Colectia de toamna-iarna 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Saru-mana de aprecieri

Feli, da, e innebunita dupa Cleopatra! Ii pun melodia de cate 4-5 ori la rand si nu se misca de-acolo. Cred ca ar sta si mai mult de-atat, dar n-o mai las. De asta-vara era tare atenta la Ghitza, noi ne-am nimerit in RO cand o dadeau la TV K lumea.

Bic, eu de obicei vinerea sunt libera. Sigur, spune-mi cand ajungi prin San Jose si ne putem da intalnire acolo.
Cu filmuletele... eu le incarc in computer si apoi le descarc in cutiuta de la dropshots.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Nati n-a mai facut febra, nu stiu ce-o fi fost febra aia de 2 zile, o duc oricum maine la Dinti nu vad sa-i iasa.

Multumim pentru pupici si ii returnam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BUNA DIMINEATAAAAAAAAAA....

am dormit 7 ore legate....bine, a dormit cristi cu piticu si eu in sufra.
l-am auzit plangand si in cateva minute a intrat cristi cu el in brate gramada peste mine, hai hai ca este ud fleasca.
aoleoooo zic, macar e 2, 3 ceasu? sau e 12???
pai este dimineta, fato. ai dormit ca "muu" (insemnand ca fulga)

sa recapitulam: ieri facut vaccin la copil, urletele de rigoare, care au incetat brusc in momentul cand nu l-am mai tinut strans. pur si simplu uraste chestia asta.
mers la ELA, copil cam marait, plangacios...care a inceput sa stranute.
aseara dupa ce a dormit vreo 2 ore s-a trezit cu mucii curgand pana la calcaie si cu un pic de tuse si cu stranut....
parca au inceput sa i se injecteze si ochii...

sambata a fost nasu cu piticu lui pe la noi. si aluia mic ii curgea nasul ca la balamuc.
i-am zis lui cristi, da m-a luat ca ce...o sa-l tin in tub de sticla?? ca poate nu o sa raceasca. socrella la fel: ca ce, ea cand era mica iesea in picioarele goale in zapada si calarea calu'. si puradeii de pe la tara la fel si numia racesc atata. are dreptate cristi ca nu-l pot tine departe de virusi, dar ma atac ca i-am facut vaccinul.
deci el avea un pic de virus, era in incubatie, si ieri s-a gasit sa iasa.

asta asa, apropo de imbalnavit la cresa sau acasa.

ELA a palns ieri Uka dupa ce am plecat??? ca mi s-a parut ca o aud plangand.
so, nici zilele astea nu o sa putem socializa copii.

MEEMS pai Rianna sta asa...fara sa ceara sus sa puna mana pe ecram, pe taste???
frumoasa foc fata. si asa-mi place in rosu...

BIC f la obiect, imi place, asa-i nimeni nu are grija de copil mai bine decat mama.
apropo de asta, soacramea i-a dat sa pape ciorbita de 2 ori zilele astea. ei de fiecare data fimiu s-a inecat de vreo 5-6 ori. la mine nu se intampla decat raaaaaar de tot. so??? zice ea ca daca-i da doar zeama goala asa face. pe cand fimiu abia acum a inceput sa pape cu mai multa painica ciorba, era doar zeama.

HILDEam tinut pumnii. a iesit tortu'?

NOKI era sa uit...felicitari pt nota. io zic ca-i super nota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

LAVI sa ne zici ce zice dr maine. -icei multi

Joy 10+ (dpn 21.09.2007) si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

da joy a plans si gramada pe usa de la intrareuka a fost atre agitata azi noapte si parca e un pic fornaita si aseara ii adreau manutele si picioarele,asteptam sa vedem evolutia

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hello hello

Io-s tare intoarsa azi cu fundul in sus (probleme cu d-l Marius caruia i s-a "umflat taratza" in el) asa ca nu o sa raspund la nimeni deocamdata, sper sa nu va suparati pe mine...iau o pauza sa-mi rumeg nervii.

Am vrut doar sa stiti ca suntem ok.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza si de la noi!

Tocmai am fost la facultate si mi-am platit taxa, am aflat si ultima nota, deci sunt happy: am terminat sesiunea cu media 9.42!!!

Bic- chiar ieri ma gandeam la voi ca ce mai facetzi. Mare dreptate ai: trebuie sa spui persoanei care are grja de copilul tau ce te astepti de la ea. Perfect de acord!

Lavi- yuiii..ce ma bucur ca nu a mai facut febra! pupici Nataliciului-pogoniciului!

Madau- ehehe...probleme casnice? Las' mami drag, ca trec ele...dupa principiul: "nu cere prea mult de la barbatzi"!

Ar trebui sa scot copilul la aer, dar cred ca zic pas in diminetza asta, ca e ud pe jos si iar se face ca porcul!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara
Madau- ehehe...probleme casnice? Las' mami drag, ca trec ele...dupa principiul: "nu cere prea mult de la barbatzi"!

..eventually![/purple][/i][/size=1][/center]

Una din prietenele mele cele mai bune (cea de la Arad) e cu prietenul ei din 95 (din liceu), locuiesc impreuna de la un mom dat din facultate pana in ziua de azi. Dar nu se marita ca nu-i hotarata inca (!) pt el ca are tot felul de defecte.... de-astea.... tipic masculine, care mai toate deriva dintr-o maturizare insuficienta si un grad marisor de plutitorism in probleme concrete si casnice. (iar am inventat un cuvant)

Adica ea inca nu s-a impacat cu ideea, asta-i chestia.

Altfel e un baiat tare bun: inteligent, bun la suflet, prietenos, calm, la servici isi vede de treaba si e apreciat, in casa face ce-i nevoie daca ii atrage prietena mea atentia (ca singur nu vede, of corz')...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna,

Ela scuze, la Leea ii spuneam asta cu dr. Miu...am gresit!
Merg sa rastorn tortul.....

ia uitati poze:
scot limba,beau apa,ma predau

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Noki maaaama da ce constiincioasa esti...ce medie de tocilara ai
Hilde multzam.Ela pt mine era raspunsul cu cabinetul privat.Mai arde Uka?
Anda pune te rog denumirea chestiei aleia de pofta de mincare intr-un mesaj aci pe forum.Ca ma intere f tare si pe mine.Aia cu omega de la Silvia.
Lavi pt Nati.Spr sa nu va zica dr nimic rau.
Mada pt remediul e,daca-ti vine,ca uneori mai bine ai efectua un omor.
Meems pt Rianna care e o frumoasa si se pare ca e si cuminte.Mama nici eu n-am auzit inca,da pina la majorat...ni se-arata.
Joy ma bucur c-ai reusit sa dormi.Vezi asta e solutia.Barbatii impreuna.

Eu dau semne de raceala.Doare gitul,nasul se cam infunda.Mi-e frica sa nu-l imbolnavesc pe T.Ce naiba sa fac?Sa stau toata ziua cu masca pe figura?

Intreba si Madutza dar fara succes.Stiti sa se fi marit CIC-ul la 3 ani,iar noi putem sa aplicam la el?

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Ia te rog mina de pe umarul meu...poate reusesc sa zbor.

Mergi la inceput