Colectia de toamna-iarna 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 21
meems spune:
Saru-mana de aprecieri 
Feli, da, e innebunita dupa Cleopatra! Ii pun melodia de cate 4-5 ori la rand si nu se misca de-acolo. Cred ca ar sta si mai mult de-atat, dar n-o mai las. De asta-vara era tare atenta la Ghitza, noi ne-am nimerit in RO cand o dadeau la TV K lumea.
Bic, eu de obicei vinerea sunt libera. Sigur, spune-mi cand ajungi prin San Jose si ne putem da intalnire acolo.
Cu filmuletele... eu le incarc in computer si apoi le descarc in cutiuta de la dropshots.
lavi02 spune:
Nati n-a mai facut febra, nu stiu ce-o fi fost febra aia de 2 zile, o duc oricum maine la
Dinti nu vad sa-i iasa.
Multumim pentru pupici
si ii returnam!
joy04 spune:
BUNA DIMINEATAAAAAAAAAA....
am dormit 7 ore legate....bine, a dormit cristi cu piticu si eu in sufra.
l-am auzit plangand si in cateva minute a intrat cristi cu el in brate gramada peste mine, hai hai ca este ud fleasca.
aoleoooo zic, macar e 2, 3 ceasu? sau e 12???
pai este dimineta, fato. ai dormit ca "muu" (insemnand ca fulga
)
sa recapitulam: ieri facut vaccin la copil, urletele de rigoare, care au incetat brusc in momentul cand nu l-am mai tinut strans. pur si simplu uraste chestia asta.
mers la ELA, copil cam marait, plangacios...care a inceput sa stranute.
aseara dupa ce a dormit vreo 2 ore s-a trezit cu mucii curgand pana la calcaie si cu un pic de tuse si cu stranut....
parca au inceput sa i se injecteze si ochii...
sambata a fost nasu cu piticu lui pe la noi. si aluia mic ii curgea nasul ca la balamuc.
i-am zis lui cristi, da m-a luat ca ce...o sa-l tin in tub de sticla?? ca poate nu o sa raceasca. socrella la fel: ca ce, ea cand era mica iesea in picioarele goale in zapada si calarea calu'. si puradeii de pe la tara la fel si numia racesc atata. are dreptate cristi ca nu-l pot tine departe de virusi, dar ma atac ca i-am facut vaccinul.
deci el avea un pic de virus, era in incubatie, si ieri s-a gasit sa iasa.
asta asa, apropo de imbalnavit la cresa sau acasa.
ELA a palns ieri Uka dupa ce am plecat??? ca mi s-a parut ca o aud plangand.
so, nici zilele astea nu o sa putem socializa copii.
MEEMS pai Rianna sta asa...fara sa ceara sus sa puna mana pe ecram, pe taste???
frumoasa foc fata. si asa-mi place in rosu...
BIC f la obiect, imi place, asa-i nimeni nu are grija de copil mai bine decat mama.
apropo de asta, soacramea i-a dat sa pape ciorbita de 2 ori zilele astea. ei de fiecare data fimiu s-a inecat de vreo 5-6 ori. la mine nu se intampla decat raaaaaar de tot. so??? zice ea ca daca-i da doar zeama goala asa face. pe cand fimiu abia acum a inceput sa pape cu mai multa painica ciorba, era doar zeama.
HILDEam tinut pumnii. a iesit tortu'?
NOKI era sa uit...felicitari pt nota. io zic ca-i super nota.
joy04 spune:
LAVI sa ne zici ce zice dr maine.
-icei multi
Joy
10+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
ela27oana spune:
da joy a plans si gramada pe usa de la intrare![]()
uka a fost atre agitata azi noapte si parca e un pic fornaita si aseara ii adreau manutele si picioarele,asteptam sa vedem evolutia
Ela si Oana-Daria
madau spune:
Hello hello
Io-s tare intoarsa azi cu fundul in sus (probleme cu d-l Marius caruia i s-a "umflat taratza" in el
) asa ca nu o sa raspund la nimeni deocamdata, sper sa nu va suparati pe mine...iau o pauza sa-mi rumeg nervii
.
Am vrut doar sa stiti ca suntem ok. 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Noki_Lara spune:
Mneatza si de la noi!
Tocmai am fost la facultate si mi-am platit taxa, am aflat si ultima nota, deci sunt happy: am terminat sesiunea cu media 9.42!!!

Bic- chiar ieri ma gandeam la voi ca ce mai facetzi. Mare dreptate ai: trebuie sa spui persoanei care are grja de copilul tau ce te astepti de la ea. Perfect de acord!
Lavi- yuiii..ce ma bucur ca nu a mai facut febra! pupici Nataliciului-pogoniciului!
Madau- ehehe...probleme casnice? Las' mami drag, ca trec ele...dupa principiul: "nu cere prea mult de la barbatzi"!![]()
Ar trebui sa scot copilul la aer, dar cred ca zic pas in diminetza asta, ca e ud pe jos si iar se face ca porcul!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Madau- ehehe...probleme casnice? Las' mami drag, ca trec ele...dupa principiul: "nu cere prea mult de la barbatzi"!
..eventually![/purple][/i][/size=1][/center]

Una din prietenele mele cele mai bune (cea de la Arad) e cu prietenul ei din 95 (din liceu), locuiesc impreuna de la un mom dat din facultate pana in ziua de azi. Dar nu se marita ca nu-i hotarata inca (!) pt el ca are tot felul de defecte.... de-astea.... tipic masculine, care mai toate deriva dintr-o maturizare insuficienta si un grad marisor de plutitorism in probleme concrete si casnice. (iar am inventat un cuvant)
Adica ea inca nu s-a impacat cu ideea, asta-i chestia.
Altfel e un baiat tare bun: inteligent, bun la suflet, prietenos, calm, la servici isi vede de treaba si e apreciat, in casa face ce-i nevoie daca ii atrage prietena mea atentia (ca singur nu vede, of corz')...
Hildegard spune:
Buna,
Ela scuze, la Leea ii spuneam asta cu dr. Miu...am gresit!
Merg sa rastorn tortul.....
ia uitati poze:
scot limba,beau apa,ma predau
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 3 luni
leea_cv spune:
Noki
maaaama da ce constiincioasa esti...ce medie de tocilara ai![]()
Hilde multzam.Ela pt mine era raspunsul cu cabinetul privat.Mai arde Uka?
Anda pune te rog denumirea chestiei aleia de pofta de mincare intr-un mesaj aci pe forum.Ca ma intere f tare si pe mine.Aia cu omega de la Silvia.
Lavi
pt Nati.Spr sa nu va zica dr nimic rau.
Mada pt
remediul e
,daca-ti vine,ca uneori mai bine ai efectua un omor.
Meems
pt Rianna care e o frumoasa si se pare ca e si cuminte.Mama nici eu n-am auzit inca,da pina la majorat...ni se-arata.
Joy ma bucur c-ai reusit sa dormi.Vezi asta e solutia.Barbatii impreuna.
Eu dau semne de raceala.Doare gitul,nasul se cam infunda.Mi-e frica sa nu-l imbolnavesc pe T.Ce naiba sa fac?Sa stau toata ziua cu masca pe figura?
Intreba si Madutza dar fara succes.Stiti sa se fi marit CIC-ul la 3 ani,iar noi putem sa aplicam la el?
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
Ia te rog mina de pe umarul meu...poate reusesc sa zbor.