meems mama, dar ce atenta e la Cleopatra Rianna! Scumpica foc!
Si Ilincai ii place sa se uite pe geam, dar trebuie s-o tin eu, ca deh, n-avem geamuri d-alea mari ca voi![]()
roxi, mimi - buna idee mi-ati dat cu youtube, am gasit si eu reclama cu Fulga
. Din pacate, e scurta rau
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Bic spune:
Meems, cit e de sumpa Rianna! As fi vrut sa o cunosc si personal dar vad ca tu inca nu te-ai incumetat pe la noi...:-(
Ah, apropos, sa-mi spui in ce zile sinteti libere pentru ca ma gindesc sa mai facem o excursie la San Jose Discovery Museum si poate ne intilnim acolo. Am fost odata la inceputul lui februarie tot intr-o zi ploiasa si uite ca nu mi-a trecut prin cap sa va spun si voua.
Si legat de videouri, tu cum le editezi?
Pentru toata lumea legat de videouri: am trimis un mesaj pe contul comun de yahoo.
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC